Moyes kötü değildi bence. ManU ölü. Moyes Evertonu zamanında şampiyonlar ligi elemesine kadar taşımış ve Ingilterede o sene "manager of the year" ödülünü kazanmişti
Ingilizcen iyi mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Moyes kötü değildi bence. ManU ölü. Moyes Evertonu zamanında şampiyonlar ligi elemesine kadar taşımış ve Ingilterede o sene "manager of the year" ödülünü kazanmişti
Ingilizcen iyi mi?
Çok iyi niye?
Sordum cunku ben Moyes'un konusmasini seyredip anlayabilen birinin o adamin buyuk bir takimda basarili olabilecegini dusunebilecegini zannetmiyorum.
Konuşma filan görmedim. Ne dedi?
Git bir iki tane roportajini seyret. Ozguveni sifir olan, bumbling idiot. Kesinlikle lider olabilecek, bir takimi sampiyon yapabilecek karaktere sahip biri degil. Konusmasini her goren bunu rahatlikla anlayabilir.
Arkadaslar Atletico ile yapacagimiz mac ne zaman ve nerde oynanacak? Bilen varmi?
Cok önemll.
Transfer Nöbeti | Sayfa 353 | Galatasaray Spor Haberleri, Transfer Haberleri, Galatasaray Forumu
keske söylemeseydim....Ünal Aysal yine isim pesinde, Moyes gelirse Ünal Aysal'i artik ciddi almam.