- 1 Şubat 2009
- 25.114
- 25.308
- 3.468
Klinsman ya da Löw geleceğine...
![]()
Ben Kingsley mi gelsin diyon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Klinsman ya da Löw geleceğine...
![]()
Yiğit'ten haber var arkadaşlar...
yiğit karagöz @yigito35 25 Haz
@Volkice sana tek bir sorum var. Forumda niye ota boka ceza veriliyor ?
Volkice @Volkice 23 sa.
@yigito35 Esasında ceza verilme oranı düşük ama sen bazı olaylardan çabuk etkileniyorsun tavsiyem sanal dünyadaki olayları pek fazla takma
yiğit karagöz @yigito35 13 sa.
@Volkice Neyse renktaş senden son bir isteğim var. Yöneticilere ilet:Artık pes ettim. Onlar kazandı.
Piyasa da işe yarar hoca yok gibi, yabanci sevdasina 1 seneyi daha bosa harcayacaz gibi duruyor.
Riske girmeden 1 sene icin Denizli ile anlassalar iyi olurdu.
★★★》☆
Hocamız biran önce belli olsa da artık transfer kısmına geçsek işin.
Konstantinos Mitroglou için Fulham 700 K €'luk kiralama teklifine sıcak bakıyormuş , Mitroglou'da maaş olarak 2 Mn € civarında bir meblağ istiyormuş.
Beşiktaş'ın , elinden kapmak lazım diye düşünüyorum şahsen şu dönen fiyatlara bakınca.
Ama nerede ? Daha hocamız bile belli değil , yerli oyuncu transferinde arpa boyu kadar yol kat edemedik , kaldı ki Beşiktaş'ın elinden yabancı forvet alacağız.
Bu arada Eskişehirspor'dan Tarık Çamdal'ı isteyen Beşiktaş'a Mustafa Pektemek ile takas edelim şeklinde cevap gelmiş , Beşiktaş soğuk bakıyormuş fakat ilerleyen günlerde ne olacağı bilinmezmiş. Eskişehirspor As Başkanı bu şekilde konuşmuş.
Beyler mevcut TFF'nin görev süresi önümüzdeki sezonun sonunda bitiyor mu ?
yönetim ne egoist arkadaşş
Mustafa Denizli yerine Erdal Keser'e şans versinler