Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
serdar taşçı gelsin arkadaslar cok izledigimden degil ama turkiye için iyi stoper olur hbaltadan da semihtende kotu oldugunu tahmin etmiyorum max 5 m a gelir 2 de maaş

fbnin derdi biz olmuşuz demekki zamanında iyi koymuşuz. cidden bu ne ya nerdeyse ilk sayfanın tamamı bizimle ilgili konular. islam çapi doğru söylemiş fbnin ezikliği öyle bir eziklik ki adı konulamaz.

vYdAyz.jpg

bız bukadar konusmadık be :D

En cok bruma heyecanlandiriyor beni bu sene. Yeni transfer gibi olacak. Beklentim cok buyuk ondan.

@nkucukk: Bu konuda soru bombardımanı sürmesin lütfen!

aldığım bilgiyi sizle paylaştım...

Necati Ateş, G.Saray'ın gündeminde yer alan bir oyuncu değil

Valla bilmiyorum ama şuanlık 5+3 sistemini düşündükten sonra fazla sıkıntı olucağını sanmıyorum ne gibi derseniz mesela Bruma ve Amrabat birbirlerinin tamamlayıcısı 2 oyuncu olabilir zaten bu mali durumda kaliteli ve iyi bir oyuncu alamıcaz gibi alırsak türk alıcaz gibi önceliğimizi türk ve yabancı çöplerden kurtulup kadroyu az sayıya düşürüp kemik As ve Sağlam yedek kadroyu kurmak. As kadroya bakarsak şuan sadece sağ bek ve defans ta biraz sorun gözüküyor alternarifler çok iyi olmasada normalin üstünde ve genç olmaları umudu arttırıyor genelde. Şuana kadar gitmesi gereken kesin oyuncular bence Eboue , Dany , kalırsa İzet kiraya Onti .Eboue'yi bir ara Shalke istiyordu Kaan Ayhan'da kullanmayı deneyebiliriz. Türk olarakta çok fazla oyuncu var boşaltmamız gereken Yiğit Gökoğlan , Sercan Yıldırım, Engin Baytar ,Aydın Yılmaz hatta aldığı maaşa bakarsak Hamit'ide yazabiliriz 1m € ya almanyadan bir takım istemişti diye biliyorum kirayada Furkan Özçal , Oğuzhan Kayar.

Ve Prandelli konusunada gelirsek Mancini hiç sevmediğim bir teknik adamdı gelene kadar ama geldi geldikten sonra hep destekledim hatta sempatim dahi oluştu demediği kalmadı herkesin para göz dendi taktikleri sorgulandı herşey dendi ama giderken maaşı dışında para istemeyek paragöz olmadığını başarılarınada bakarsak Lig 2.liği dışında kötü bir performans sergilemedi Prandelli'yede bizde durduğu sürece arkasında durup desteklememiz lazım diğer arkadaşlarında dediği gibi işin kimyası tutarsa kariyer filan falan fark etmez ben tam olarak taktik ve teknik anlayışını bilmiyorum ama sonuç olarak Galatasaray Spor Kulübünde çalışıyorsa sonuna kadar desteklerim ve arkasındayım.

Allah kahretsin ya ulan amkspor hamit arabistan'da diye manşet atmış aha dedim mal arap sermayesinden biri aldı kurtulduk birde girdimki hamit ibadetin reklamını yapıyormuş :42:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt