Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fbli mallardan ders almış.:D

Luis Suarez'in savunması: "Dengemi kaybettim, rakibimin üzerine düştüm."

Tepetaklak

Hala Mancini'yi biz gonderdik diyorlar

Mancini kendisi istifa etti biz onunla devam etmek istedik, bunu bi anlayin artik.

Ersan Çelik @ersanspor · 23h

Önemli hoca hoca adaylarından biriyle1saat sohbet ettim.Şimdi ayrıldık.Harika şeyler konuştuk. Ayrıntı sormayın.Pişmiş aşa su dökmek istemem

Kimmis bu pismis as, cok merak ediyorum. Mustafa Denizli'den baskasi olamaz herhalde.

Bu da aklınca piyasa yapmaya çalışıyor. Geçen gün de Başkan gündeme dair çok önemli açıklamalar yapacak dedi, fos çıktı.

Şikecilerin eskisi, sümüklü Löw gelmesin de kim gelirse gelsin modundayım artık.

Yabancı adaylardan tek başarılı olabilecek Klinsmann var o da gelmez zaten.

Ne taraftarın ne yönetimin keşke Mancini'yi yollamasaydık deme hakkı yok.

Moyes gelirse Sneijder de gider bence.

Basarili insanlar basarili insanlarla calismak isterler. Sneijder'in yerine koyun kendinizi. Dunya Kupasinda Van Gaal'le calisiyor, Atletico'dan teklif aldigi dogruysa Simeone'yle calisabilir bu sezon, bir de bakiyor ki Istanbul'da kalirsa gecen sene Man United'i butun dunyaya rezil eden adamla calisacak. Kalmak istemezse cok sasirtici olmaz.

Moyes gelirse Sneijder de gider bence.

Basarili insanlar basarili insanlarla calismak isterler. Sneijder'in yerine koyun kendinizi. Dunya Kupasinda Van Gaal'le calisiyor, Atletico'dan teklif aldigi dogruysa Simeone'yle calisabilir bu sezon, bir de bakiyor ki Istanbul'da kalirsa gecen sene Man United'i butun dunyaya rezil eden adamla calisacak. Kalmak istemezse cok sasirtici olmaz.

:redface:

Can sıkıntısından saçma sapan teoriler üretmeyelim pls.

Mancini mi? Allah askina bu adamin nesini begeniyorsunuz? Anti-modern futbolunu mu? Yaptiği birbirinden hatali yanlis transferleri mi? Sneijderden sol kanat, Buraktan sağ kanat yaratmasini mi?

Yanlis transferleri hep yapar, sucuda hep yönetimlere atar. Bu adam basarisiz olmaz. Hic ben basarisizim dediğini duymadim. Ya kadrosu zayiftir, sansi yüzde 5tir, Elerse ben mucize yaptim der, Basarisiz olursa, istediğim adamlar alinmadi ki der. Kurtulduk gitti iste.

Moyes, Denizli vs her türlü Manciniden iyidir. Allegri, Mancini gibi adamlar yildizlar sayesinde basarilar kazanmis tdlerdir.

Denizli gelsin, bir tane kaliteli skora katkisi olacak kanat forvet al, Olcani al. Almanyadan Malili, Tolgay gibi 2 yönlü bir tane ortasaha al. Savunmaya bir kac takviye yap. Tamamdir. Önde Bas, Turkiye Liginde acik ara yaparsin.

BİLGİ | Terim zamanında Fluminense'ye 5 milyon Euro, oyuncuya ise yıllık 2.5 milyon Euro teklif ettiğimiz Carlinhos şu anda boşta !

:redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface::redface:

Biri bana gelsin, o da sensin.. Her kim olursa gelsin, n'olur gelsin.. Artık gelsin, çabuk gelsin!

[attachment=11330:upload_2014-6-28_17-38-34.jpeg]

Şu adamın genç versiyonunu bulsak başka bir şey istemem.

Ekli dosyalar

• upload_2014-6-28_17-38-34.webp
    upload_2014-6-28_17-38-34.webp
    8,5 KB · Görüntüleme: 208
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt