Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
moyes iyi kötü birşey diyemem ama burda kariyerinde sadece mainz ile orta sınıf işler yapmış tucheli ilahlaştıranlar evertonu 11 yıl primier ligde çok yüksek bütçeler olmamasına rağmen her zaman ilk 7-8 takım arasında tutabilmiş moyesa çöp diyenler anlamış değilim. moyes manu da başarısızdı hem de çok ama her teknik adamın başarısız denemeleri oluyor. moyes manu macerası olmasa evertondan direk bize gelse bayram havası olurdu burda.

Everton 9 lig sampiyonlugu olan, 110 yillik tarihinde yalnizca 4 sezon 2. kumede geciren, kadrosuyla, maddi imkanlariyla Mainz'le kesinlikle kiyaslanmayacak bir takim. Moyes'un Everton'da her transfer sezonunda kulup rekoru kiran transferler yapmis olmasi da ayri bir detay.

Moyesin basarili olacağina inaniyorum. Oyun plani Turkiye Ligine uygun. Beni düsündüren farkli nedenler, ilki Moyes icin yillik 5 milyon eurodan bahsediliyor. Bu cok büyük bir rakam, Moyes icinde fazla. İkincisi, Moyes gelirse, alinabilecek kaliteli yerlileri, ben bu adamlari tanimiyorum, istemiyorum diye veto ederse ne olacak?

Bizim 3 sorunumuz var.

1-2 Yönlü, skora da katki yapacak kanat oyunculari.

2-Defansta derinlemesine defans yapacak, Sweeper özellikleri olan cabuk bir stoper.

3-Yerli kalitesi yetersiz

Seneye hedefimiz ligde sampiyonluk, Clde gidebileceğimiz yere kadar gitmek olmali. Bu sene sampiyonluğu Cl icin mutlaka kazanmaliyiz. 2.takimin Clye girmesi kolay degil. Playout turunda cok güclü takimlar var.

Moyes da boş adam değil tuchelda. Ikiside türkiyede başarılı olma ihtimaleri çok az kısa vaade döneminde.

2ci hat 3cü senelerinden itibaren belki istediklerini gün yüzüne çıkarta bilirler.

Moyes iyidir gelsin bence...

O Everton'a geldiğinde küme mücadelesi veriyordu takım.

Yavaş yavaş tırmandı ve en sonunda kafaya oynayacak bir takım olmasada en kötü avrupaligine gidecek bir takım oluşturdu.

Transferleri öyle çok pahalı değildi yerinde mantıklı hamleler yaptı.Tabi zamanla başarı gelince klüp onun istediği oyunculara fazla para vermeye başladı.Bu karşılıklı güven meselesi...

Yani öyle klüp rekoru kırdı transferde falan diyemeyiz.Başarı geldi para geldi doğal olarak gelen oyuncuların parasıda arttı ve klüp en başarılı dönemini yaşadığı için transfer maliyetleri rekor olarak geçti.

Burda millet Manu performansına bakıyor.Bazen bağ uyuşmaya bilir.Bana kalırsa orda ki durum çok daha farklı.Oyuncular Ferguson'dan sonra Moyes'i kabullenemediler bence. Oyuncularla bağ kuramayınca öyle bir durum ortaya çıktı. Yani kısaca istenmedi her ne kadar Ferguson onu yerine aday göstersede...

Burda başarılı olur mu bilinmez.Gelen her adam risk yabancı yerli fark etmiyor şuan... Bu takımda iki adamın kredisi bol biri F.Terim diğeri M.Lucescu...

Desteklenecekleri için başarı geliyor ama farlı yerli yabancı gelen her adam bir kısım taraftarı elbette memnun etmeyecek.Kimisi Löw kimisi Tuchel kimisi Moyes falan uzar gider bu liste... Dediğim iki adamdan başka gelen her adam ister istemez taraftarı böler bölüyorda...

Burada Mancini başlığına ligin 2.yarısına başlarken bir yazı yazdım.Daha iyisi gelmeyeceği için Mancini devam etmeli.Adım gibi biliyorum Lucescu gelmeyecekti ve Terim'de geri dönmeyeceğine göre Mancini kalacaktı.Oyuncularla iletişimi iyidi ve alışmaya başlamıştı.Kötü karar oldu.

Kim gelir bilinmez ama gelen kim olursa olsun bundan sonra destek olmalıyız öyle 3-5 maç sonra yok şunu oynatmalı yok buda olmadı istifa etmeli dememeliyiz.Olayın kritik noktası bu. Ferguson'da Manu'da başladığında ilk sezonlar leşti sabrettiler kazandılar ama Moyes'e dayanamadılar çünkü istenmiyordu.Değerlendirilirken bu kritiği boş geçmemek lazım.

Fatih Terim Galatasaray'a giderseniz kurşuna mı dizdiririm demiş acaba ya da topuklarınıza mı sıkarım demiş? Ne adamlar var dünyada.

Ya açık açık adam gibi yaz duyduklarını ya da gizli kapaklı konuşma.

Fatih Terim Galatasaray'a giderseniz kurşuna mı dizdiririm demiş acaba ya da topuklarınıza mı sıkarım demiş? Ne adamlar var dünyada.

Ya açık açık adam gibi yaz duyduklarını ya da gizli kapaklı konuşma.

yahu bıde kımı korkutmus hıkmet karamanı mı? yılmaz vuralımı? hergun cıkıp 4.5.6. yıldızı takarım dıye konusan adam mı korkmus :)

Roberto Mancini´nin kariyeri Moyes´ten kat kat parlakti.

Onu benimsemedi taraftar da Moyes´i mi benimseyecek Allah askina?

Dogru tercih olacagini düsünmüyorum. Hatta eminim. O paralara yazik

Olacaksa Klinsmann olsun, yada Türk olsun artik. Farketmez. Tolunay vs., birini getirin iste

Ersan Çelik @ersanspor · 23h

Önemli hoca hoca adaylarından biriyle1saat sohbet ettim.Şimdi ayrıldık.Harika şeyler konuştuk. Ayrıntı sormayın.Pişmiş aşa su dökmek istemem

Kimmis bu pismis as, cok merak ediyorum. Mustafa Denizli'den baskasi olamaz herhalde.

yeri degil ama sizce amerika belcikayi yene bilirmi? bide, almanya-hollanda final oynarsa sizce kim alir?

Sorun bizde zaten gelen adamı 3 günde istifaya davet ediyoruz ve bunda çok haklı olduğumuzu düşünüyoruz.Çok acı bir durum yanlışımızın farkında değiliz.

şu twitterdan artık nefret ediyorum transfer dönemlerinde b.ku çıkıyor.

Hitzfeld teklifimizi reddetmiş diyorlar gerçi kaynak Galatasaray düşmanı bir site ama neyse.

Klinsmann gelmez zaten gelmesin de, Löw'ün olma ihtimali çok düşük ki sevmiyorum kendisini.

Kim kalıyor ki geriye eyvah eyvah.

yeri degil ama sizce amerika belcikayi yene bilirmi? bide, almanya-hollanda final oynarsa sizce kim alir?

Belçika gecer turu, almanya bence.

Almanya ama çeyrek finalde elenir fransaya galiba.

Fransa yada brezilya favorilerim. Brezilya ama ev sahibi ve scolari faktörü ile sadece ekledim favoriye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt