Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Git bir iki tane roportajini seyret. Ozguveni sifir olan, bumbling idiot. Kesinlikle lider olabilecek, bir takimi sampiyon yapabilecek karaktere sahip biri degil. Konusmasini her goren bunu rahatlikla anlayabilir.

Izledim konuşmaları gayet normal insan gibi. Şilvesi tam oxford english olmasada birazini anladim.

Arkadaslar Atletico ile yapacagimiz mac ne zaman ve nerde oynanacak? Bilen varmi?

Cok önemll.

Klinsmann-Löw. (Bunlar olmazsa Moyes gelecek.)

Moyes gelmek istiyor, ama Yönetim Klinsmann ve Löw'e daha sicak bakiyor.

En büyük Adaylar Klinsmann,Löw,Moyes (Spalletti de var ama Yönetim henüz Spalletti ile cididi görüsmede.)

Moyes hem Löw'den hem Klinsman'dan iyi hocadır yalnız. Ama 3.5-4m€'dan aşağıya getiremezsin böyle de bir durum var.

Alman hoca ilk tercihse Klinsmann gelebilir. Löw dünya kupasını kaldırırsa hayatta gelmez

klinsmann falan gelmez. adam ABD marsini söyler maclardan önce, 19 senedir bilmem ne ABD'de yasiyor. olmayacak isimlerin üzerinde calisma yapiyor ünal aysal. böyle devam ederse moyes gelecek gibi

Moyes gelirse gayet guzel olur . Iyi bir proje hocasi cok buyuk butce olmaksizin basari yakalyabilir . Herkes adami bir senesine gore degerlendiriyor ki bu futbol cahilliginden baska bir sey degildir . Mourinho'nun da Van Gaal'in de Ferguson'un da Heynckes'in de cok kotu sezonlari olmustur . Ki cok uzun suren bir gelenekten sonra gelmesi , dunyanin en buyuk hocalarindan birinin halefi olmasi gibi baskilari kaldiramadi . Kimya tutmadi . Ve bunun yaninda Manu gecen sene berbat olmasina ragmen deplasmanda en cok puan alan takimlardan biri yani ligi ic sahadaki berbat formlariyla kaptirdilar . Genel olarak Moyes cok iyi hocadir . Ismi gecen Mustafa Denizli - Hikmet Karaman gibi sacmaliklari donunda sallar . Cok degil bundan tam bir sene once bu forumda GS'nin basina Moyes geliyor dense yer yerinden inler herkes bayram yapardi . Fakat bizim futbol ulemalari bir senede adami pacavra hoca yaptilar yine :) .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt