Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Abate de istifa etti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Olmaz tabi, Mancini dan daha beter. Gelmesin zaten. Kim ne derse desin, ama Tuchel tam aradigmiz Adam. Tuchel dan su anda daha iyi bir TD bulmaycagiz.
Juan de Ramos tanmiyorum, yorum yapmam. Biraz arastirdim, cogu kisi iyi TD diyorlar..Van Gaal de olurdu, ama bu tren kacti artik tabi...
İtalya Futbol Federasyonu Başkanı Abate de istifa etti.
Ulan Tuchel gibi bir Adam Galatasaray nasil gelmez? Daha 3-4 Ay önce "Sampiyonlar Liginde oynayan bir Takima gitmek,ilerde bu benim hedef" denen TD,
Simdi bi anda "Hayir gelmen,bi sene dinelemek istiyorum" diyor...Sanmiyorum, Tuchel böyle biri degil.
Aysal yalan söylüyor, Mainz ile Bonservisle anlasmadi, Mainz fazla para istede, Aysal vermek istemedi, simdi Basina "Tuchel bizi aradi, 1 sene dinlemek istiyormus" diyor. Yeme bizi Aysal...
Bonservis falan hikaye, daha butun basin "yarin aciklanir" derken burada da twitter'da da "ismarlama haber, baskasiyla anlastilar taraftari oyalamak icin bunu ortaya attilar" diyenler vardi. Belli ki onlar hakliymis. Adami almak isteselerdi alirlardi.
Zaten bayagi zamandir "Galatasaray'in yeni teknik direktoru Denizli olacak, ama yonetim taraftardan tepki cekmemek icin hemen aciklamiyor, baskalarini istemis de bulamamis, vakit kalmayinca Denizli'yle anlasmis gibi yapacaklar" diyenler de vardi, simdi o da olabilir gibi gorunuyor. Burada bile "e Denizli olsun o zaman bari" diyenlerin sayisi her gun artmaya basladi, taktikleri ise yariyor gibi yani.
gidin tomates biber filan sulayin