Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu bildiğimiz Hamza Hamzaoğlu lan :D

Carlos-Queiroz0.jpg

Galatasaray'ın bu gerizekalı,beyinleri fosilleşmiş yöneticilerden kurtulması gerekiyor.

Klübü yönetecek kişiler hep bu kafada ki insanlardan oluşacağı için bu takım asla Avrupa da başarılı olamaz.

Yönetim dağıldıktan sonra alınan bütün kararların hepsi rezalet.

Genç, dinamik ve iş bilen yöneticilerden oluşan yeni bir yönetim kurulmadıkça benim çok fazla umudum yok.Gidecekler yine fosilleşmeye yüz tutmuş, içinde heyecan hissetmeyeli 20 sene olmuş bir hoca getirecekler, al sana çileli bi sene daha.

[attachment=11238:upload_2014-6-24_17-52-49.png]

Şöyle bir ortamda bizim hala Td ile kafayı bozmamız çok acı gerçekten, kimin şampiyon olacağına tek kişi karar veriyorsa ben bu hoca ya da transferler için kafayı yoramam.Sonumuz hiç değil ve malesef hakediyoruz.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-24_17-52-49.webp
    upload_2014-6-24_17-52-49.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 300
Takım nerdeyse 1 aydır başıboş helal olsun yönetime işler ancak bu kadar ağırdan alınabilir

Real Madrid'i de çalıştırmışlığı vardır.

Real Madrid de çalışmadan öncesini bilmiyorum ama Real'i çalıştırdıktan sonra Alex Ferguson'un yardımcılığını yaptı. Kulağa garip geliyor ama bir adam Madrid'i çalıştırıyor ama sonra başkasının yardımcısı oluyor.

dahada kimseye inanmam yüzde yüz tuchel geldi diyen kişilere yine kapak oldu luce vakası 2,

3ü yemeyiz artık

Real Madrid de çalışmadan öncesini bilmiyorum ama Real'i çalıştırdıktan sonra Alex Ferguson'un yardımcılığını yaptı. Kulağa garip geliyor ama bir adam Madrid'i çalıştırıyor ama sonra başkasının yardımcısı oluyor.

Demek ki egosu yüksek bir adam değil. Bizim türk antrenörleri örnek almalı. Bülent Korkmaz'a bir kere sormuşlardı: Galatasaray'da yardımcılık yapar mısınız diye, adam hayır demişti. Üstelik hiç bir teknik adamlık kariyeri, başarısı olmayan bir adam diyor bunu. Düşünün.

yonetım cok krıtık asamada artık dogru kararlar vermesı gerek hedef bu sene sampıyonluk olmalı ve onun ıcın ne gerekıyorsa yapılmalı..krıtık yabancı oyuncularımız muslera melo sneıjder hemen hemen aynı cızgıde oynuyorlar ancak turkler cok gıtgel o yuzden onların dılınden anlayacak bı hoca sart o da denızlı gıbı duruyor..

başkan tamamen taraftarın nabzına göre hareket ediyor

tuchel bence yönetimin düşündüğü bir isim değildi

ama taraftarın yoğun talebi üzerine yönelindi

tıpkı drogba transferi gibi

ben inanıyorum ki taraftar şimdi bir isim belirleyip o isim üzerinde gündem yaratsın

yarın başkan transfer girişimlerine başlar :)

jorge jesus'a ne dersiniz :D

Medyanın kesin olarak sunduğu olumlu haberlerin geçekliği 0 , olumsuz haberlerin ise %100. Olcan Galatasaray'da sonuç: Yanlış , Lucescu, Galatasaray'da sonuç:Yanlış , Tuchel Galatasaray'da sonuç: Yanlış.

Olcan için başkanlar görüşmemiş : Doğru , Lucescu'yu başkanı bırakmamış: Doğru , Tuchel kabul etmemiş: Doğru.

Medyada Galatasaray ile ilgili olumsuz bir haber varsa bilin ki doğru misal Hajrovic olayı ama olumlu bir haber varsa hele ki kesin bir iddia varsa Ünal Aysal'ın ağzından çıkana bile itibar etmeyin.

Demek ki egosu yüksek bir adam değil. Bizim türk antrenörleri örnek almalı. Bülent Korkmaz'a bir kere sormuşlardı: Galatasaray'da yardımcılık yapar mısınız diye, adam hayır demişti. Üstelik hiç bir teknik adamlık kariyeri, başarısı olmayan bir adam diyor bunu. Düşünün.

Bize uymaz ama adam ile ilgili olumlu yorum yapan tek bir kişi yok. Eğer bize de yardımcı olarak gelecekse gelsin Sir Hey Sexy Lady'nin yanında çalışsın. :)

Şu Aziz Üstel de yaşından başından utanmıyor mu yahu. Durmadan sallıyor herif. Sözde Tuchel ile ön protokol imzalamıştık. Ön protokol demek = kesin anlaşma demek. Yani bunun kolay kolay geri dönüşü olmaz. Ki olursa da tazminat ödemeli taraflar. Aynı şeyi bjk yaşadı yakın geçmişte. Protokola uymadıkları için Eriksson 1 milyon tazminat kopardı eziklerden. :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt