Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yav hiç bir yerde stoper transferi konusulmuyor yazilmiyor bu takımın net kaliteli yabancı stopere ihtiyacı var

Halilhodzic Trabzon'da yerli yardimci istememis, "takim icinde entrika oluyor, ders aldim onceki tecrubemden" diye, kendi ekibiyle calismak istiyormus. Gayet mantikli bence. Turk kimi getirsek adamin yerine gecmek isteyen, arkasinda firsat bekleyen biri olacak. Tugay bu konuda iyiydi, bence Mancini'yle uyumluydu ve kuyusunu kazmaya kalkmadi, o yuzden herhalde taraftar onu begenmedi.

Yav hiç bir yerde stoper transferi konusulmuyor yazilmiyor bu takımın net kaliteli yabancı stopere ihtiyacı var

Stoper için Telles ya da Bruma'yı kesmen gerekiyor, Telles'i kesersen yerli sol bek yok, ayrıca Telles'i kesersen nasıl gelişecek bu adam ? Bruma için de aynısı geçerli, yerli kanat alman gerekecek bir tane daha.

5+3 bizi zorluyor, beğenmediğimiz Chedjou'ya bile yer yok bu sene.

Maalesef ihtiyacı var, ama şu şartlarda olmuyor.

Yabancı stoper alıp oynatmak için yerli kanat ve yerli sol bek alman gerekiyor en az.

Bu sene şampiyon olmamız lazım normalde lig 2.planda önemli olan avrupa derdim ama Prandelli ile de şampiyonluk gelmezse iyice karışır ortalık nefes almak adına ve hocanın güven kazanması için şampiyonluk şart hatta daha da ileri gidip gerekirse cl gruptan çıkmamak bile düşünülebilir tüm enerjiyi lige verebilmek için.Bu geçiş sürecinde bu sezon çok çok kritik.

Arena Aslanı ‏@ArenAslani 1 dk.

Aziz Yıldırım medyası çalışıyor!

SABAH GAZETESI....

BrooHXWIMAAXcAZ.jpg:large

Bu sene şampiyon olmamız lazım normalde lig 2.planda önemli olan avrupa derdim ama Prandelli ile de şampiyonluk gelmezse iyice karışır ortalık nefes almak adına ve hocanın güven kazanması için şampiyonluk şart hatta daha da ileri gidip gerekirse cl gruptan çıkmamak bile düşünülebilir tüm enerjiyi lige verebilmek için.Bu geçiş sürecinde bu sezon çok çok kritik.

Sampiyonlar Ligi'nde bukadar az yabanciyla neler yapabiliriz fazla kafa yormak istemiyorum. Teker teker torbalara bakarsak bu sene rakipler cok daha zorlu. Lig daha önemli.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=W1e7-pungLE[/media]

9ZzbGzV.png

Sözleşmesi devam eden yabancılarımız.Hajrovic'i saymazsak 10 tane var.2 tane daha göndermemiz lazım.

teklif gelmedigi surece kesin kalacak olanlar;

Muslera

Melo

Sneijder

Telles

Bruma

kaldi

Eboue; alttaki yabancilara bagli Eboue'nin durumuda biraz, kontratinda son senesine giriyoruz yollamak istersek cokta zorlanmayiz ama saglam isim kalabilir +3te

Chedjou; iyi bir teklif yoksa mecbur kalacak gibi 7 milyonluk yatirimi bir sene sonra cope atmak dogru olmaz her ne kadar yetersiz gozuksede gecen sezon gelecegi prandelliye bagli

Amrabat; LaLigaya satmak en iyisi olur

Lucas; kiralik olarak anadoluya gidecektir prandelliye bagli

Dany; yolcu

bunlardan en az biri kalacaktir yani yabanci transfer hakkimiz 2...

istegim Feghouli + Astori/Paletta

Sampiyonlar Ligi'nde bukadar az yabanciyla neler yapabiliriz fazla kafa yormak istemiyorum. Teker teker torbalara bakarsak bu sene rakipler cok daha zorlu. Lig daha önemli.

hiç bir rakip r.madrid ile juventustan daha kuvvetli olamaz renktaş GALATASARAY adının olduğu her yerde ümit vardır inanıyorum ben aslanlarımıza.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt