Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Baskan Sneijderi satmaz. Eğer Sneijder gitmek isterse ve 20 milyon euroluk opsiyonu kullanan takim olursa, zaten yapacak bir seyimiz yok.

Sezon acildi da bakiyorum Selcuk, Burak, Olcan falan hala ortada yok. Tatillerine ara vermek istemediler herhalde.

Ünal Baskan Sneijderi satmaz. Eğer Sneijder gitmek isterse ve 20 milyon euroluk opsiyonu kullanan takim olursa, zaten yapacak bir seyimiz yok.

Sneijder´i zaten kimse birakmak istemez. Baskan da öyle diyor. Kontratindaki maddeden bahsediyor sadece.

Bazi kulüpler icin 20 Milyon Euro cerez parasidir. Gider o parayi bizim Sinan Gümüs tarzi genc transferlere verirler mesela.

Dolayisiyla 20 Milyon Euro´yu büyütmemek lazim. Verirler tabi, niye vermesinler? Sneijder winner bir oyuncu.

Karari artik Sneijder verecek. Kazanacagini kazanmis zaten, mutlu oldugu yerde kalmak isteyebilir diye düsünüyorum.

Insallah da öyle olur. Yani Sneijder´in "ManU da oynamam lazim" diye bir takintisi olacagini sanmiyorum.

BsG-qyoCMAESteU.jpg

En yakisiklisi tabi ki SNEIJDER.

Beyler bu CimbomStatistic 'in güvenilir yanı var mı yoksa tamamen kolpa mı?

Yoo gerçekten ikisinide Galatasaray'a yakıştırmam ama Almanya Milli Takımı'nın gelecekteki hocası olmak için yardımcıda olacaksın Löw yardımcılıktan başantrenör olduğunda 46 yaşındaydı Tuchel daha 40 yaşında.

Peki milli takım asistanlığı ne kadar çok şey katabilir ki.Antrenman sistemi falan çok farklı Milli kulüplerin.Milli kulüpler büyük bi turnuva olmadıkça rejenere antrenman yaparlar.Psikoloji tamamen farklıdır.Dahasıda var biliyorsun zaten.

Ne sacma konusanlar var lan, biz ticaret mi yapiyoruz spor mu yapiyoruz, en iyi adami satip kar yapmak kucuk takimlarin felsefesidir, buyuk takimlar bunu yapmaz cunku onlarin buyuk hedefleri olur, satsa bile yerine daha iyisini alirlar. Kucuk takimlar herzaman iyi oyuncusunu satar cunku onlar buyuklerle rekabet edemedigi icin para kazanim diyor. Sneijder i satip para yi bi tarafiniza sokun bari, bu xamana kadar akillanmadiniz bakiyorumda, nezaman iyi oyuncu alip sonra gonderdikmi yerine herzaman cop gelmistir, bitane bunun tam tersi ornegi yoktur bizde. Sonra gelip CL de hedef ceyrek final diye otmeyin, once biz nereye kosuyoruz onu kavrayin..

Sneijder in kendisine gelince, eger gelip Baskan ben gitmek istiyorum derse zaten zorla tutan olmaz, versinler parayi yolu acik olsun napalim. Ama adam burada kalmak istiyorsa kalacaktir elbet, ondan daha iyi bir oyuncu mu var TR de..

Porto,Arsenal,Manu,Milan küçük kulüpler zaten aferin.

Bide aklimdayken sunu söyleyeyim:

Bazi oyuncular vardir ki (Sinan Kurt), bu yasta isteyecekleri bonservis pahali gelebilir, ama aslinda cok ucuzdur.

Hakan Calhanoglu örnegi var mesela. 19 yasinda cocuga 5 Milyon verilir mi diyorduk, 15 Milyon´a transfer oldu.

Sinan Kurt da öyle bir oyuncu. Müthis bir futbolcu olacak. Eger gelme niyeti varsa, ki hic sanmiyorum, mutlaka alinmali.

5 Milyon´sa 5 Milyon (mesela), basin alin. Tatava yapmayin.

Oyuncuyu iyi fiyata satmayı Küçük kulüp işi olarak gören kardeşim bizi bayern sanıyo galiba zarar ediyoruz,kar değil arkadaşlarım.Kusura bakmayın ama Adnan Polatın dediği doğru.Kulüp finansal olarak iyi değil.

Morata Juve'de 22 Milyon Euroya..

Paraya bak ya, ulan bu Italyanlar nerde bulmus o parayi. Roma,Juve,Napoli falan.

Biz 10 Milyon dan fazla vermiyoruz bir oyuncu icin bunlar her sene 20 milyon bir oyuncu icin veriyorlar

Oyuncuyu iyi fiyata satmayı Küçük kulüp işi olarak gören kardeşim bizi bayern sanıyo galiba zarar ediyoruz,kar değil arkadaşlarım.Kusura bakmayın ama Adnan Polatın dediği doğru.Kulüp finansal olarak iyi değil.

Adnan polat mi? 314 milyon dolar borcla, teknik iflas durumunda, bazi gelir kalemleri bile 2014e kadar harcanmis, enkaz bir takim birakan Polat mi bunu söylüyor?

Adnan polat mi? 314 milyon dolar borcla, teknik iflas durumunda, bazi gelir kalemleri bile 2014e kadar harcanmis, enkaz bir takim birakan Polat mi?

Adnan Polat mı yapmış o borcu ?

Ben adnan polatı başarısız hemde çok başarısız bir insan olarak soruyorum sana.

Adnan Polattan önce inamoto transferi yapıyordu senin kulübün.

15 yildir ekonomimiz iyi degil zaten. O Riva filan ne ise yariyor hala anlamadim. 20 senedir duruyor öyle.

Yok degerlendireceklermis de, yok satmadan para kazanacaklarmis da. 20 senedir ayni hikaye.

Cok anlamam bu arsa islerinden ama, satin gitsin arkadas. Öylesine duruyor 20 senedir, bi halt yaptiklari da yok.

Sinan Kurt,Kaan Ayhan da Katilmali kadroya Hele Sinan kurtu alirsak buyuk is yapmis oluruz.

Ontivero zu Cagliari, gündemde...

Belki Italya'fda kendini gelistir, Iturbe gibi mesala.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt