Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Denizli gelirse şampiyonluk garanti diye kendi kendini kandıranlar da var.Şampiyon olmadık mı da ilk onlar sallar.İlk ismi bizimle anıldığından beridir söylüyorum.Denizli demek vizyonsuzluk demek.Adam son 22 senedir ne halt etmiş oda belli değil.

Denizli'yi cabuk unut. :D Olmaz.

Denizli'nin tek artısı türk futbolcularla iletişimi çok daha güçlü olacağından ligde başarılı olma olasılığının yüksek olması.

Ancak Avrupa'da işin rengi farklı olur orda duygusallığa yer yok mesela Mancini'yi beğenmesem de Juve maçlarında çok başarılıydı ve Denizli'nin aynı başarıyı gösteremeyeceğini düşünüyorum.

Kısa vadede çözüm gibi gözüksede bana göre hedeflerin küçülmesidir Denizli.

Derseniz kim gelsim bunu yönetim Mancini ile yolları ayırırken düşünecekti.

Ama bana kalsa Juande Ramos ile ilgilenirdim.

Beyler konu dışı ama bi yardımcı olursanz sevinirim.

Bu passolig midir nedir o zımbırtıdan aldım. Tabi alırken Galatasaray'ı seçtim. Fakat konyasporun yeni stadından da kombine alıcam. Bu kart hangi takımı tutuyorsak o takım için bilet alma zorunlulugu falan sunmuyor degil mi ? Herhangi bir maça bilet alabiliriz sanırım ?

Beyler konu dışı ama bi yardımcı olursanz sevinirim.

Bu passolig midir nedir o zımbırtıdan aldım. Tabi alırken Galatasaray'ı seçtim. Fakat konyasporun yeni stadından da kombine alıcam. Bu kart hangi takımı tutuyorsak o takım için bilet alma zorunlulugu falan sunuyor mu ?

hayir

yalniz fenev tribününden bilet almak istersen derbiye gitmek icin sorun yasayabilirsin :D

ev sahibi takimi bazi kartlara satisi yasaklayabiliyormus :)

Duyum aldım

Klinsman veya moyes gelecek

Kesin

* LG G2 Tapatalk *

Hocanın ismi piyasaya düştü. Michel.

Michel-Olympiakos-ofensivos-pesar-ida_TINIMA20140318_1202_5.jpg

Beyler yeni TD'mizi buldum galiba

hem Alaman, hem genç dinamik hepsi uyuyor

yildiray_1.jpg

Galatasaray’da teknik direktör arayışları tüm hızı ile sürerken listeye yeni bir isim daha girdi

Galatasaray’da son aday Olympiakos’un İspanyol teknik direktörü Michel...

Başkan Ünal Aysal’ın gönlündeki ismin geçtiğimiz sezon özellikle Şampiyonlar Ligi’nde başarılı sonuçlar alan İspanyol teknik adam olduğu iddia edildi. Teknik direktör ile ilgili yaptığı açıklamalarda hep ’genç ve hırslı bir isim’ tanımını kullanan Aysal’ın bu tarifine uyan Michel, listeye adını yazdırdı. Geçtiğimiz hafta sonu Yunanistan’da tatil yapan Aysal’ın, İspanyol hoca ile buluştuğu ve teklif yaptığı öğrenildi. Şimdi Aysal, dört gözle Michel’in Olympiakos’tan istifa etmesini bekliyor.

Asıl adı Jose Miguel Gonzalez Martin del Campo olan Michel, futbol kariyerine Real Madrid alt yapısında başladı. 1981 yılında profesyonel olan Michel, 1981-1996 yılları arasında formasını giydiği Real Madrid’de 404 maçta 97 gol atarken İspanya Milli Takımı ile de 66 maçta 21 gol kaydetti.

Bilenlerden detaylı bir Michel analizi alabilir miyiz renktaşlar ???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt