Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
baskan 17 temmuz kararindan sonra mi yapacak td ve futbolcu transferlerini?

Yigit K

@DenizBalta_ Bencede. yabancı gelecekse Juande Ramos olmalı. Yada Klinsmann

* LG G2 Tapatalk *

Cok sıkıntılı bir dönem. Resmen kitlenmiş durumdayız. Yahu şu günlerde en azından Olcan'ı alsak :(

Almanyada dfb antrenör kursları ve seminarları var. Onun için hangi ülkedesin diye sordum.

Almanyadamısın sorsaydım keşke :DD

Türkiye'de yaşıyorum ama sorun değil geliriz.

Doktora başvurusu yaparım gelirim. :D

Daha askerlikte yok zaten burada. Orada bitirip akademisyen oluruz en kötü. Kıvıramazsak bu işi :)

Ama sanırım 1-2 sene ertelemek zorundayım çünkü para yok. :(

Bende dfb akademik de TD kursu yapim

Gün gelecek GS da TD yapicam

Sabri yi de assistant yaparım

* LG G2 Tapatalk *

Açık söyleyim Moyes'in başarılı olacağını hiç düşünmüyorum. Hayır bide Everton dönemi iyisi diyenler yok mu? Ne başarmış arkadaş. İngiltere'nin orta sıra bir takimiydi Everton her zaman. Bir tane kupa almisligi yok. Büyük takımlara karşı neredeyse galibiyeti yok. Bu adamı Liverpool taraftarı Everton taraftarından daha fazla seviyordu. Liverpool'un bariz üstünlüğü vardı bunun döneminde.

Birde bu adamı övmek için Manu kadrosuna laf atanlar daha bi komik. Bir sene öncesinin şampiyonu Manu takımını yerin dibine sokanlar var. Açıkçası Manu açısından da yanlış bir hamle olarak degerlendirmistim Moyes'in gelişini.

Bize lazım olan iyi motivasyon ustası disiplini çok yüksek herhangi bir teknik adam. Bu özellikler de genellikle Almanlarda olduğu icin tercihim bir Alman teknik direktör. Profesyonelliğin uçlarında yaşayan Britanyalı biri burda başarılı olamaz.

ben de tuchel ile birlikte teknik direktör egitmi aldim hochschule mainzde

ilginc olan sey baskanin hep zamanimiz var demesi. mancini gittiginde 10-15 günde bitirecegiz fln demisti simdi aynisini diyor. yetersiz kadroya bir transfer daha yok, sponsor yok, td yok. yönetim cok yavas.

benim hem ingilterede hem almanyada tdlik icin lisansim var fransa icin de vermek istediler ama ben kabul etmedim

Gesendet von meinem LG-D802 mit Tapatalk

Türkiye'de yaşıyorum ama sorun değil geliriz.

Doktora başvurusu yaparım gelirim. :D

Daha askerlikte yok zaten burada. Orada bitirip akademisyen oluruz en kötü. Kıvıramazsak bu işi :)

Ama sanırım 1-2 sene ertelemek zorundayım çünkü para yok. :(

Istedikten sonra ve kendine güveniyorsan neden olmasın.

Yılmaz vural bile spor universitesinde almanyada okuyup hoca olduysa yani:DD

Kimsede demiyor ki hey hoca. Spor bölümü ile pro teknik direktörlük futbolda iki ayrı konu diye, neyse...

Insan psycologisi mesela futbolda çok önemli, belkide en önemlisi. Sonra taktik, antrenman jethodları ve saire gelir ki bunlar okadar zor değil.

Bu meslekde en zor tarafı insanları idare etmek sanatıdır. Bunu ne kadar mükemel yapa biliyorsan okadar iyi olursun.

Mourinho mesela bu konuda çok iyi . Resmen beyin yıkama makinesi veya hypnosörlerde diye biliriz.

ilginc olan sey baskanin hep zamanimiz var demesi. mancini gittiginde 10-15 günde bitirecegiz fln demisti simdi aynisini diyor. yetersiz kadroya bir transfer daha yok, sponsor yok, td yok. yönetim cok yavas.

En basta 1 hafta icinde belli olur diyordu, sonra 2 haftaya cikti, ama bu arada haftalar gecmeye devam ediyor, hala 2 hafta, o hic azalmiyor.

Takim kampa girecek, hala daha "acelemiz yok" diyor. Oyle gorunuyor ki hoca kampa yetismeyecek. Bu dunya futbol tarihinde ilk mi olur bilmem, teknik direktorsuz kampa giren takim.

Bence moyes gelmeyecek. Başkan herzaman transfer dahil sözü açık birisidir. ilgileniyoruz vs. diye söyler. Moyes için ilk tercihimiz değil dediyse gerçekten öyledir diye düşünüyorum. Eğer bugün anlaşsaydılar zaten ilk tercihimiz değil demezdi.

1373877256_13_karaman_klopp.JPG

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt