Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu klibi bizim baskan mi koydurmus :p

[media]https://www.youtube.com/watch?v=zCvnbEL3lvA[/media]

Karizmatik bakislar yurek hoplatan hareketler ve sanki heran striptize baslatacak bir muzik esliginde cok cool goruntuler...... :) ulan baskan yine sag gostetip sol vurdun ben prandelliden umutluyum ins onunula gelecek beklediğimiz basarilar destek destek destek yeter artik senede 1 ant degisikligi ....

Prandelli büyük bir temizlik yapacak anlaşılan . Kesin gitmesi gerekenler bana kalırsa ;

Aykut , Eray , Eboue , Chedjou , Dany , Salih Dursun , Umut G , Hajroviç , Ontivero , Ceyhun

Mevlüt gelirse Umut Bulut da gidebilir . Bruma da Premier League takımlarından birine kiralanabilir 1 senelik . Çünkü fizik ve taktik bilgisi çok zayıf . Azıcık bir şey kapar . Yoksa burda gelir 10 kişinin üstüne yürür , pas atmadan adam geçmeye çalışır .

Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Yabancı Stoper as oyuncular olur . Yabancı kanat ve yabancı forvet ile de bitiririz .

Son senelerin en rezil transfer dönemini yaşıyoruz.

10 Numara 5 Yıldız Bu sınırlamada

1033080_Galatasaray_SK.jpg

Evren Göz ‏@evrengoz 41 sn.

Tarık için Olcan'da olduğu gibi sabırlı davranmak gerek. G.Saray Tarık'ı alırsa önemli iş yapar. Beşiktaş ve Trabzonspor da devrede.

Prandelli büyük bir temizlik yapacak anlaşılan . Kesin gitmesi gerekenler bana kalırsa ;

Aykut , Eray , Eboue , Chedjou , Dany , Salih Dursun , Umut G , Hajroviç , Ontivero , Ceyhun

Mevlüt gelirse Umut Bulut da gidebilir . Bruma da Premier League takımlarından birine kiralanabilir 1 senelik . Çünkü fizik ve taktik bilgisi çok zayıf . Azıcık bir şey kapar . Yoksa burda gelir 10 kişinin üstüne yürür , pas atmadan adam geçmeye çalışır .

Muslera-Telles-Melo-Sneijder-Yabancı Stoper as oyuncular olur . Yabancı kanat ve yabancı forvet ile de bitiririz .

Bruma düşmanlarını öldüreceğiz!

Aysalı GS sevdalısı sanıyordum yanılmışım adam koltuk sevdalısı ego sevdalısı çıktı neyseki onursuz gurursuz değil bu sezonuda çöpe atarız ama yılbaşına doğru istifa eder gider

Renktas yorumuna saygi duymakla beraber bir okadarda hayret icinde oldum okurken...... senin beklentin neydi peki ?

hakan 15m euroya leverkusende bu arada mandzukicte atleticoya gitmiş

Td'yi bulduk sonunda

Eminim bruma'ya deger verip parlatacaktir

Ise yaramayan adamlari da postalar

2-3 transfer kafi

Lig sampiyonlugu icin zaten en onemli adayiz

Prandelli büyük ihtimal ile 4411 oynaticak.

veya.. bi Forvet transferi daha gelecek ilk 11 icin.. böylece Prandeli 4312/442/352 oynatabilir.

ama büyük ihtimal ile Kanatli+Tek Forvet Sistem görecez gibi.

1033081_Galatasaray_SK.jpg

Bircoguna katiliyor ve umuyorum ama renktas bu dediklerinin bence cok azi olucak ......he soylede bir durum var aysal bugun biraz bu dediginin isiginida verdi aslinda kadroyu Basitleştiricez diye bekleyelim gorelim ins umdugumuz temizlik olur dedigib gibi

Bruma düşmanlarını öldüreceğiz!

Nerede düşmanlık yaptığımı gördün ? Ben Bruma'ya düşman değil sadece hem onun için hem de bizim daha faydalı olmasını istiyorum . Bu fizikle bizim gibi kasap bir ligde oynaması mümkün değil . Adama bir omuz koyuyorlar hop hemen yerde buluyorsun kendini . Ayrıca taktik bilgisi de bana göre 0 . Tek yaptığı şey adam çalımlamak . Organize bir şey yaptığı yoktu oynadığı dönemlerde . Hatta herkes Bruma'yı eleştiriyordu bu mu 12 milyon falan diye . Çok değil 1 sene İngiltere'de kalsın önümüzdeki senelerde çok büyük bir yıldız olacak eminim .

Nedense icimden bu sene sol bekte olcan'i gorecegiz gibi geciyor.Tarik alinamazsa oyle olucak hissediyorum :)

Nerede düşmanlık yaptığımı gördün ? Ben Bruma'ya düşman değil sadece hem onun için hem de bizim daha faydalı olmasını istiyorum . Bu fizikle bizim gibi kasap bir ligde oynaması mümkün değil . Adama bir omuz koyuyorlar hop hemen yerde buluyorsun kendini . Ayrıca taktik bilgisi de bana göre 0 . Tek yaptığı şey adam çalımlamak . Organize bir şey yaptığı yoktu oynadığı dönemlerde . Hatta herkes Bruma'yı eleştiriyordu bu mu 12 milyon falan diye . Çok değil 1 sene İngiltere'de kalsın önümüzdeki senelerde çok büyük bir yıldız olacak eminim .

ya sen bruma'nın ne zaman omuz omuza mücadeleye girdiğini gördün de adamı yerde buldun? karşısındaki adam bruma'nın hızına yetişecek de omuz omuz mücadeleye girecek. Şu an ortalama bir maliyetle (para yok kulüpte) getirebileceğin hiç bir oyuncu bruma'dan daha fazla katkı veremez. Doğru düzgün bir sistemle oynadığımız sürece takımın kilit oyuncusudur Bruma. Sporting alt yapısından çıkan oyuncuya taktik anlamda 0 demek futbol cahilliğidir ayrıca. Hiç bi yere gidemez, göndereni de göndermek isteyeninde bacağına ^_^

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt