Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ufuk_ceylanBenim için hayatımın en özel ve en güzel anlarını yaşadığım kulubüm Galatasarayla olan sözleşmemin sonuna gelmiş bulunmaktayım 5 sene boyunca yanımda olan herkese minnettarım ve çok teşekkür ederim.Galatasaray ailesinin bir parçası olmaktan her zaman onur ve gurur duydum.herkese sonsuz teşekkürler...

10349234_1412095465746878_399572120_n.jpg

kasımpaşadan adem büyük şuanda türkiyede onayan en yetenekli türk futbolcu.

Löw,kLinsmann,Hitzfeld,Tuchel,Zidane yattığına göre geriye;

1-Ramos

2-Allegri

3-Seedorf

4-Moyes

5-Del Piero kaldı.

Seedorfla Del Piero ben ekledim nedeni başka adam yok.Denizli geleceğine Del Piero gelsin dil çıkarsın.

Ufuk ayriliyorum demis guzel. Olcan ve kerem gonlum kapa bildirilecekmis o da gzuel

Çare Mesut Bakkaldır . 9 takım çalıştırmış tecrübeli t.d'dir . Scolari'ye olan benzerliğiyle de tanınır .

torku-konyaspor-mesut-bakkalla-prensipte-anlasti_898144_340_226.jpg

Bu hafta td isini cozebilsek bari dolaşan isimler bize gore değil umarim Denizli ile anlasilir ve biter

Olcan Adın'ın Transferi İçin Görüşmelere Başlandı

Olcan Adın’ın transferi için, Trabzonspor Kulübüyle görüşmelerin başlandığı konusunda Kamuoyu Aydınlatma Platformu KAP’a bildirimde bulunulmuştur.KAP'a gönderilen açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Profesyonel futbolcu Olcan Adın'ın transferi için Trabzonspor ile görüşmelere başlanmıştır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Galatasaray Spor Kulübü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt