Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Olmaz tabi, Mancini dan daha beter. Gelmesin zaten. Kim ne derse desin, ama Tuchel tam aradigmiz Adam. Tuchel dan su anda daha iyi bir TD bulmaycagiz.

Juan de Ramos tanmiyorum, yorum yapmam. Biraz arastirdim, cogu kisi iyi TD diyorlar..Van Gaal de olurdu, ama bu tren kacti artik tabi...

Tuchel e sicak bakiyordum, tecrubesiz olabilir ama o heyecani veriyordu aslinda. Diger isimler de bu heyecan hic yok.

Benim istedigim hocalar da imkansiz zaten, Deschamps, Sammer, bunlar gelmek bile istemez malesef.. O yuzden Tuchel olurdu. Simdi kesin Mancini den daha ''sakin'' biri gelecek onu da 5 ay sonra taraftar gondermek isteyecek.. Veya yasli bi dede gelecek futbolu kafasinda bitirmis olan..

top moller hayırlı olsun beyler.

Disiplinli ve motivasyonu iyi olan bi Alman bulup getirsinler ismi önemli değil. Futbolcularımızla yapılan röportajlarlarda bu sene için çok hırslı olduklarını gözlemledim. Gelecek adamın takıma disiplin getirmesi yeterli. Bence kadromuz bu ligde rahat bir şekilde sampiyon olabilir.

Galatasarayin bi kac yili cope gidecek bosuna umut baglamayin

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nöbet felanda bos bundan sonra.Takımda hersey belirsiz diger yandan sikeci yargıclarla kutlama yapıyor serefe kadeh tokusturuyor.Böyle isin..

Ulan Tuchel gibi bir Adam Galatasaray nasil gelmez? Daha 3-4 Ay önce "Sampiyonlar Liginde oynayan bir Takima gitmek,ilerde bu benim hedef" denen TD,

Simdi bi anda "Hayir gelmen,bi sene dinelemek istiyorum" diyor...Sanmiyorum, Tuchel böyle biri degil.

Aysal yalan söylüyor, Mainz ile Bonservisle anlasmadi, Mainz fazla para istede, Aysal vermek istemedi, simdi Basina "Tuchel bizi aradi, 1 sene dinlemek istiyormus" diyor. Yeme bizi Aysal...

Ulan Tuchel gibi bir Adam Galatasaray nasil gelmez? Daha 3-4 Ay önce "Sampiyonlar Liginde oynayan bir Takima gitmek,ilerde bu benim hedef" denen TD,

Simdi bi anda "Hayir gelmen,bi sene dinelemek istiyorum" diyor...Sanmiyorum, Tuchel böyle biri degil.

Aysal yalan söylüyor, Mainz ile Bonservisle anlasmadi, Mainz fazla para istede, Aysal vermek istemedi, simdi Basina "Tuchel bizi aradi, 1 sene dinlemek istiyormus" diyor. Yeme bizi Aysal...

Bonservis falan hikaye, daha butun basin "yarin aciklanir" derken burada da twitter'da da "ismarlama haber, baskasiyla anlastilar taraftari oyalamak icin bunu ortaya attilar" diyenler vardi. Belli ki onlar hakliymis. Adami almak isteselerdi alirlardi.

Zaten bayagi zamandir "Galatasaray'in yeni teknik direktoru Denizli olacak, ama yonetim taraftardan tepki cekmemek icin hemen aciklamiyor, baskalarini istemis de bulamamis, vakit kalmayinca Denizli'yle anlasmis gibi yapacaklar" diyenler de vardi, simdi o da olabilir gibi gorunuyor. Burada bile "e Denizli olsun o zaman bari" diyenlerin sayisi her gun artmaya basladi, taktikleri ise yariyor gibi yani.

Bonservis falan hikaye, daha butun basin "yarin aciklanir" derken burada da twitter'da da "ismarlama haber, baskasiyla anlastilar taraftari oyalamak icin bunu ortaya attilar" diyenler vardi. Belli ki onlar hakliymis. Adami almak isteselerdi alirlardi.

Zaten bayagi zamandir "Galatasaray'in yeni teknik direktoru Denizli olacak, ama yonetim taraftardan tepki cekmemek icin hemen aciklamiyor, baskalarini istemis de bulamamis, vakit kalmayinca Denizli'yle anlasmis gibi yapacaklar" diyenler de vardi, simdi o da olabilir gibi gorunuyor. Burada bile "e Denizli olsun o zaman bari" diyenlerin sayisi her gun artmaya basladi, taktikleri ise yariyor gibi yani.

Dogru diyorsu, ama senceYanils degil mi sence? Bütün Gün bunu yazdim. Bu bir iki degil ki... 1 Ay önce "Mancini Balotelliyi istemiyor" diyen Aysal de yalan cikti...

Bu bir Skandal bana göre, bir Baskan böyle bir sey yapmamali...Taraftarla oynuyor, olmaz...

Su Chili nin hocasini da cok takdir ediyor meslektaslari, super zeka falan var diyorlar.. Hic kimseyi alamazsak bari alternatif olarak dusunsunler..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt