Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Suan taraftar buyuk olcude hirsli genc hoca istiyor. Moyes gibi uzun vadede basarili olacak adamlardan birini getirirse baskan yari yariya elestiri alir. Suan en iyi secim ya lucescu yada tuchel gibi cilgin bi adamdi ikiside olmadi . Mustafa denizli gelir gibi bana gore

Başkanı azıcık tanıdıysam.Moyes,Low veya Klinsmann'dan biri gelir

Bruma kaçmaz, bosuna o kadar para harcamadik

Bir sekilde ilk 11e girecek gelecek sezon

Bruma haberi yalandır. ama içim dede bir korku yok değil. bu yönetime güven olmaz. eğer Brumada Hayro gibi elden kaçarsa yönetim o gün istifa etsin stada hiç gelmesin daha iyi yoksa o stadı başlarına yıkarız.

Arkadaslar hocayı düşünürken kadroyu unutuyoruz. Şu anda ilk 11 e koymak için olcan haricindeki bir mevkiyi daha yerli yapmamız gerekiyor.

1. Semih

2. Selçuk

3. Burak

4. Olcan

5. Sabri/hamit/veysrl (sağ bek)

6. ??????

Mevlüt ya da günther

Ali naci kucuk az once twitterdan sunlari yazdi : hajrovic konusunda profesyoneller hatali davrandi . 400 bin euro alacagi icin menajeri ihtar gondermis ama calisanlar bir hafta icinde cevaplamamis adamda fifaya basvurmus. Gecici lisans cikmamis hajrovice yalanmis o. Eger bana aninda bildirselerdi kendim oderdim demis baskan. Sanirim baskanin kurumsallasma dedigi olay oturmamis klupte hemde hic

valla löw gelse daha ne istiyorsunuz arkadaşlar. böyle bir durumda alman milli takım hocasını getirmek başarıdır. yok burnunu karıştırıyormuş yok fenerin hocasıymış vs.. geçin bunları. icraat önemli ve ben başarılı olacağından eminim löwün

Ali naci kucuk az once twitterdan sunlari yazdi : hajrovic konusunda profesyoneller hatali davrandi . 400 bin euro alacagi icin menajeri ihtar gondermis ama calisanlar bir hafta icinde cevaplamamis adamda fifaya basvurmus. Gecici lisans cikmamis hajrovice yalanmis o. Eger bana aninda bildirselerdi kendim oderdim demis baskan. Sanirim baskanin kurumsallasma dedigi olay oturmamis klupte hemde hic

o zaman o cevaplamayanları ve bunu sana bildirmeyenleri anında kapı dışarı edeceksin sayın başkan. ve onları oraya getiren her kimse ki bu muhtemelen sensin. parayıda cebinden ödeyeceksin. bu taraftar sağılacak inek değil. herşeyin farkındayız

Kafami karistiriyorlar sabah sabah, sakin oyle bir hatada bulunmasinlar..

Gelmeser keske.Kotu hoca olduklarina inanmiyorum ama temmuz ortasinda gelipte is yapabilcek hocalar degil gibi.

Plan program adaminin türk futbolunda yeri yok kabul edelim seviye yerlerde turkiyede. Suan benim icin tolunay ve mustafa denizli en onde . Ikisi birlikte gelsin hatta . Ama tolunay reis laf dinlmez tek olmak ister.d

valla löw gelse daha ne istiyorsunuz arkadaşlar. böyle bir durumda alman milli takım hocasını getirmek başarıdır. yok burnunu karıştırıyormuş yok fenerin hocasıymış vs.. geçin bunları. icraat önemli ve ben başarılı olacağından eminim löwün

ben klinsmanni pek begenmem ama adam harbiden iyi is yapti ABDyi Portekiz ve Almanya'li gruptan çikartti üstelik oynattigi futbolda hiç de fena degil.

En azindan nasil defansa kuruldugunu görürüz gelirse

Taraftarın büyük kısmının 4cü yıldız hocası gelmeyecek zaten.

Eğitici özelikli bir hoca gelsin bari.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt