Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klinsman ya da Löw geleceğine...

news.56333.545x410.jpg

Ben Kingsley mi gelsin diyon

Hocamız biran önce belli olsa da artık transfer kısmına geçsek işin.

Konstantinos Mitroglou için Fulham 700 K €'luk kiralama teklifine sıcak bakıyormuş , Mitroglou'da maaş olarak 2 Mn € civarında bir meblağ istiyormuş.

Beşiktaş'ın , elinden kapmak lazım diye düşünüyorum şahsen şu dönen fiyatlara bakınca.

Ama nerede ? Daha hocamız bile belli değil , yerli oyuncu transferinde arpa boyu kadar yol kat edemedik , kaldı ki Beşiktaş'ın elinden yabancı forvet alacağız.

Bu arada Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı isteyen Beşiktaş'a Mustafa Pektemek ile takas edelim şeklinde cevap gelmiş , Beşiktaş soğuk bakıyormuş fakat ilerleyen günlerde ne olacağı bilinmezmiş. Eskişehirspor As Başkanı bu şekilde konuşmuş.

td konusunda kım ne derse desın yonetım sınıfta kaldı..tulun jol u ıstıyorsa o gelır buyuk ıhtımal

Yiğit'ten haber var arkadaşlar...

yiğit karagöz ‏@yigito35 25 Haz

@Volkice sana tek bir sorum var. Forumda niye ota boka ceza veriliyor ?

Volkice ‏@Volkice 23 sa.

@yigito35 Esasında ceza verilme oranı düşük ama sen bazı olaylardan çabuk etkileniyorsun tavsiyem sanal dünyadaki olayları pek fazla takma

yiğit karagöz ‏@yigito35 13 sa.

@Volkice Neyse renktaş senden son bir isteğim var. Yöneticilere ilet:Artık pes ettim. Onlar kazandı.

:DD

Jol, Dick, Moyes falan gelecegine ben Ertugrula raziyim, olmadi Denizli ne yapalim. Yabanciyla olacak is degil, gelecek alisacak oyunculari taniyacak uzun is. Yabanci olacaksa Lucescu, Tuchel olsaydi yine tamam, onlarda olmadi, bari Mancini kalsaydi.

Sent from my iPad using Tapatalk HD

Piyasa da işe yarar hoca yok gibi, yabanci sevdasina 1 seneyi daha bosa harcayacaz gibi duruyor.

Riske girmeden 1 sene icin Denizli ile anlassalar iyi olurdu.

★★★》☆

Hoca olayını geçtim , yerli transferi konusunda da adım atamıyoruz hoca gelmediğinden.

Bakınız ; Serdar Gürler 1.3 Mn € , Deniz Yılmaz 1.8 Mn € bu iki oyuncuyu 3 Mn € gibi makul bir meblağa bitirdi Trabzonspor.

Deniz Yılmaz kesinlikle Umut Bulut'dan daha iyi bir oyuncu örneğin. Hatta eğer gol olarak Burak kadar gole yakın olursa Burak'tan da daha iyi olur.

Çünkü zaten teknik , ayağında top tutma , top sürme , sırtı dönük oynama konusunda Deniz kesinlikle Burak ve Umut'tan zaten daha iyi.

Serdar Gürler , kanatta Aydın Yılmaz'dan , Emre Çolak'tan , İzet Hajrovic'ten vs. çok daha faydalı ve iyi bir oyuncu mesela.

Piyasa da işe yarar hoca yok gibi, yabanci sevdasina 1 seneyi daha bosa harcayacaz gibi duruyor.

Riske girmeden 1 sene icin Denizli ile anlassalar iyi olurdu.

★★★》☆

Bence de su an icin en mantiklisi bu. Bana göre zaten yolun sonunda Denizli var. Bizi rahatlikla sampiyonluk hedefimize ulastirir diye düsünüyorum.

Sampiyonlar Ligi yüzünden endiseleri olan cok kisi var burada. Yapmayin etmeyin derim sadece, bu adamdi bizi yillar önce basariya götüren. Hem zaten unutmamali ki bu icinde oldugumuz düzende bir türk takiminin ceyrek finalden ötesine gitmesi imkansiz birsey.

Gruptan cikmak herdaim basaridir.

Biz Agustus ayinda baslariz artik :D

oyle geliyor bana..

Hocamız biran önce belli olsa da artık transfer kısmına geçsek işin.

Konstantinos Mitroglou için Fulham 700 K €'luk kiralama teklifine sıcak bakıyormuş , Mitroglou'da maaş olarak 2 Mn € civarında bir meblağ istiyormuş.

Beşiktaş'ın , elinden kapmak lazım diye düşünüyorum şahsen şu dönen fiyatlara bakınca.

Ama nerede ? Daha hocamız bile belli değil , yerli oyuncu transferinde arpa boyu kadar yol kat edemedik , kaldı ki Beşiktaş'ın elinden yabancı forvet alacağız.

Bu arada Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı isteyen Beşiktaş'a Mustafa Pektemek ile takas edelim şeklinde cevap gelmiş , Beşiktaş soğuk bakıyormuş fakat ilerleyen günlerde ne olacağı bilinmezmiş. Eskişehirspor As Başkanı bu şekilde konuşmuş.

Mitroglu iyi topçu fakat sakatlık sıkıntısı var iyi araştırmak lazım

Normal yollarla gelmediki Tff gorev suresi bitince gitsinler. Daha çok kalirlar bu gorevde, nasıl olsa yapmasi gerekenleri başarılı bir şekilde yapiyorlar.

★★★》☆

Almanya da ki alt yapı ile ilgili imzalanan sözleşme ile Alman ekolünden birinin geleceği kesinleşti bence.Tuchel olmadı,Hitzfeld olmadı geriye Sammer ve Klismann kaldı.İkisinden birine hayır demem.

Mustafa Denizli yerine Erdal Keser'e şans versinler

tuchel ile önümüzdeki sezon için ön protokol imzalasınlar... o zaman takımın başına mustafa denizli ve erdal ikilisi gelsin... tuchel 1 sene danışman devam etsin, önümüzdeki senenin planlamasını yapsın ve almanyadaki genç türkleri ele alsın...

o zaman denizli dinazorunu kabulllenebilirim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt