Ekrem Altıntaş
Parçalı Üye
- 28 Kasım 2008
- 4.469
- 918
- 1.853
Bence Mandzukic, Diego Costa'dan daha kaliteli bir oyuncu ve golcü.
Çok gol atar.
Saka mi bu.Diego costa sadece taktiksel acidan mandzukicten geridedir.Diger her alanda yer mandzukici.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bence Mandzukic, Diego Costa'dan daha kaliteli bir oyuncu ve golcü.
Çok gol atar.
Renktas yorumuna saygi duymakla beraber bir okadarda hayret icinde oldum okurken...... senin beklentin neydi peki ?
Abi yabanci sinirlamasinda bana 11 yaparmisin.Telles'in icinde oldugu
O tecrube yok onda hamle yapmayi ogrenicek once.Hucum oyuncusunun onunde set olusturarak yapilan savunma seni bir iki mac goturur.Kumasi cok iyi ama cok calismali.
beklentim türk hocaydı cl de başarı hayali kuran varmı bu çöp kadro ve yabancı sınırlaması ile ?
Prandelli büyük ihtimal ile 4411 oynaticak.
veya.. bi Forvet transferi daha gelecek ilk 11 icin.. böylece Prandeli 4312/442/352 oynatabilir.
ama büyük ihtimal ile Kanatli+Tek Forvet Sistem görecez gibi.
![]()
--------------------Muslera--------------
Veysel veya Tarik----Semih-------?(yabanci)--------Telles
---------------Melo------Selcuk-------------
Tore------------Sneijder-------Olcan
-----------------Burak-----------------
veya
-----------------------Muslera-----------------------
Veysel veya Tarik----Semih-? yabanci stoper-------Telles
-------------Hamit--Selcuk-----Melo----------
---------------------Sneijder----------------
------------Mevlut---------Burak---------------
veya 3 tane Turk defansi, Koray oynar mesela, o zaman da son yabanci hakkini Bruma veya baskasindan yana kullanbiliriz, 4312 veya 433 veya 4231 hepsi olabilir..
beklentim türk hocaydı cl de başarı hayali kuran varmı bu çöp kadro ve yabancı sınırlaması ile ?
Almanya'nın çoğu alt yaş gruplarında kaptanlık yaparak oynamış oyuncudan bahsediyoruz. Dortmund alt yapısı. Koray'a şans vermeyeceksin de kime vereceksin. Ayrıca fizik olarak da gayet iyi bir oyuncu. Oyun kurma anlamında en büyük eksikliğimizi giderecek bi oyuncu. Neyse çok uzatmaya gerek yok Semih-Koray ikilisini göreceğiz zaten çok büyük ihtimalle yeni sezonda.
E sozume gelmissin iste tellesi oynatmak icin tarikla toreyi almissin![]()
olmuyo gordugun gibi.
Sen turk hangi hocayla cl basari yakalayabilicegini dusunuyorsun ve cl basari kriterin ne ?
Abi yabanci sinirlamasinda bana 11 yaparmisin.Telles'in icinde oldugu
Tarik veya Veysel, bende Tarik i isterim ama olmazsa Veysel veya Sabri oynar artik , Hamit var, sonra Mevlut u alirsak onu da 433 un bi kanatina yapistirabiliriz, veya Tore de alinabilir, zaten kimse transfer kapandi demediki, yoksa sadece Olcan i alip transferi kapattigimizi mi dusundun![]()
Prandelli'nin çok ahım şahım transfer isteyeceğini düşünmüyorum ki Transfer istedi diye Mancini'yi kovan bir yönetimden yada Başkan'dan bahsediyoruz.
Anlamiyormusun? Eksikleri var Korayin bunu herkes dile getiriyor.Semihin cok gerisinde koray
sen yabancı sınırlaması ve çöp kadroyla cl de başarımı düşünüyorsun ?
Muslera
Veysel-Semih-Koray-Alex
Melo-Sneijder-Selçuk
Bruma-Burak-Olcan