Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bundan önce sonuna kadar Mancini diyodm şimdi Prandelli...... Tskımın başında kim varsa destek olmalıyız hele k italya milli takımı emanet edilmiş bi hocaysa herzaman destekk

Arkadaslar aykut daha iyi futbol oynatir diyen benim kavga etmeyin :) biraz abartarak soyledim tabi ki secimi begenmedigimden ama Allah askina chedjou cop torbasi dedigimde de ayni elestirileri aldim bakin bilmedigime hic konusmadim tanimiyosam tanimiyorum derim prandellinin adamligina da laf etmedim ama manciniyi bas taci edenler sonra manciniden tut baskana kadar goturduler isi burasi antu degil iyi kotu herkes elestirisini yapar benim gsliligimi kimse sinamasin klavye basinda da yasi daha kemale ermemis arkadaslar futbol dehaligi taslamasin bende yanilabilirim ki insallah yanilirim prandelli efsane olur ve bizimle uyusur buna cok ornek var bazi takimlarda mucize yaratmis hocalar adina

Bize saglam bi yerli defans lazim en onemli acigimiz orasi suanda..

Sent from my iPhone using Tapatalk

aynen ama kim var ki o mevkide.

ömer toprak'ı şuanda alabileceğimizi hiç sanmıyorum.

uğur demirok alınabilir duruyor en iyi ihtimalle oraya.

bence iyi bir yabancı stoper yedeğe alınıp ligde hakan balta ile de oynanabilir. ancak bu aldığımız stoperin sol bek oynayabiliyor oynaması lazım. telles ile başladığımızda olumsuz bir durumda oyuna girebilmeli.

Galatasaray’ın alt yapısına 18 yaşında Macaristan’ın Debrecen takımından transfer edilen Daniel Tozser, bir sene sonra sarı-kırmızılı takımdan gönderilmişti.

Türkiye’den ayrıldıktan sonra sırasıyla Ferencvaros, AEK, Genk, Genoa ve Watford’da forma giyen Daniel, kariyerindeki 8. farklı takıma imza attı.

2012′de Genoa’ya 3,5 milyon Euro bedelle transfer olan Macar futbolcu, 1,5 yıllık Çizme serüvenin ardından geçen sezon Watford’da kiralık olarak giydi.

Yabancı stoper'e gerek yok savunmada 2 tane yabancı hakkı kullanıyoruz Teelles ve Muslerayla.

Koray Günter ve Semih'in üstüne gidilmeli sağına da olursa formda Veysel olmazsa Tarık mis.

Yerli stoper ve Tarık işimizi görür,semih-Koray-yerli stoper uclusunden kim formsuz ise o kesilir. Tarık veysel de formayı paylaşır.

Federasyonun feneri ve parasız olan beşiktaşı korumak adına yabancı sayısını dar tutması nedeni ile zaten Roberto Mancini başarılı olamadı( Aslında oldu ama 3 büyükler için 1. olamamak Türkiyede başarısızlık sayılıyor.). Ama Prandelli nin eldeki malzemeyi kullanarak başarılı olduğu kesin. Türkiyedeki en yi Td ninde Bizi paraya satan vede düşmanımız olan federasyonla işbirliği yapan Sayın Fatih Terim olduğu aşikar. Bu durumda yönetim bence en iyi tercihi yapmış görünüyor. Ama yinede kimyanın tutması gerekiyor. Ayrıcada biz taraftarlarında destek olması gerekiyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt