Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Emrecancoskun evinden cikmaYa zahmet etmesin

Yedek yabanci: Bruma

1038429_Galatasaray_SK.jpg

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 2 sa.

ÖZEL | Lucas Ontivero için Cagliari, Sampdoria, Livorno ve Udinese fiyat sordu. Kiralık mı bonservislemi diye karar verilmedi. (@Senfo10)

Davide Astori transferi için Cagliari'ye takasta verelim üstüne 3-4 Mn € eklersek gerçekten çok iyi bir işe imza atmış oluruz.

Davide Astori'ye Lazio'nun önerdiği yıllık ücret 1.2 Mn € , biz ise 1.5 Mn € önerecekmişiz , yıllık olarakta uygun bence bu transferi çok istiyorum şahsen.

Hamit olmamış bence el freni olur.

hamit takim ve sistem oyuncusu. takim halinde ileri geri oynarsak hamit siritmaz. burada daha cok beklere (tarik, telles) görev düsüyor. ikisi de ataga cikmayi seviyorlar. bu yüzden hamit'in agirliginin fazla etki yapacagini düsünmüyorum. suan icin en iyi secenek hamit orada.

Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 2 sa.

ÖZEL | Lucas Ontivero için Cagliari, Sampdoria, Livorno ve Udinese fiyat sordu. Kiralık mı bonservislemi diye karar verilmedi. (@Senfo10)

Davide Astori transferi için Cagliari'ye takasta verelim üstüne 3-4 Mn € eklersek gerçekten çok iyi bir işe imza atmış oluruz.

Davide Astori'ye Lazio'nun önerdiği yıllık ücret 1.2 Mn € , biz ise 1.5 Mn € önerecekmişiz , yıllık olarakta uygun bence bu transferi çok istiyorum şahsen.

aynen ya. ontivero'dan cacik olmaz. olacak olsa simdiye olmustu. elin oglu 20'sine basmadan belli ediyor kalitesini. bu oynayacak takim bulamiyor.

aynen ya. ontivero'dan cacik olmaz. olacak olsa simdiye olmustu. elin oglu 20'sine basmadan belli ediyor kalitesini. bu oynayacak takim bulamiyor.

Kesinlikle katılıyorum zaten 1 yıllık sözleşmesi var Astori'nin de fiyatı o yüzden 10 Mn €'lardan buralara kadar düştü.

Birde Cagliari'nin fiyat sorduğu Ontivero'yu teklife dahil edersek gerçekten çok tatlı olur , ama yok Ontivero için gelen 4 Mn €'luk bir teklif vardı.

Onu kabul edeceğiz derlerse de yine makul bir fiyata bitebilir diye düşünüyorum hem daha çok kar ederiz gibi sanki.

Hierro Real Madrid de..

Son Dakika..

bruma nın oynaması lazım ama nasıl

6 yabanci olsa hic sorun olmayacak. 5 yabanci olmasi isi arap sacina dönüstürüyor. yönetim aslinda büyük hata yapti bruma'yi almakla. 10 milyon ödedigimiz oyuncudan faydalanamiyoruz. sonucta bos transfer oldu. sadece bruma + hijarovic = 15 milyon cöpe.

alternatif olarak telles kesilebilir ve onun yerine tarik transfer edilebilir. ama ona da gönlüm razi gelmez. hem telles ofansif olarak cok katki sagladi takima. sneijder ile de cok iyi anlasiyor. bu sezon cok daha iyi olacagini düsünüyorum.

Ontivero'ya aldığımız fiyat 2m versinler yeter.O parayla da Sinan Kurt'u alırız.Vicdansız İzet yerine de Gümüş oynasa tamam işte.

6 yabanci olsa hic sorun olmayacak. 5 yabanci olmasi isi arap sacina dönüstürüyor. yönetim aslinda büyük hata yapti bruma'yi almakla. 10 milyon ödedigimiz oyuncudan faydalanamiyoruz. sonucta bos transfer oldu. sadece bruma + hijarovic = 15 milyon cöpe.

alternatif olarak telles kesilebilir ve onun yerine tarik transfer edilebilir. ama ona da gönlüm razi gelmez. hem telles ofansif olarak cok katki sagladi takima. sneijder ile de cok iyi anlasiyor. bu sezon cok daha iyi olacagini düsünüyorum.

aynen 6 yabancı çok bozuyor. bruma gibi yetenekli bir oyuncu varken faydalanmak gerek bence. ama dediğin gibi tellesten de vazgeçmeli miyiz? bilmiyorum. tarık ı alırsak zaman zaman dönüşümlü oynayabilirler sol bekte. aslında kaleye onur u alabilsek elimiz çok güçlenir. ama alamayız maalesef

hata yönetimde degil, onu oynatmayanda.

bruma gibi yetenegi türkiyeye getirmek hata degil transfer basarisidir, vizyondur. gercekten brumanin üzerinde durursak hepimizi cok sevindirecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt