Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sinan Kurt haberlerine inanip beklentiye girmeyin. Cocuk Bayern'e gidecek.

Yönetim Sneijder'i satarsa taraftar tekme yi vurur vurmalidir. Takimin en kaliteli oyuncusunu satip bize hedeflerimiz var gibi palavralar anlatmasinlar. Son 3 sene de iyice borclar artinca (sözde finans uzmani Aysal) iki kurusa kalacak duruma düstük nerdeyse.

Sneijder'i sat 20 milyona, sonra git o parayi yeteneksiz, tutmayacak isimlere ver. Önce mantiginiza, sonra türk futboluna tükürsünler.

Arkadaşım Sneijder satılık mı şuan ?

Adamın sözleşmesinde varmış 20 m € ya serbest kalma maddesi.

Gitmek isterse adam napıcaksın ? Kilit vurup arenaya mı kapatıcaksın.

İyice ilahlaştırdınız adamı ya yeter giderse gider.Bu takıma Hagi geldi gitti.

ben umut daha iyi dedim mi? ne dediğimi doğru anlamakta fayda var. drogba 2. devreyi yatarak geçirdi sakat muhabetine. ilk yıl ve 2. yılın ilk yarısı katkı sağladı ama sonra yoktu. bence kendinden ötürü de biraz yoktu. yattığı yerden para kazandı formalı fotolar paylaşıp taraftarın gazını alıyordu. keza dediğim gibi dünya kupasında da gördük ki drogba nın sahada kalması yetmiyor olmalı ki "drogba gibi adamı" yedek bıraktılar. geçmişine futbolculuğuna lafım yok ama son sezonun yarısında bir şey yapmamış drogba yı bu kadar abartmamak gerek. dediğim bu

dediginin neyini dogru anlamam gerekli,benim dedigim drogba oynamayinca yedegi umut o oynuyor mesele buydu neyini anlamiyorsun,dunya kupasina bakarsan ne golculer topa ayagini degmeden evine dondu neyin kiyasini yapiyorsun.gecen yil muslera-melo-sneijder haricinde hangisi yatarak para kazanmadiki drogba gozunuze batti,min. 1 yil daha oynardi vede cok katki saglardi,drogba drogbadir bukadar basit

Arkadaşım Sneijder satılık mı şuan ?

Adamın sözleşmesinde varmış 20 m € ya serbest kalma maddesi.

Gitmek isterse adam napıcaksın ? Kilit vurup arenaya mı kapatıcaksın.

İyice ilahlaştırdınız adamı ya yeter giderse gider.Bu takıma Hagi geldi gitti.

iste serefsiz medya olayi zaten tamda bu boyuta getirmek istiyordu sizde aynen bu yemi yutuyorsunuz,ortada hicbirsey yokken sneijder satildi,gitti,satilacak vsvsv haberler ondan sonra taraftarda yeter giderse gitsin burasi Gaalatasaray gibi klasik atarli laflarla sneijdere sirtini donecek,herzaman buyuk oyuncularimiz icin serefsiz satilik sikeci yandasi medyanin uyguladigi ayni tuzaklar bunlar

iste serefsiz medya olayi zaten tamda bu boyuta getirmek istiyordu sizde aynen bu yemi yutuyorsunuz,ortada hicbirsey yokken sneijder satildi,gitti,satilacak vsvsv haberler ondan sonra taraftarda yeter giderse gitsin burasi Gaalatasaray gibi klasik atarli laflarla sneijdere sirtini donecek,herzaman buyuk oyuncularimiz icin serefsiz satilik sikeci yandasi medyanin uyguladigi ayni tuzaklar bunlar

Hayır ben öyle bişey demiyorum sırt dönme olayı değil bu.

Allah aşkına bir Manu forumuna girip

Sneijder topicine bakın adamlar gelmesin diyor bildiğin

Ben bizim taraftarın olmazsa olmaz demesine ayar oluyorum

Bırakta Manu taraftarı onu diyebilsin Türkiye'de şartlar belli kariyerinin sonuna yaklaşsa da Sneijder, Sneijderdir. İhtiyacımız var bu sezon daha fazla.

[attachment=11653:uploadfromtaptalk1404914137443.jpg]

tapa

Ekli dosyalar

• uploadfromtaptalk1404914137443.webp
    uploadfromtaptalk1404914137443.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 155

yalanmi biz manu. degiliz adamlar istedigi zaman istedigi maliyette yildiz futbolcuyu transfer edebilir,biz sneijder gibi dunya capinda bir markayi bu yaslarda turkiyeye getirip parcali formayi giydirme firsatini kac yilda bir yakaliyoruz,ayrica takima iyi bak tabiki sneijder su anda olmazsa olmazlarimizdan biri,akli basinda taraftar yetenekli kaliteli futbolcu gormek istiyor bukadar basit,ben sneijder gittiginde onun yerine selcukun oynayip 3.level kaliteyi dusurmeyi kabul edemem mesele bu,sneijder bize lazim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt