Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Klinsmann icin hem Amerika hem Galatasaray birlikteligi olamaz mı acaba?

Juande Ramos un varligindan bile haberleri oldugunu sanmiyorum bizimkilerin .

Ben olsam Amerika milli takımı gibi imkanları sonsuz olan biyeri bırakıp Türkiye'ye gelmezdim. Açık net yani.

Son 2 senede gruplardan çıkmış bir takım yönetmek..

Şampiyonlar liginde direk gruplarda yer almak..

Oldukça iyi para kazanmak..

Futbolun sevildiği bi yerde çalışmak..

KULÜP ÇALIŞTIRMAK..

Bunlar cazip gelebilecek şeyler..

Klinsmannın abdsi bu turnuva baya iyi oynuyor zaten bize gelmeyeceğini düşünüyorum zaten kupadan gelecek aday löw olur oda içlerinde en kötüsü bence

Moyes hepinizi utandıracakalex fergusonun yerine kim gelse başarısız olacaktı zaten anlayın artık bunu adam cesaret etti olmadı kimse kabullenemedi fergusonsuzluğu efsane bitmişti:(

Löw,Karaman'dan biri geleceğine Moyes gelsin.Biri şikeci, biri pislik leş.Moyes gelsin abi.Moyes'ciyim bundan sonra.Yoksa böyle giderse bize abuk subuk birini getirecekler.Ben Moyes'e fitim şu saaten sonra.

Son 2 senede gruplardan çıkmış bir takım yönetmek..

Şampiyonlar liginde direk gruplarda yer almak..

Oldukça iyi para kazanmak..

Futbolun sevildiği bi yerde çalışmak..

KULÜP ÇALIŞTIRMAK..

Bunlar cazip gelebilecek şeyler..

Açıkçası Amerika'da yaşıyorsam, insanlar işin rekabet tarafından çok seyir güzelliğine ve eğlencesine önem veriyor ve ülke futboluna ben yön veriyorsam, şu söylediklerinin hiçbirisi benim için bişey ifade etmezdi. Sonuçta bi Real Madrid veya Bayern Münih değilsin. Oldukça iyi parayı Amerika'da da veriyorlar zaten üstüne kimsenin kaprisini cekmek zorunda da değil.

Ayrıca Türkiye'de futbolun sevildiği de tamamen safsata. Burada futbol sevilmiyor, rekabet bağımlılık yapıyor. Futbol sevilse U21 turnuvası boş tribünlere oynanmazdı.

ibqwq6JjlIZbCx.gif

Moyes-Wayne-gif.gif

iFZkUqC0iB4U4.gif

Ne hitzfeld ne klinsmann gelir löw yada moyes en güçlü aday iki ucu şeyli değnek

Moyes'i isteyen ya Ingiliz futbolu pek takip etmedi ya troll

Adam her zaman mid-table takimda görev yapmis biri, bir kere United gibi sampiyonluk için yarisan takimda teknik direktörlük yapti ve ne kadar berbat hoca oldugunu ortaya çikti, United'i iyice mahvetti. Daha transfer politikasi hakkinda bile konusmadim daha.

her zaman mid-table takımında görev yapmış, hiçbir başarısı olmayan, transfer politikası berbat hoca nasıl oldu da manu'nun başına geçti ben onu merak ediyorum???? kim referans oldu???? referans olan adam futboldan anlamayan biri heralde yoksa böyle bir adam manu'nun başına nasıl geçsin????

sen ingiliz futbolunu takip ediyorsun sanırrım bizi bilgilendirirmisin??

Bir gün bana galatasaray gelecek vaadeden bir sol bek bulacak ama bir türlü teknik direktör tayin edemeyecek deseler totomla gülerdim

Sent from my iPad using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt