Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
Bu arada Moyes'in ismini Haldun Üstünel önermis bize. :dispirited:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
klinsmana karşı ciddi manada ön yargılıyım.Adam usa da .Futbolun kalbinin attığı avrupadan fersah fersah uzak.Ben onun avrupada ne olup ne bitiyor konularına hakim olduğunu sanmıyorum.Ramos ise açıkçası iyi bir seçenek.Ama dediğin gibi moyes risk kabül ediyorum.Ama ligte başarısız olacağını sanmıyorum.Türkiye ligindeki tüm takımların en büyük zaafı yan toplardır.Orta kafa veya ayak gol olayı.Bu adam bunun menbahından geliyor.Diyebilirsinizki eee manciniden ordandı.Ama mancinin cityde öyle bir sistemi yoktu.Misal mancinin aguero ve tevezden gitti.Moyes olsa Dzekoyu ölümüne oynatırdı.Zaten tevezi kesip dzekoyu oynatması şampiyon yaptı manciniyi.O yüzden görünen o ki şayet moyes gelirse kesin bize iri yarı kalıplı bir santrafor aldırır.Demedi demeyin
10 yıl çalıştırıpta 0 kupa ile kapatmakta çok zor bir iş olsa gerek.Yani karmaşık duygular içerisindeyim.Şuanda kim gelse taraftarın yarısı gönülsüz olarak destekleyecek.Enteresan bir hal alıyor bu sezon.İnşAllah sonu iyi biter.
halit epl olduğu için olabilir yani evertonın şampiyon olması gerçekten zor ama başarılıydı hayet rooney gidene kadar
10 için de en az bi dandik kupa kaldırsaydı be kardeşim.Gelirse zaten destekleyecez başka çare yok.En azından denizli hikmet gibi vizyon fukarası değil.
o dandik kupalardan birini almak için herifler uefa yarıfinaline yedek kadrolarla çıkıyorlardı.Buarada tothenam kupa almış 10 yıl içinde?
10 yıl çalıştırıpta 0 kupa ile kapatmakta çok zor bir iş olsa gerek.Yani karmaşık duygular içerisindeyim.Şuanda kim gelse taraftarın yarısı gönülsüz olarak destekleyecek.Enteresan bir hal alıyor bu sezon.İnşAllah sonu iyi biter.
Sadece kupa değil olay aslındaEğer yanlış hatırlamıyorsam,Premier Lig'in büyük takımları ile 34 defa karşılaştı bu sürede,galibiyeti yok.
Manchester United'ın başına geçti,bu sefer de benzer performansı devam etti.Kendi sahasında ezeli rakipleri City ve Liverpool'dan 3 yedi,Everton'a mağlup olduİnanılmaz riskli bir seçim,yani Mancini'den bir farkı olmaz bence.Sadece kan değişimi işte.
Defansif, sönük ve fazla rotasyonlu oynatacaksa uzak dursun. Bu profilin daha çok kupa kazanından üstelik yeni kurtulduk.
risk olduğunu bende kabul ediyorum bence başka adaylarda var ama şu anda tek risksiz adam lucescuydu geretsdi yani baktığın zaman tuchel bile büyük risk