Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hamrabat bizde hiçbir kapalı savunmayı açamadı maalesef.

Bilyom tamam doğruda o adam hiçbir zaman kapalı savunma açan adam olmadı ki.

Taktiğimiz yanlıştı. Amrabat gibi adamları oynatabilmek için maçın bazı bölümlerinde bilerek defansa gömülen taktik kurmak gerekir. Ki bu sene bu taktiği çokça göreceğimizden eminim. Bu sebeple amrabat beklemediğimiz halde bize katkısı dokunabilir.

Ha 5 milyon € falan verirlerse hiç düünmesinler. 1-2 milyon €'ya alırız aynı türde adam.

Niye bizim ülkedeki takımlar ispanyadakilere göre çok mu kaliteliler. İspanya dandik eyw ama sanarsın premier ligde oynuyoruz biz.

Bir fark var ama, o da kimsenin Malaga'ya karsi beraberlige oynamamasi. Bize karsi ligdeki takimlarin cogu sahaya beraberlige razi cikiyorlar, kendi sahalarinda bile. Geriye yaslanan takimlara karsi Amrabat'in oyun tarzi cok etkisiz.

Amrabat ve Burak 11 de oynayacaksa anca kontraatak oynarız başkada bişi olmaz.

1 defans 1 orta saha 1 forvet

Pazartesi günü iş başı yapacak olan Cesare Prandelli, Galatasaray'a transfer etmek istediği isimleri belirledi. İtalyan basınına göre defansa Paletta'yı isteyen Prandelli orta sahaya Romulo forvete de Osvaldo'yu istiyor.

Ayrıca İtalyan gazeteci Guglielmo Cannavale sosyal medyadan yaptığı açıklamada Galatasaray'ın Osvaldo'nun yanı sıra Eto'o ile de ilgilendiğini belirtti.

Kampta takımı tanımak istiyorum

Kampta oyuncularla tek tek ilgilenerek kalacak ve gideceklere karar verecek olan Prandelli'nin Ünal Aysal'a kapsamlı bir rapor vermesi bekleniyor. Bu raporun ardından transfer .çaışmalarına hız verecek olan sarı kırmızılılar bir bir bombaları patlatmaya hazırlanıyor.

İtalyan basınında çıkan son haberlere göre yabancı kontenjanındaki sıkıntıları çözmeyi planlayan Galatasaray'ın Paletta,Romulo ve Osvaldo'yu kadroya katacağı iddia ediliyor.

Herkes o muhabiri konuşuyor / TIKLAYIN

1273547.jpg

sergen zeren mode on-------

paletta,romulo ve osvaldo yu almısız hayırlı olsun

sergen zeren mode off----------

yuh hunharca salliyorlar ne yapacagiz okadar yabanciyi? osvaldo gelsin yeter.

Arkadaş bu adamın ne başarısı olduda 10 milyon €'a Roma'ya gidiyor yuh ya

10 milyon'a gittigine dair hicbir resmi aciklama yok. fenevin ve türk medyasinin aciklamalarina zaten güvenmiyorum. en saglikli aciklamayi roma kulübü yapacaktir. bekleyelim...

basariyi gectim, adam 1 sezonda 10-15 mac anca yapmis. roma enayi mi 10 milyon bonservis verecek bu adama?

En büyük Galatasaray düşmanı acun dur burdan küfür yazcamda zor tutuyorum kendimi Galatasaraylı futbolcuları ayartmayı iyi bilir ha arda fnre giderse umrumdada olmaz bu arada acunun hiç bir programini izlemiyorum Ülker almıyorum bunların hepsi bize yamuk yaptı tabi benim yapmamla bu markalar zararamı ugruycak Hayır tabiki ama bir Galatasarayli olarak vicdanim rahat olucak.

Süpersin renktaş...

Bende kişisel olarak bu protestoyu yapıyorum

ayrıca bunlara ek olarak Fanatik, Hürriyet ve Milliyet almıyorum evdekilere de aldırmıyorum...

bu transfer olursa altında bir şey ararım. emenike gibi gönderip sonra geri mi alacaklar. nakite mi sıkıştılar acaba.. salih yetenekli ona lafım yok. ama italya da salih gibi fizik olarak zayıf kırılgan birinin başarılı olma şansı yok bana kalırsa. telaffuz edilen rakamlar(10 m €) lar vs doğruysa cidden bir bit yeniği vardır

Artık kulübe elden para vermek yasak

Nihat, Şahenk, Acun gibiler parayı bu yöntemle aktarıyor olabilirler

muslera paletta telles melo romulo sneijder bruma osvaldo

güzel yabancılar HO

Paletta kim ya?Her girdiğimde farklı bir isim.Roncaglia mı ne bi de o vardı.Öğlen Skrtel çıkmış.Akşama Allah kerim.:asd2:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt