Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
almeida düşük maliyetle yedekte durabilir ama gündüz ali ece fena giydirdi.iş ahlakından yoksun filan dedi onun hakkında.

Almeida ile Denizli'nin bir bağlantısı var kesin dedi bir de. Denizli Ali Ece'nin yanına gelip yarım saat Almeida'nın yanlış oynatıldığını, doğru oynatıldığında müthiş verim alınabileceğini falan anlatmış.

Var ya bana öyle geliyor ki Denizli'yi de Prandelli'nin üstüne getirecekler direktör olarak.

Prandelli'nin gelmesi en çok Sneijder'e yarayacak bence. Tıpkı İtalya'da Pirlo gibi, burda da orta sahanın anahtarını Sneijder'e verecek bence.

Hocamıza destek icin avatarımı degistirdim gsc mason lobisi olarak hocamızın arkasındayız

Türkiye ligindeki Şampiyonluk bu sene çok önemli.Bizde yerli oyuncu yok yabancılar orta seviye.Üst düzey 2 tane yabancı alınmalı.Bruma ile sezon gitmez.

Dünyanın en iyi 10 numarası, dünyanın sayılı kalecilerinden biri ve "MELO" isimli bir canavar var kadronda. Bizim yabancılarımız aslında iyi. Fakat stoperde çok vasat adamlar olduğu için çok kötü gibi algılanıyor yabancılar. Dany,Chedjou eeeh diye bakıyorsun. Bize sadece iyi bir stoper lazım.

Almeida ile Denizli'nin bir bağlantısı var kesin dedi bir de. Denizli Ali Ece'nin yanına gelip yarım saat Almeida'nın yanlış oynatıldığını, doğru oynatıldığında müthiş verim alınabileceğini falan anlatmış.

Var ya bana öyle geliyor ki Denizli'yi de Prandelli'nin üstüne getirecekler direktör olarak.

oraları duymadım, fikrim yok o konuda ama portekizli menajerler hıyarın önde gideni oluyor.yapmış olabilirler bi numara.ama ali ece nin yakarışı içimiz sızlattı, adam kendini parçalıyor bjk için :D

Takımda Sneijder dışında üst düzey yabancı yok.Bu kadroyla deplasmanda gene kazanamayız.Bruma yerine üst düzey yabancı alınmalı.Bruma sonradan girsin

Dünyanın en iyi 10 numarası, dünyanın sayılı kalecilerinden biri ve "MELO" isimli bir canavar var kadronda. Bizim yabancılarımız aslında iyi. Fakat stoperde çok vasat adamlar olduğu için çok kötü gibi algılanıyor yabancılar. Dany,Chedjou eeeh diye bakıyorsun. Bize sadece iyi bir stoper lazım.

koray gibi bi potansiyel var abi elde.uğur demirok alınabilir mesela ...

Maçı kazandıracak adam lazım diye düşünüyorum.Sneijder tarzı 1 tane daha adamımız yok malesef.Yapılan kadrolari görmüşsündür.Deplasmanda kazanamaz bu takım yine diye düşünüyorum

koray gibi bi potansiyel var abi elde.uğur demirok alınabilir mesela ...

Ya tamam potansiyel de biz en üst kademede top oynuyoruz. Yani Süper Lig'in seviyesi de alt kademe değil artık canavar gibi topçular geliyor. + Şampiyonlar Ligi.

Koray'ı elbette yetiştireceğiz. Fakat savunmayı toparlayabilecek örnek veriyorum misal Terry tecrübesinde bir isime ihtiyaç var. Ujfalusi bu takımda neler yaptı hepimiz gördük.

Maçı kazandıracak adam lazım diye düşünüyorum.Sneijder tarzı 1 tane daha adamımız yok malesef.Yapılan kadrolari görmüşsündür.Deplasmanda kazanamaz bu takım yine diye düşünüyorum

Takımın yapısı da önemli burada tabi.Uyuşuk oynarsak yine kazanamayız ama ben de hiç değilse sağlam bir yabancı forvet görmek isterdim takımda.

cok düşünceli bakmıs mübarek bi insan

Ya tamam potansiyel de biz en üst kademede top oynuyoruz. Yani Süper Lig'in seviyesi de alt kademe değil artık canavar gibi topçular geliyor. + Şampiyonlar Ligi.

Koray'ı elbette yetiştireceğiz. Fakat savunmayı toparlayabilecek örnek veriyorum misal Terry tecrübesinde bir isime ihtiyaç var. Ujfalusi bu takımda neler yaptı hepimiz gördük.

şu brezilyalı dedeyi alsak keşke ya da astoriyi.telles ligde bazı maçlarda yedek kalabilir.eğer tarığı alırsak tarık oynar solbekte ligde.

bazı maçlarda 3-5-1-1 oynayabiliriz gerekirse Melo stopere destek verebilir

Burada sıkıntı sağ bek Şener gibi tempolu birisinin olması gerekiyor

1033146_Galatasaray_SK.jpg

Almeida - Burak oynatır bu adam arkadaşlar. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt