Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Giderken söylemiştim bunu defalarca.

Fatih Terim'i takımın başına getiriyorsan göndermeyeceksin sen de onunla birlikte gidene kadar.

Özelliği bu adamın.

Hele bu şekilde gönderilince Fatih Hoca'yı seven veya ondan korkup üzerimize gelemeyen ne kadar adam varsa böyle gelir de demiştim bunu daha önce de yaşadık.

O yüzden normal bütün bu süreç. Düzen böyle, ayak kaydırmaca olmadan şan yürümüyor. Soğudum iyice ben de artık futboldan da.

Fatih efendinin zaten ne gerets ne feldkamp donemindeki sampiyonluklarda hic gormedim nasil aslolan galatasaraysa artik bikere bile gozukup takim hakkinda olumlu seyler soylemezmi insan ya ! Galatasarayi calistirmadigi donemlerde adeta kayip bir galatasarayli! Mustafa denizli bile daha saglam galatasarayli yeri geldinmi objektif sekilde yorumu yapiyor iyi kotu duruma gore bizi takip ettigini belli ediyor.

Fatih efendinin zaten ne gerets ne feldkamp donemindeki sampiyonluklarda hic gormedim nasil aslolan galatasaraysa artik bikere bile gozukup takim hakkinda olumlu seyler soylemezmi insan ya ! Galatasarayi calistirmadigi donemlerde adeta kayip bir galatasarayli! Mustafa denizli bile daha saglam galatasarayli yeri geldinmi objektif sekilde yorumu yapiyor iyi kotu duruma gore bizi takip ettigini belli ediyor.

3 şampiyonluk fazlan olması için zaten daha sıkı olman şart.

Denizli de kapalıdır aslında, ama Terim daha politiktir bu zaten net.

Stratejist bir adam Terim. Saha dışı ve şartları okuyup ona göre hareket etmekte uzmandır.

G.Saray'a tekrar gelecekse bu teknik direktör olmayacak ama bundan sonra bunu o da biliyor, ondan ağladı zaten giderken. Bu sondu.

Milli takım sonrası durağı burası olursa takımın durumuna göre yönetim kanadında olabilir.

Olması için de tabi belli şartlar oluşması lazım. (2011 gibi). Oluşur mu? Onu bilemiyoruz. Umarım olmaz tabi.

Zira ben hiç bir zaman takımımı o hallerde görmek istemiyorum.

Denizli gelmeli,ersun yanal vizyonsuzunun bile fenerde yaptiklari ortada riske gerek yok turk hoca tek cozum ama transferleri denizliye birakmamak lazim sportif direktorde sart

Tapatalk

Abi Terim istemese bile ondan nemalanan medya yapıyor zaten bunu.

Galatasaray'lılık işine gelince de hiç kimse bizler kadar olamaz.

Çünkü biz taraftarlığı çıkar için veya herhangi bir maddi beklenti ile değil gönülden yapıyoruz.

Terim iyi bir teknik direktör burada kötüleseler de bu bir gerçek.

Denizli'de aynı şekilde egosu ve medyası olan bir isim.

Terim'in panzehiri de odur. Ona şu an için ihtiyaç olduğunu düşünüyorum, teknik olarak çok tutmasam da.

En azından tekrar bu döngüden kurtulmak için son kez girmeliyiz bu döngüye.

Aysal'ın son teknik direktörü de Denizli olmalı zaten. 2 sene de 1 şampiyonlukta şu an çok kötü değil Fenerbahçe olmadıkça.

Terim'in mevcut gücü kapsamında hem ondan nemalanıp hemde onun istemediğini yapmak en hafifiyle sıkar , sadece görmezden geliyordur ,

Terim aslında çok acı bir örnek , benim gözümde teknik-taktik açıdan da çok öndedir ve bunu defalarca kanıtlamıştır ama öyle karşı konulamaz bir egoya kafa yapısına sahipki " dark side " a geçişi inanılmaz kolay oluyor , o yüzdende zaten şuan tüpçünün emir eri konumuna sokmayı başarabildi kendini ,

Denizli'yide bu yüzden istiyorlar zaten ,

birde şu var muhtemelen Denizli tüm TD lük hayatının en hırslı dönemindedir şuan , O'nunda kendine has çok sebebi var !

Fener Adidas'dan yillik ne kadar aliyor acaba?

Bizden cok daha genis bir anlasmayla yillik 8.5 milyon dolar aliyorlar. Onlarda forma satislarindan pay yok. Bizimkisi 11 milyon dolara yakin ve forma satislarindan pay var. Bu pay genel olarak yüzde 25-30 arasi oluyor.

Terim'in mevcut gücü kapsamında hem ondan nemalanıp hemde onun istemediğini yapmak en hafifiyle sıkar , sadece görmezden geliyordur ,

Terim aslında çok acı bir örnek , benim gözümde teknik-taktik açıdan da çok öndedir ve bunu defalarca kanıtlamıştır ama öyle karşı konulamaz bir egoya kafa yapısına sahipki " dark side " a geçişi inanılmaz kolay oluyor , o yüzdende zaten şuan tüpçünün emir eri konumuna sokmayı başarabildi kendini ,

Denizli'yide bu yüzden istiyorlar zaten ,

birde şu var muhtemelen Denizli tüm TD lük hayatının en hırslı dönemindedir şuan , O'nunda kendine has çok sebebi var !

