Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şener'i de beğeniyorum ama olur da stoperi yabancı yapmak istersek Telles'in yerine Tarık'ı koyabiliriz ama Şener olmaz oraya.

Hamle şansını arttırıyor Tarık.

Şener'i alırsan İshak'ı da alman gerek ki zor, az transfer yapacağız diyorlar, elde 40 tane oyuncu var neredeyse.

Telles oynasın abi.Bruma ile çok iyi ikili olacaklarını düşünüyorum.Zaten gidişata bakılırsa gelse gelse Tarık gelir.Şenol Güneş,Şener'i bırakmaz.

Vallah arada bir Tarik'i Telles'in yerine sol beke çekersek takima fazla zarar verecegini sanmiyorum. Ama bu defansla avrupada fena dagitirlar bizi. Koray - Semih zaten imkansiz, Koray'in ne kadar yetenegi ve potansiyeli olsa da stoper için en önemli kriter tecrübedir.

Semih'i ne kadar sevsem de üst düzey maçlarda kademe hatalari yapabiliyor, yanina Koray'i koyarsak 6 degil 10'luk oluruz. Bir tane iyi ve tecrübeli stoper şart. Zamaninda Ujfa bu işi iyi yapmişti.

Bu yoklukta tariklar ishaklar ugurlar altin degerinde yerin dibine girsin lan senin 5+3 unde yabanci sinirinda

Neymar a röntgen ardından da bt çekerler muhtemelen..vertebra kırığı çıkarsa yarım sezonu kaçırır artık..

Sent from my iPad using Tapatalk

yabancı kuralı yüzünde yani sırf fener avrupaya gitmıyeceğinden dolayı şu çektiğimize bak 1liralık adamlar 3 liraya alamıyoruz senin gibi aziz yalakası federasyonun ben . Yazık ya valla yazık ne oldu turk futbolumu ilerledi dunya kupasınamı gittik ne oldu sen altyapına önem ver altyapına kadronda sınırsız yapma on yabancı bulundur istedigin gibi de altyapıdan enaz 4yerli kadronda olacak de seneye fenere düşmezse avrupaya giderse nasılsa bu kural kalkacak

Yıldırım Demirören fifa başkanı olsa hakemler ancak bu kadar kötü olabilirdi.

Prandelli ile 352 olabilir

Ama olcan ve bruma varken 4231 veya 433 oynamak farz

* LG G2 Tapatalk *

Bruma'yı 3-5-2'de harcamayalım, olmuyor işte, gördük geçen sene, yazık çocuğa da.

4-2-3-1 oynar, öyle 3-5-2 inadı olmamalı Prandelli'nin, yok ya. Yazık olur 1 seneye daha.

Kadromuz 4-2-3-1 taktiğine yatkın.

Umarım Telles ve Bruma oynar sürekli bu sene.

Öyle saçma bir sınır var ki kadro mühendisliği berbat oluyor mutlaka eksik ya da kötü bir mevki oluyor.

Dün benim de aklıma geldi.Jovetic kiralık gelirse efsane olur.City'de zaten forma şansı bulamıyor Prandelli hocamızın prensidir kendisi.

Hakan Arıkan yerine Erciyes'in kalecisi Gökhan Değirmenci idi sanırım o çok daha iyi olur. Niyeyse Hakan bana mantıklı gelmiyor. Hem Gökhan daha genç ve daha fazla güven veriyor kalede. Erciyes'in ligde kalmasını sağlayanlardan biriydi.

Hakan Arıkan yerine Erciyes'in kalecisi Gökhan Değirmenci idi sanırım o çok daha iyi olur. Niyeyse Hakan bana mantıklı gelmiyor. Hem Gökhan daha genç ve daha fazla güven veriyor kalede. Erciyes'in ligde kalmasını sağlayanlardan biriydi.

Yedek kalmak istemiyorum dedi gokhan. Hakan arikan iyi hamle olur

Prandelli 352 oynatmaz, once bi arastirin, onu sadece Italya milli takiminda yapti cunku onlar baska turlu oynayamiyor, Fiorentina da falan hep 433 oynatirdi, daha dogrusu elindeki oyunculara gore taktik kurar..

Zaten bizim takim 352 sisteme zit bir takim, alakasi bile yok.. Beceremezler, zaten Mancini da denedi olmadi..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt