Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Moyes ismi benim icinde garip ve sasirtici geldi.Juande Ramos bize uyar diye dusunuyorum basindan beri.Ama Moyes gelirse desteklemek gerek Everton'da iyi isler yapti ,gecen sezon Man-U'ya kim gelse Moyes'in dustugu duruma duserdi bence Sir'den sonra.Cunku takim hakkaten enkaz gibiydi.

10 yıl çalıştırıpta 0 kupa ile kapatmakta çok zor bir iş olsa gerek.Yani karmaşık duygular içerisindeyim.Şuanda kim gelse taraftarın yarısı gönülsüz olarak destekleyecek.Enteresan bir hal alıyor bu sezon.İnşAllah sonu iyi biter.

klinsmana karşı ciddi manada ön yargılıyım.Adam usa da .Futbolun kalbinin attığı avrupadan fersah fersah uzak.Ben onun avrupada ne olup ne bitiyor konularına hakim olduğunu sanmıyorum.Ramos ise açıkçası iyi bir seçenek.Ama dediğin gibi moyes risk kabül ediyorum.Ama ligte başarısız olacağını sanmıyorum.Türkiye ligindeki tüm takımların en büyük zaafı yan toplardır.Orta kafa veya ayak gol olayı.Bu adam bunun menbahından geliyor.Diyebilirsinizki eee manciniden ordandı.Ama mancinin cityde öyle bir sistemi yoktu.Misal mancinin aguero ve tevezden gitti.Moyes olsa Dzekoyu ölümüne oynatırdı.Zaten tevezi kesip dzekoyu oynatması şampiyon yaptı manciniyi.O yüzden görünen o ki şayet moyes gelirse kesin bize iri yarı kalıplı bir santrafor aldırır.Demedi demeyin

keşkeee aldırsa bize forvet lazım kesinlikle mevlütle olacak iş değil o asamoah gyan doumbia bunlar olsa güzel olur yan toplarda olcan gibi adam lazım ama orta kesicek moyey gelsin bende ısındım bu fikre

manciniden herkes iyidir bu da böyle biline adamı taze sandık kelek çıktı :D

10 yıl çalıştırıpta 0 kupa ile kapatmakta çok zor bir iş olsa gerek.Yani karmaşık duygular içerisindeyim.Şuanda kim gelse taraftarın yarısı gönülsüz olarak destekleyecek.Enteresan bir hal alıyor bu sezon.İnşAllah sonu iyi biter.

halit epl olduğu için olabilir yani evertonın şampiyon olması gerçekten zor ama başarılıydı hayet rooney gidene kadar

halit epl olduğu için olabilir yani evertonın şampiyon olması gerçekten zor ama başarılıydı hayet rooney gidene kadar

10 için de en az bi dandik kupa kaldırsaydı be kardeşim.Gelirse zaten destekleyecez başka çare yok.En azından denizli hikmet gibi vizyon fukarası değil.

Moyes belki Manuda tutmadı ama bu demek değildir ki futboldan anlamıyor..

Ben o kadar ümitsiz değilim..

10 için de en az bi dandik kupa kaldırsaydı be kardeşim.Gelirse zaten destekleyecez başka çare yok.En azından denizli hikmet gibi vizyon fukarası değil.

o dandik kupalardan birini almak için herifler uefa yarıfinaline yedek kadrolarla çıkıyorlardı.Buarada tothenam kupa almış 10 yıl içinde?

Mancini çok efendi adamdı takımı da otuetmaya başlamıştı ve asılsıkıntınınkadro yetersizliği olduğunu da biliyordu , yapmak istediği transferler glatasaray a çok şey katabilirdi.

Moyes in huyunu suyunu ben pek bilmiyorum , türk oyuncularla etkileşimi çok önemli kimgelirse gelsin..

Sadece kupa değil olay aslında :) Eğer yanlış hatırlamıyorsam,Premier Lig'in büyük takımları ile 34 defa karşılaştı bu sürede,galibiyeti yok.

Manchester United'ın başına geçti,bu sefer de benzer performansı devam etti.Kendi sahasında ezeli rakipleri City ve Liverpool'dan 3 yedi,Everton'a mağlup oldu :D İnanılmaz riskli bir seçim,yani Mancini'den bir farkı olmaz bence.Sadece kan değişimi işte.

Getirin Ramos'u bitsin şu iş. Sümüklü Löw'ü, Klinsmann'ı, Moyes'i hoca diye cebinden çıkarır bu adam.

Sadece kupa değil olay aslında :) Eğer yanlış hatırlamıyorsam,Premier Lig'in büyük takımları ile 34 defa karşılaştı bu sürede,galibiyeti yok.

Manchester United'ın başına geçti,bu sefer de benzer performansı devam etti.Kendi sahasında ezeli rakipleri City ve Liverpool'dan 3 yedi,Everton'a mağlup oldu :D İnanılmaz riskli bir seçim,yani Mancini'den bir farkı olmaz bence.Sadece kan değişimi işte.

risk olduğunu bende kabul ediyorum bence başka adaylarda var ama şu anda tek risksiz adam lucescuydu geretsdi yani baktığın zaman tuchel bile büyük risk

Defansif, sönük ve fazla rotasyonlu oynatacaksa uzak dursun. Bu profilin daha çok kupa kazanından üstelik yeni kurtulduk.

Bu sezon Mancini'den bile fazla rotasyon kullanan tek isimmiş Moyes 40 defa ile 1. sırada.

Mancini ise 35 ile 2. olmuş.

Fellaini arkasına bile süpürücü defans koyan bir adamdan bahsediyoruz Ömer.

Everton'da oynattığı oyun da yavandı ama United'da akıcılığın yanından geçmeyen bir oyun oynattı.

Bizim kadro zaten kanat bakımından sıkıntılı iyice kabıza bağlarız.

Neyse bir yandan de iyi oldu. Moyes gelirse bir sene sonra zaten kovulur ve Tuchel gelecek INSALLAH

risk olduğunu bende kabul ediyorum bence başka adaylarda var ama şu anda tek risksiz adam lucescuydu geretsdi yani baktığın zaman tuchel bile büyük risk

Her hocada risk vardır tabi,burası Türkiye.

Ancak ne yalan söyleyeyim Moyes riskten de öte kötü bir seçim olur bizim için.Umarım son anda bir anlaşmazlık çıkar da olmaz bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt