Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dogru diyorsu, ama senceYanils degil mi sence? Bütün Gün bunu yazdim. Bu bir iki degil ki... 1 Ay önce "Mancini Balotelliyi istemiyor" diyen Aysal de yalan cikti...

Bu bir Skandal bana göre, bir Baskan böyle bir sey yapmamali...Taraftarla oynuyor, olmaz...

Yanlis tabi, hem de cok yanlis ama ben raziyim bize yalan soylesinler onemli degil, asil onemli olan bu yaptiklariyla Galatasaray'in gelecegini cope atiyor olmalari.

çare top moller

31466toppmoeller_close_389.jpg

1 Sene sonra Tuchel Schalke ile Sampiyon olursa...

"KACAN BALIK BÜYÜK OLDU"

"IKINCI RIBERY VAKASI THOMAS TUCHEL"

DERIZ...

Schalkeyi tuchel değil, futbol tanrısı bile şampion yapamaz. Lanetli o takım bu konuda :DD

Bu arada tuchel lobbysini az kalsın başarı ile bittiriyordun, geçmiş olsun. En çok sana üzüldüm vallahi

Schalkeyi tuchel değil, futbol tanrısı bile şampion yapamaz. Lanetli o takım bu konuda :DD

Bu arada tuchel lobbysini az kalsın başarı ile bittiriyordun, geçmiş olsun. En çok sana üzüldüm vallahi

Bu is daha bitmedi ya. :( Ben bu Adami inanilmaz seviyorum Fatih, tam aradigmiz Adam yani, so richtig der Typ für Galatasaray.

Denizli gibi kazma gelmesin de...:/

Mustafa Denizli'nin son 20 yildaki Avrupa karnesi:

2008-09 sezonunda Besiktas'la UEFA Kupasi 1. turunda Metalist Kharkiv'e 4-1 yenilerek elendi. Yanlis anlasilma olmasin Metalist, Manchester United degil. Bu da Besiktas'in ligde sampiyon oldugu sezon, zirve yani.

2009-10 sezonunda Sampiyonlar Ligi'nde 6 macta 1 beraberlik, 1 galibiyetle -5 averajla grup sonuncusu.

Hakikaten de insan bu istatistiklere bakinca gelsin de bizi basaridan basariya kostursun, tam Galatasaray'in hedeflerine uygun bir secim diye dusunuyor, degil mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt