Gungor Teber
Parçalı Üye
- 19 Ekim 2009
- 3.854
- 6
- 1.148
bana sanki yönetim sneijder ve muslera'yı da elden çıkaracakmış gibi geliyor!!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bana sanki yönetim sneijder ve muslera'yı da elden çıkaracakmış gibi geliyor!!![]()
bana sanki yönetim sneijder ve muslera'yı da elden çıkaracakmış gibi geliyor!!![]()
Hikmet Karaman, teknik direktör arayışındaki Galatasaray'a mesaj gönderdi..
Geçtiğimiz sezon Erciyesspor'u ligde tutan Hikmet Karaman, ARTI1 kanalında 90+1 programında açıklamalarda bulundu.
Büyük kulüplerin Türk Teknik adamlara daha çok önem vermesi gerektiğini dile getiren karaman, "Galatasaray 4. yıldızdan bahsediyor, biz 4. 5. ve 6. yıldızı da kazandırırız'' dedi.
Yöneticiler görüştü, Aysal veto etti
G.Saray teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmaya çalışırken, Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül, Hikmet Karaman'la görüştü... Ancak Aysal, Karaman ismini veto etti
inceyi gör.
4.5.6.

@Bunyamin Arslanli
Dün akşam Tuchel'in yem olduğundan, aslında başkanın daha önceden taraftarda hayal kırıklığı yaratacak td'lerden biriyle anlaştığını söylemişti.Gidişat dick, jol, spalletti herhalde.
Atilla Dilaver@AtillaDilaverkaynağın sağlam mı, ona göre hazırlayalım kendimizi dick advocaat a![]()
Hikmet Karaman, teknik direktör arayışındaki Galatasaray'a mesaj gönderdi..
Geçtiğimiz sezon Erciyesspor'u ligde tutan Hikmet Karaman, ARTI1 kanalında 90+1 programında açıklamalarda bulundu.
Büyük kulüplerin Türk Teknik adamlara daha çok önem vermesi gerektiğini dile getiren karaman, "Galatasaray 4. yıldızdan bahsediyor, biz 4. 5. ve 6. yıldızı da kazandırırız'' dedi.
Yöneticiler görüştü, Aysal veto etti
G.Saray teknik direktör konusunu çözüme kavuşturmaya çalışırken, Mustafa Sarıgül ve Emir Sarıgül, Hikmet Karaman'la görüştü... Ancak Aysal, Karaman ismini veto etti