Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ne kilosu abi , çocuk bildiğin kanat adonis ve göğüs kası yapmıs :D

:D

gspoz_346658367.jpg

juventus maci dan sonra, orda biraz daha zayif'ti sanki..:D

Koray ilk 11'de olacak insallah, en azindan 3-4 mac arka arkaya oynatmasi lazim artik, cok yetenekli bir Stoper. Hava toplarinda de cok cok iyi. Teknigi bir Stoper icin iyi, fizigi cok iyi..

Stoperi yabanci yapmak fazla lüks olabilir. Degismeli olarak oynatmak lazim bence.

Zan-Balta-Koray var elimizde, Koray disindaki iki oyuncu fazla yasli ve bence bitik adamlar..

Bunlarin üstünde durmak yerine Koray Günter tercih edilmeli.

Mancini keske Semih-Koray ikilisinde israr etseydi hicbirsey kaybetmezdik..

tarık çamdal'ı 11^e yazanlar var. O çocugu bir şey sananlar var, nerden aldık bu veleti diye sövecek o 11'e yazanlar onu. İnşallah gelmez, veysel oynasın daha iyi

bize bunun genç hali forvet lazım

[media]https://www.youtube.com/watch?v=aiY9LHpN61E[/media]

Sinan Gümüş’ü videolardan Trabzon’un transfer ettiği Deniz Yılmaz’a benzettim. Umarım kendini geliştirir ve oynar. Çok ihtiyacımız var böyle genç futbolculara.

Tarık Çamdal'ı 6 ay öncesine kadar ben de gereksiz buluyordum.

Ama izlediğim maçlarda şu an elimizde olan futbolculardan daha iyi olduğunu gördüm.

6 Milyon Euro asla etmez ama 3 Milyon Euro veya 3.5 Milyon Euro eder kesinlikle.

Olursa alınmalı.

Hem sağ hem sol'da oynayabiliyor. Yaşı genç sayılır.

Tarık, Semih, Koray, Bruma, Telles, Emre en azından takımda bir yenilenme olacaktır.

Valla gençler , eğer 20 m € veriyorlarsa sneijder için 2sn bile düşünülmemeli.. 30 yaşında nerdeyse 31 olmak üzere olan bir adama 20m€ vercekler ve biz satmicaz... öyle bir dünya yok , olamaz da.. Keşke o parayı verseler de satsak.. mesela biz bu yaştaki sneijderi başka takımdan 20m€ bonservisiyle transfer etmeye kalksak kıyametler kopardı.. sneijder bir hagi diil ki satılmasın.. takıma sınıf atlatmıyor , sadece sistemde görevini başarıyla yapıyor , üst seviyelere çıkaramıyor oynanan oyunu.. iyi oyuncu mu evet,kritik golleri vs.. lakin bu yaşında 20m€ etmez! veren varsa hemen satılmalı değerini bulmayı geç, üzerine bile koymuş olurlar ederinin.... Oyuncu satılmaz diye bir şey yok, değerini bulmuşsa satılır , satılmalıdır da. yoksa zaten klüp olarak büyüyemezsin.. Bize lazım bu sene , satılmamalı gibi düşünceler elbette olacak kafalarda.. lakin bu yaşından sonra elde patlama olasılığıda çok yüksek.. ve ben hala 20m€'dayım.. çok , çok iyi bir rakam.. şahsen vereceklerini de hiç ama hiç zannetmiyorum bu parayı..

tarık çamdal'ı 11^e yazanlar var. O çocugu bir şey sananlar var, nerden aldık bu veleti diye sövecek o 11'e yazanlar onu. İnşallah gelmez, veysel oynasın daha iyi

Tarık ı ulu futbolcu ilan edenlerde bizim Emre ye sürekli sövenler aynı kişiler zaten. Emre Çolak şikeci es es te olsaydı şimdi 10 milyon bayılmak için naralar atıyorduk forumda.. Yıllar geçtikçe fenevbahçeleştik maalesef; onlarda yıllardır kendi türk futbolcusuna etmediklerini bırakmadılar biz de onlar gibi olduk. Bu arada Tarık potansiyelli topçudur lakin bana göre yetenek olarak Emre Çolak ın sol yağı bile etmez gelsin büyük takıma görürüm 55000 kişi karşında yeteneklerini... Saygılar...

Tarık Çamdal'ı 6 ay öncesine kadar ben de gereksiz buluyordum.

Ama izlediğim maçlarda şu an elimizde olan futbolculardan daha iyi olduğunu gördüm.

6 Milyon Euro asla etmez ama 3 Milyon Euro veya 3.5 Milyon Euro eder kesinlikle.

Olursa alınmalı.

Hem sağ hem sol'da oynayabiliyor. Yaşı genç sayılır.

Tarık, Semih, Koray, Bruma, Telles, Emre en azından takımda bir yenilenme olacaktır.

4-4.5 istiyorlar haberler doğruysa .Dany+3 uygundur.Eboue'de olabilir.

Galatasaray'da teknik direktörlük koltuğuna oturan Cesare Prandelli, başkan Ünal Aysal'dan imzalı bir Galatasaray Tarihi kitabı hediyesi aldı.

Sarı-kırmızılı kulüpten alınan bilgiye göre, Ünal Aysal ile Prandelli'nin, Galatasaray'ın tarihi ve başarılarıyla ilgili uzun bir sohbet gerçekleştirdikleri, İtalyan teknik adamın tarih merakını öğrenen Aysal'ın, kendisine hem Galatasaray’ı hem de Atatürk’ü anlattığı kaydedildi.

Aktarılan bilgilerden etkilenen Prandelli'ye başkan Aysal tarafından, imzalı bir Galatasaray Tarihi kitabı ile Galatasaray rozeti hediye edildiği, sohbetin devamında ise ikilinin sarı-kırmızılı takımın geleceğini konuştukları bildirildi

AS Roma, Fenerbahçe ve Beşiktaş gibi kulüplerin elinden Kaan Baysal’ı kapan Galatasaray, Bayern Münih ve Fenerbahçe’nin peşinde olduğu Sinan Kurt’un menajerleriyle biraraya geldi.

kimdir bu arkadaşlar?

Tarık ı ulu futbolcu ilan edenlerde bizim Emre ye sürekli sövenler aynı kişiler zaten. Emre Çolak şikeci es es te olsaydı şimdi 10 milyon bayılmak için naralar atıyorduk forumda.. Yıllar geçtikçe fenevbahçeleştik maalesef; onlarda yıllardır kendi türk futbolcusuna etmediklerini bırakmadılar biz de onlar gibi olduk. Bu arada Tarık potansiyelli topçudur lakin bana göre yetenek olarak Emre Çolak ın sol yağı bile etmez gelsin büyük takıma görürüm 55000 kişi karşında yeteneklerini... Saygılar...

Tamamen haklısın,katılıyorum abi. Saygı bizden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt