Mahlas Kemali
Parçalı Üye
- 16 Şubat 2011
- 3.306
- 2
- 998
harry kewell yada
Kubilay Türkyılmaz olmalı yardımcısı
bak bunu sevdim... ama kubilay futbolu bıraktı... yani hayatından tamamen çıkardı... ama olmasını çok isterdim..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
harry kewell yada
Kubilay Türkyılmaz olmalı yardımcısı
yardımcı erdal keser olmayacak mı neden bukadar telaş yapıldı?
italyanlar prandellinin balotelliyi bize getirme ihtimalini konuşuyomuş..
Yav hiç bir yerde stoper transferi konusulmuyor yazilmiyor bu takımın net kaliteli yabancı stopere ihtiyacı var
göztepede şuan efsaneliğe oynuyor. taraftar hasta adama.
en son böyleydi kovulmadıysa tabi
Bu sene şampiyon olmamız lazım normalde lig 2.planda önemli olan avrupa derdim ama Prandelli ile de şampiyonluk gelmezse iyice karışır ortalık nefes almak adına ve hocanın güven kazanması için şampiyonluk şart hatta daha da ileri gidip gerekirse cl gruptan çıkmamak bile düşünülebilir tüm enerjiyi lige verebilmek için.Bu geçiş sürecinde bu sezon çok çok kritik.
![]()
Sözleşmesi devam eden yabancılarımız.Hajrovic'i saymazsak 10 tane var.2 tane daha göndermemiz lazım.
Sampiyonlar Ligi'nde bukadar az yabanciyla neler yapabiliriz fazla kafa yormak istemiyorum. Teker teker torbalara bakarsak bu sene rakipler cok daha zorlu. Lig daha önemli.
![]()
Sözleşmesi devam eden yabancılarımız.Hajrovic'i saymazsak 10 tane var.2 tane daha göndermemiz lazım.