1 şampiyonluk ile

4. şampiyonluğu olacak kariyerinde.

4. yıldız'ı takan teknik direktör olacak.

Elinde iyi bir kadro olacak.

Avrupa'da tekrar bir şeyler yapabilme şansı ilk senesinde olacak.

Kariyerine başladığı yerde bitirme fırsatı elinde olacak.

3 şampiyonluk fazlan olması için zaten daha sıkı olman şart.

Denizli de kapalıdır aslında, ama Terim daha politiktir bu zaten net.

Stratejist bir adam Terim. Saha dışı ve şartları okuyup ona göre hareket etmekte uzmandır.

G.Saray'a tekrar gelecekse bu teknik direktör olmayacak ama bundan sonra bunu o da biliyor, ondan ağladı zaten giderken. Bu sondu.

Milli takım sonrası durağı burası olursa takımın durumuna göre yönetim kanadında olabilir.

Olması için de tabi belli şartlar oluşması lazım. (2011 gibi). Oluşur mu? Onu bilemiyoruz. Umarım olmaz tabi.

Zira ben hiç bir zaman takımımı o hallerde görmek istemiyorum.

Gelir emin ol gelir. 2.Doneminde ayrilirken de ceketimi astim demisti.. hele ali durust baskan olursa gelecek te ilk isi fatih terimi getirmek sonra birisi sordugunda ise cevabi hazir; ben o mevcut yonetim icin demistim der. Hani ihtimali az da umarim basimiza baskan olarak gelmez dusunemiyorum ekibide 2000 yili kadrosu olur ve o efsane kadro tarihimizin en buyuk sevincini yasattigi gibi en buyuk utanclari yasatir. Hele hele onu baskan olarak gormek isteyen birsuru fanboyu varken. Kaldiki sikecilerde blof gundem olusturup onu baskan olmasi icin gaza getirir ve sonumuz gelir. Umarim en kisa zamanda emekliye ayrilip futbola sadece yorumcu olarak katilacagini soyler. Yoksa bu yuksem ego ne kendisinden daha basarili birisi olsun ister nede onun donemindeki galatasaraydan daha basarili bir galatasaray.

Gelir emin ol gelir. 2.Doneminde ayrilirken de ceketimi astim demisti.. hele ali durust baskan olursa gelecek te ilk isi fatih terimi getirmek sonra birisi sordugunda ise cevabi hazir; ben o mevcut yonetim icin demistim der. Hani ihtimali az da umarim basimiza baskan olarak gelmez dusunemiyorum ekibide 2000 yili kadrosu olur ve o efsane kadro tarihimizin en buyuk sevincini yasattigi gibi en buyuk utanclari yasatir. Hele hele onu baskan olarak gormek isteyen birsuru fanboyu varken. Kaldiki sikecilerde blof gundem olusturup onu baskan olmasi icin gaza getirir ve sonumuz gelir. Umarim en kisa zamanda emekliye ayrilip futbola sadece yorumcu olarak katilacagini soyler. Yoksa bu yuksem ego ne kendisinden daha basarili birisi olsun ister nede onun donemindeki galatasaraydan daha basarili bir galatasaray.

Terim'de, Ali Dürüst'de çok politik insanlardır.

Başarısız olacaklarını bildikleri bir ortama asla gelmezler.

O yüzden başkan ve yönetici olurlarsa bu kulübe belli şartlar oluşmuş demektir merak etme.

2011 gibi bir tufan koparsa medya'yı bırak burada şu an Terim'e lakap takan çoğu kişi bile çark edebilir.Etmese de kararı ne zaman taraftar verdi ki zaten bu kulüpte.

Bu iş bu kısır döngüsünde gittikçe daha fazla büyüme şansımız yok. Nasıl kurtuluruz peki? Onu zaten ben değil yöneticiler bile bilmiyordur eminim.

1 şampiyonluk ile

4. şampiyonluğu olacak kariyerinde.

4. yıldız'ı takan teknik direktör olacak.

Elinde iyi bir kadro olacak.

Avrupa'da tekrar bir şeyler yapabilme şansı ilk senesinde olacak.

Kariyerine başladığı yerde bitirme fırsatı elinde olacak.

Aynen. Kariyerini sampiyonlukla taclandirarak bitirebilir. Ben denizli olsam saniye dusunmem.Lakin sanirim saglik sorunlari var. Bu sebeple mecburiyetten reddetmek zorunda kalabilir.

Aynen. Kariyerini sampiyonlukla taclandirarak bitirebilir. Ben denizli olsam saniye dusunmem.Lakin sanirim saglik sorunlari var. Bu sebeple mecburiyetten reddetmek zorunda kalabilir.

Sağlık sorunu falan hikaye en fazla bahane olur.

Denizli cin gibi adam.

Şartlara bakar. Başkan'ın konuşmasından onun seneye bakışını etüt eder ona göre kabul veya red eder.

Beşiktaş'ta gitti Samet Hoca'dan önce ama baktı şampiyon olamayacağını gördü kendine sunulan şartlarda reddetti.

''Sağlık sorunları'' Beşiktaş yönetiminin uydurduğu bir kılıftı, tepkileri engellemek ve nezaket adına...Ben böyle biliyorum ve sanmıyorum o derece sağlık sorunu olduğunu ki zayıf bir lig olsa da Azerbaycan' a hiç gitmezdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt