Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha nasıl anlatalım bilmiyorum ki çare bu adam diye...

juande-ramos-football-manager.jpg

her zaman mid-table takımında görev yapmış, hiçbir başarısı olmayan, transfer politikası berbat hoca nasıl oldu da manu'nun başına geçti ben onu merak ediyorum???? kim referans oldu???? referans olan adam futboldan anlamayan biri heralde yoksa böyle bir adam manu'nun başına nasıl geçsin????

sen ingiliz futbolunu takip ediyorsun sanırrım bizi bilgilendirirmisin??

Fergie istedi.

United basina geçti ve içine *****ti.

Galatasarayin içine de *****sinmi?

Bu mantik çok saçma

Artık kim gelirse gelsin moduna girecez neredeyse. işte bende ondan korkuyorum. Yönetim ölümü gösterip sıtmaya razı edecek bizi galiba.

Aynen Juande Ramos gelsin dertler bitsin bosu bosuna kasip duruyoruz adam bosta iste makine gibi hucum futbolu oynatiyor gelsin gozlerimizin pasi gitsin.

Felix Magath ismi neden gündeme gelmiyor anlamıyorum. Tamam son birkaç yıldır düşüşte olabilir ama bence tam aradığımız teknik adam.

Robert Prosinecki nasıl olur acaba. mevcut elimizdeki alternatiflerden daha iyi olur mu acaba, bjk de baya bi peşinde koşmuştu, hem ligimizi de tanıyor, ortamı da biliyor

Corriere dello Sport'a göre, Prandelli'ye teklif yapmışız. Fakat kabul etmemiş. Böylece Galatasaray'ın teknik direktörlük için tek adayı David Moyes kaldı yazılmış.

Juande Ramos

David Moyes

Felix Magath

Mustafa Denizli

Taraftarlar bu isimlerine etrafında dönüyor ve kendi aralarında bölünmüşler gibi.

Ben şahsen böyle bir kaos ortamında yabancı bir teknik adamın başarılı olabileceğini sanmıyorum.

Şenol Güneş kaçırılmamalıydı madem böyle bir durumla karşılaşıp Mancini gönderilecekti.

O yüzden Mustafa Denizli'nin takıma başına getirilmesinden yanayım , yardımcı olarakta Galatasaray değerlerini gözeten , potansiyelli , çalışkan , azimli , hırslı , Mustafa hocaya elinden geldiğince yardım edecek , Mustafa hoca ile oyuncuların arasında köprü görevi görecek bir yabancı , bir yerli şart.

Biri yardımcı olur diğeri yine teknik ekibin içinde antrenörlük yapar.

Yabancı yardımcı Harry Kewell olabilir gerçekten. Yerli olarak ise kimin getirilmesi konusunda kararsızım sizce kim olabilir ?

Mustafa Denizli demeyin abi artık vallahi kusucam ya.

Juande Ramos

David Moyes

Felix Magath

Mustafa Denizli

Taraftarlar bu isimlerine etrafında dönüyor ve kendi aralarında bölünmüşler gibi.

Ben şahsen böyle bir kaos ortamında yabancı bir teknik adamın başarılı olabileceğini sanmıyorum.

Şenol Güneş kaçırılmamalıydı madem böyle bir durumla karşılaşıp Mancini gönderilecekti.

O yüzden Mustafa Denizli'nin takıma başına getirilmesinden yanayım , yardımcı olarakta Galatasaray değerlerini gözeten , potansiyelli , çalışkan , azimli , hırslı , Mustafa hocaya elinden geldiğince yardım edecek , Mustafa hoca ile oyuncuların arasında köprü görevi görecek bir yabancı , bir yerli şart.

Biri yardımcı olur diğeri yine teknik ekibin içinde antrenörlük yapar.

Yabancı yardımcı Harry Kewell olabilir gerçekten. Yerli olarak ise kimin getirilmesi konusunda kararsızım sizce kim olabilir ?

Saçma gelebilir ama gecenin bu vaktinde aklıma Ergün, Emre Aşık ve Rüştü geldi. Hiçbirinden yardımcı hoca olmaz. Teknik ekipte olabilirler ama. Muhsin Ertuğral'dan iyisi olmaz.

Denizli gelecegine teknik direktörsüz cikalim maclara

Klinsmann amerikadan yönetcekmiş bizi ama yardımcısını türkiyeye yollucakmış

Hesap Makinesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt