Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.898
- 2.338
- 1.233
ne kilosu abi , çocuk bildiğin kanat adonis ve göğüs kası yapmıs![]()
juventus maci dan sonra, orda biraz daha zayif'ti sanki..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne kilosu abi , çocuk bildiğin kanat adonis ve göğüs kası yapmıs![]()
Doğru Serdar'a benzettim bir an.İnşallah süre bulurlar bu sene.Özellikle Oğuzhan'dan çıkış bekliyorum.
Beyler, antreman fotolarındaki gençlerin adı soyadı ne? Kaan Baysal ve Sinan Gümüş'ü biliyorum. Diğerlerini pek çıkaramdım.
Koray ilk 11'de olacak insallah, en azindan 3-4 mac arka arkaya oynatmasi lazim artik, cok yetenekli bir Stoper. Hava toplarinda de cok cok iyi. Teknigi bir Stoper icin iyi, fizigi cok iyi..
Vahid Halilhodzic - Türkiye Transferler - Trabzonspor
Kim bu Külüp,Monaco belkiBelki de Menejar oyunu..
tarık çamdal'ı 11^e yazanlar var. O çocugu bir şey sananlar var, nerden aldık bu veleti diye sövecek o 11'e yazanlar onu. İnşallah gelmez, veysel oynasın daha iyi
Tarık Çamdal'ı 6 ay öncesine kadar ben de gereksiz buluyordum.
Ama izlediğim maçlarda şu an elimizde olan futbolculardan daha iyi olduğunu gördüm.
6 Milyon Euro asla etmez ama 3 Milyon Euro veya 3.5 Milyon Euro eder kesinlikle.
Olursa alınmalı.
Hem sağ hem sol'da oynayabiliyor. Yaşı genç sayılır.
Tarık, Semih, Koray, Bruma, Telles, Emre en azından takımda bir yenilenme olacaktır.
Tarık ı ulu futbolcu ilan edenlerde bizim Emre ye sürekli sövenler aynı kişiler zaten. Emre Çolak şikeci es es te olsaydı şimdi 10 milyon bayılmak için naralar atıyorduk forumda.. Yıllar geçtikçe fenevbahçeleştik maalesef; onlarda yıllardır kendi türk futbolcusuna etmediklerini bırakmadılar biz de onlar gibi olduk. Bu arada Tarık potansiyelli topçudur lakin bana göre yetenek olarak Emre Çolak ın sol yağı bile etmez gelsin büyük takıma görürüm 55000 kişi karşında yeteneklerini... Saygılar...