Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
her yapılan kadroda Tarık var neredeyse. acaba son gelişmeler ne yönde gelecek mi önce onu bi ögrensek

Beyler size zahmet kısa øzet geçebilecek biri varmi? Gündem falan hiç takip edemedim son zamanlarda.

Olcan ve Prandelliyi biliyorum sadece :D

Prandelli'nin 3-5-2 oynatacagini sanmiyorum. Kadromuz bu dizilişe uymuyor:

_Bruma, Olcan oynayamaz

_Burak önde tek forvet olarak daha verimli oluyor

_Sneijder'in de 4-2-3-1 dizilişinde daha verimli olacagini düşünüyorum. Geçekten 10 numara olarak oynar bu sistemde, kanatlara top dagitir, Burak'a top dagitir, gerekirse ikinci forvet gibi daha fazla hücuma çikar. Daha çok üretken ve serbest olur yani. 3-5-2'de bekler'in hem defans hem hücum yapmalari gerekir: kanatlarda ofansif güç azalir, oyun daha çok orta sahada yogunlaşir ve Sneijder'in verimi daha düşük olur diye düşünüyorum.

3-5-2 için hem daha fazla transfer yapmak gerekir (stoper, forvet vs.), hemde elimizdeki oyunculardan en iyi verimi alamayiz.

4-2-3-1 dizilişi ile zaten elimizde bulunan kadroyla iyi iş yapariz, 2-3 takviye ile tam iyi olur.

Tabi Jovetic'i bize yedirirler mi? Orasıda ayrı bir konu. Birde tam strafor değil ama oynar bizde sıkıntı yok alalım :D

Valla ne olur bilinmez ama iyi topçu kiralayıp risk oranını sıfıra düşürürüz. Melo taktiği gibi :D

eğer Agüero sakatlanmasaydı bu çocuk forma falan giyemezdi.EPL'de 13 maç oynamış.

24 yasında 23million degeri varmis tm e göre

Bilmiyirum gelir mi

Prandelli oluncaa olabilir..ama osvaldo gelecek gibi

Italya daki kaynaklar saglam cıkdı

* LG G2 Tapatalk *

sabit taktikle oynatan hocalardan oldum olası haz etmemişimdir... neden 4lü defans takıntısı???... sana gol lazım ama sen 4lü defans kurup önüne de melo ve selçuğu koyuyorsun... neden???... prandelli de hoşuma giden(aslında bir nebze de olsa mancini'de de vardı) taktiksel olarak çabuk dönüşebilen takımlar yaratması... belki bana gol lazım... rakip zayıf... 3lü defansa dönüp oyunu rakip sahaya neden yıkmayayım??...

neden bu takım gerektiği zaman 4-2-3-1, gerektiği zaman 3-1-4-2 oynamasın?...

Prandelli 352 oynatmaz, once bi arastirin, onu sadece Italya milli takiminda yapti cunku onlar baska turlu oynayamiyor, Fiorentina da falan hep 433 oynatirdi, daha dogrusu elindeki oyunculara gore taktik kurar..

Zaten bizim takim 352 sisteme zit bir takim, alakasi bile yok.. Beceremezler, zaten Mancini da denedi olmadi..

Tam olarak 190 mac da fiorentinada

3de1 4231 veya 433

6da1 4321 442 cesitleri

Geriye kalan farklı seyler

* LG G2 Tapatalk *

Osvaldo'yu Johnny Deep'e benzeten bir ben varım galiba . Acayip benzetiyorum .

Hazır Chelsea,Diego Costa'yı aldı bizde Lukaku'yu kıralayalım.Madem yabancı forvet alacaksak.

sabit taktikle oynatan hocalardan oldum olası haz etmemişimdir... neden 4lü defans takıntısı???... sana gol lazım ama sen 4lü defans kurup önüne de melo ve selçuğu koyuyorsun... neden???... prandelli de hoşuma giden(aslında bir nebze de olsa mancini'de de vardı) taktiksel olarak çabuk dönüşebilen takımlar yaratması... belki bana gol lazım... rakip zayıf... 3lü defansa dönüp oyunu rakip sahaya neden yıkmayayım??...

neden bu takım gerektiği zaman 4-2-3-1, gerektiği zaman 3-1-4-2 oynamasın?...

4lü defans 3lü den daja ofansif

3lü sabit arkada

4lüde bekler ofansif oyniyorlar (modern futbol )

* LG G2 Tapatalk *

24 yasında 23million degeri varmis tm e göre

Bilmiyirum gelir mi

Prandelli oluncaa olabilir..ama osvaldo gelecek gibi

Italya daki kaynaklar saglam cıkdı

* LG G2 Tapatalk *

Melo'da bize gelirken transfermakette 25 milyon değeri vardı.

Bir de Dimarzio yazmış heralde Osvaldo'yu.Adam ne yazsa çıkıyor gelir heralde.Kiralık alalım ne olur ne olmaz piskopatgillerden Osvaldo :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt