Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
BriNw0SIgAArVXn.jpg:large

Biliçe noldu lan

Dublör'ünü getirmiş herhalde. :D

Kardeşim şampiyon kulüpler kupası diye bir şey mi kaldı ya kupa galipleri kupası diye bir turnuva mı kaldı allasen. 25 yıllık hikayeyi gelmiş bize başarı diye yazıyorsun yapma Allah aşkına ya.

Uefa kupası diye birşey de kalmadı bu mudur yani bakış açınız 10 sene var sadece aralarında neyse ben zaten sadece arkadaş başarıları ne dediği için hepsini yazdım hepsi bu üstüne anlam yükleyecek birşey yok..Sayısız kupa kazanan modern futbolun göbeğinden gelen City'yi şampiyon yapan Mancini geldi de noldu hayatında kupa yüzü görmeyen Ersun Yanal kazandı şampiyonluğu..

Zirveye oynamasakta gruplardan çıkıyoruz. Bunu alışkanlık haline getirmek bile bir başarıdır.

Denizli gibi analiz yapmaya takati kalmamış bir hocayla sıfır çekmekten bin kat iyidir.

Bunu inan herkesten çok ben isterim çünkü Galatasaray avrupa takımıdır..Ama federasyonun şerefsizliği yüzünden bu sene çok çok zor..Kim gelirse gelsin gruptan çıkarsak öpüp başıma koyarım daha ilerisi hayal bu sene için malesef..

Ok bir değeri yok o zaman. Bir zahmet UEFA kupası şampiyonluğumuzu da unutalım lütfen, hiçbir değeri yok. Futbol değişti artık.

Ne alakasi var? Basarilari unutmaya gerek yok, yeni basarilar kazanmak icin yeni insanlara gerek var. Denizli 25 yil once basarili oldu, artik donemi gecti. Futbol degisti o degismedi. O basariyi hatirlar mutlu oluruz, ama artik bize 25 yil once degil bugun basari kazanabilecek biri lazim.

6 yerli oyuncu oynatma mecburiyeti varken Guardiola, Mourinho vs gelse bile ne fark edecek ki? Bu oyuncularin dilinden anlayan yerli bir hoca gerekiyor. Artik Sampiyonlar Ligi hedefimiz yok diyebiliriz...

Mustafa Denizli haricinde ben etrafta Galatasaray'a uygun yerli hoca göremiyorum. Senol Hoca Bursa'ya gitti. Yine getirecekler ligi bilmeyen yabanci dandik bir hoca sonra al basina belayi. Dik Advocat, Hiddink, Martin Jol fln gelir görürsünüz naneyi.. Mustafa Denizli bunlarin hepsinden iyidir.

Mustafa Denizli

Slaven Bilic

Vahid Halilhodzic

Ersun Yanal

Senol Günes

Denizli gelirse TS ile birlikte ligin en iyi hocasina sahip oluruz.

Super Kupa macinda Olcan gol atar ve yenersek cildirir kuslar :D

Ne alakasi var? Basarilari unutmaya gerek yok, yeni basarilar kazanmak icin yeni insanlara gerek var. Denizli 25 yil once basarili oldu, artik donemi gecti. Futbol degisti o degismedi. O basariyi hatirlar mutlu oluruz, ama artik bize 25 yil once degil bugun basari kazanabilecek biri lazim.

Dediğim gibi ben Denizli gelsin istemiyorum. Ama küçülteceğim diye yaptıklarını görmezden gelmeye gerek yok. Burada, kariyeri boyunca İran'da çalışmış birisi söz konusuymuş gibi yazılıyor. Sanki bizde hiç çalışmadı. Fener'i de şampiyon yaptı daha güncel dönemde.

Hadi yönetim sende uzatma şu işi getirin bir an önce şu adamı da işimize bakalım daha yapacak çok iş var

freno2014.jpg

20 yıl önceki yaptıkları mı? O günden bugüne futbol aynı kaldı zaten.

Tepetaklak

Bu konu fazla abartılıyor..Şöyle söyleyeyim Denizli Fener'i şampiyon yaptıktan sonra da İran'a falan gitti 10 sene sonra dönüp Beşiktaş'ın başına geçti ve noldu? Futbolu unuttu mu, ayak uyduramadı mı, tabiki hayır çıkıp lig ve türkiye kupasını aldı..Son lig şampiyonluğu sadece 5 sene önce ve o günden bu güne ligimiz çağ atlamadı modern futbol oynanmıyor merak etme..

Öyle gözüküyor ki Manciniyi acayip özleyecegiz..

Saçmalamayın ya Mancini'nin nesini özleyeceğiz. Şu an da gelecek teknik direktörlerden hiç biri o kadar kötü futbol oynatamaz bize.

camiada m.denizli baskısı var #juanderamos4galatasaray gelmez o yüzden m.denizli gelecek

Yemişim camiasını, camia dedikleri aristokrat liseliler

Basın tarafında da almışlar yanlarına Hıncal Uluç, Aziz Üstel gibi adamlarını

Mustafa Denizli'yi empoze etmeye çalışıyorlar bize

Yemeyin bu numarayı arkadaşlar...

Galatasaray'ın Olcan Adın transferinden kullanmayı planladığı Salih Dursun'un Trabzonspor ile anlaşamadığı iddia edildi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt