- 9 Mayıs 2010
- 3.467
- 0
- 1.146
Ünal Baskan Sneijderi satmaz. Eğer Sneijder gitmek isterse ve 20 milyon euroluk opsiyonu kullanan takim olursa, zaten yapacak bir seyimiz yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kim
edit: jardim'mis taninmiyorum
Ünal Baskan Sneijderi satmaz. Eğer Sneijder gitmek isterse ve 20 milyon euroluk opsiyonu kullanan takim olursa, zaten yapacak bir seyimiz yok.
![]()
En yakisiklisi tabi ki SNEIJDER.
En soldaki çok tatlı , penaltıdan golde atıyor [BİLGİLENDİRME]
Yoo gerçekten ikisinide Galatasaray'a yakıştırmam ama Almanya Milli Takımı'nın gelecekteki hocası olmak için yardımcıda olacaksın Löw yardımcılıktan başantrenör olduğunda 46 yaşındaydı Tuchel daha 40 yaşında.
Ne sacma konusanlar var lan, biz ticaret mi yapiyoruz spor mu yapiyoruz, en iyi adami satip kar yapmak kucuk takimlarin felsefesidir, buyuk takimlar bunu yapmaz cunku onlarin buyuk hedefleri olur, satsa bile yerine daha iyisini alirlar. Kucuk takimlar herzaman iyi oyuncusunu satar cunku onlar buyuklerle rekabet edemedigi icin para kazanim diyor. Sneijder i satip para yi bi tarafiniza sokun bari, bu xamana kadar akillanmadiniz bakiyorumda, nezaman iyi oyuncu alip sonra gonderdikmi yerine herzaman cop gelmistir, bitane bunun tam tersi ornegi yoktur bizde. Sonra gelip CL de hedef ceyrek final diye otmeyin, once biz nereye kosuyoruz onu kavrayin..
Sneijder in kendisine gelince, eger gelip Baskan ben gitmek istiyorum derse zaten zorla tutan olmaz, versinler parayi yolu acik olsun napalim. Ama adam burada kalmak istiyorsa kalacaktir elbet, ondan daha iyi bir oyuncu mu var TR de..
Oyuncuyu iyi fiyata satmayı Küçük kulüp işi olarak gören kardeşim bizi bayern sanıyo galiba zarar ediyoruz,kar değil arkadaşlarım.Kusura bakmayın ama Adnan Polatın dediği doğru.Kulüp finansal olarak iyi değil.
Adnan polat mi? 314 milyon dolar borcla, teknik iflas durumunda, bazi gelir kalemleri bile 2014e kadar harcanmis, enkaz bir takim birakan Polat mi?
Porto,Arsenal,Manu,Milan küçük kulüpler zaten aferin.