Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Aynen Juande Ramos gelsin dertler bitsin bosu bosuna kasip duruyoruz adam bosta iste makine gibi hucum futbolu oynatiyor gelsin gozlerimizin pasi gitsin.

Ben de bu yüzden Ramos'u istiyorum.90'dan aşağı golle bitirmememiz lazım ligi.Geçen seneyi saçma sapan gollerle bitirdik.Güzel bir hücum varyasyonuyla attığımız gol 10-15'i geçmez.Rezil ,defansta paslaşan futboldan bıktık

Ben de bu yüzden Ramos'u istiyorum.90'dan aşağı golle bitirmememiz lazım ligi.Geçen seneyi saçma sapan gollerle bitirdik.Güzel bir hücum varyasyonuyla attığımız gol 10-15'i geçmez.Rezil ,defansta paslaşan futboldan bıktık

Aynen bizim karakterimiz Hucum futboludur.Biktik gecen sene iyice ortasira Italyan takimlari gibi oynamaktan bu adam gelsin cosa cosa gideriz hem Adam Ukrayna liginde de gayet basarili oldu o takimda Shaktari kovaladi sene sonuna kadar 2. yapti ,Ukrayna ligi bizim lige benzer adamin referanslari gayet saglam baska uygun bi adam yok suan.Bu adam Luce'nin Hucum futbolu oynatan tarzi.

Fergie istedi.

United basina geçti ve içine *****ti.

Galatasarayin içine de *****sinmi?

Bu mantik çok saçma

valla sir alex potansiyel görmüş kendi veliahtı ilan etmiş... saçmalayan sir alex senin dediğin mantıkla bakarsak... 1 sene bile sürmeyen manu tecrübesiyle adamı paralayıp duruyoruz... bizim sorunumuz sir alex'den bile daha iyi futboldan anlamamız... bu yüzden kimseyi beğenmiyoruz...

bu arada illa moyes gelsin diyenlerden değilim... ama süperligin mid-table takımlarının hocaları yerine premier ligin mid-table hocasını tercih ederim...

ama biz olası hoca ismi ortaya çıktığı andan itibaren öyle bir psikolojiyle linç ediyoruz ki daha kafadan hocaya karşı (veya futbolcu) tahammül kotamızı harcıyoruz... bu psikoloji bizde olduğu sürece isterse dünyanın en iyi hocası gelse hikaye...

Tuchel işini niye hemen kestirip attılar anlamıyorum gelmicem dediyse ısrar etceksin bırakmıcaksın peşini

Hesap Makinesi

Saçma gelebilir ama gecenin bu vaktinde aklıma Ergün, Emre Aşık ve Rüştü geldi. Hiçbirinden yardımcı hoca olmaz. Teknik ekipte olabilirler ama. Muhsin Ertuğral'dan iyisi olmaz.

Muhsin Ertuğral'ı çok tanımıyorum , bilmiyorum , nasıl kariyeri vs. anlatır mısın ?

Hangi kulübe yakındır mesela ?

Ultraslan şu an polar satmakla meşgul . Hem onlar td getirmezler aksine td gönderirler .

Moyes united a gitmeseydi kesin herkes can atardi simdi dunyanin en kotu td oldu böyle bir taraftarımiz var gerisini siz dusunun

Ne bekliyorsun, herkesin gozu onundeki bir takima tarihinin en basarisiz sezonlarindan birini yasatmis bir adami milletin dort gozle beklemesini mi? Sadece bizim taraftarimiz degil su anda hangi takima gitmeye kalksa taraftarlari olumlu bakmaz.

Ustelik de sadece kotu sonuclar aldigi icin degil, oynattigi futbol cok cirkin oldugu icin elestirilen bir adamdan soz ediyoruz. Biraktigi takimda yerine gelen teknik direktorun ondan daha basarili oldugu bir adamdan soz ediyoruz.

Muhsin Ertuğral'ı çok tanımıyorum , bilmiyorum , nasıl kariyeri vs. anlatır mısın ?

Hangi kulübe yakındır mesela ?

Uzun yıllar Afrika'da çalışmış bir hoca. FM diliyle bilgi birikimi yüksek bir hoca zannedersem. Denizli'ye yardımcı olabilecek biri. Galatasaray'a uzak değil.

bundan uc bes sene sonra biz bu tucheli nasil kacirdik, keske bizimde boyle genc, hirsli ve taktik bilen hocamiz olsa diyecegiz. Ayni shaqiri ve riberyde olan pismanliktan gecicez.

BWTi4ot.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt