Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Emrecancoskun evinden cikmaYa zahmet etmesin
Berk Yıldız @Berk_Y 3 Min.
o formayı giyeceğim zamanı bekledim,artık hayalleri gerçekleştirmem için herşey benim elimde ve hayalimi gerçekleştirecek cesarete sahibim..
Berk Yıldız @Berk_Y 3 Min.
o formayı giyeceğim zamanı bekledim,artık hayalleri gerçekleştirmem için herşey benim elimde ve hayalimi gerçekleştirecek cesarete sahibim..
bu cocukta emre colak tayfasina uyar gider yani sabah aksam twitter'da gezen adamdan ne hayir gelir
Yedek yabanci: Bruma
![]()
Hamit olmamış bence el freni olur.
Galatasaray Stats @CimbomStatistic · 2 sa.
ÖZEL | Lucas Ontivero için Cagliari, Sampdoria, Livorno ve Udinese fiyat sordu. Kiralık mı bonservislemi diye karar verilmedi. (@Senfo10)
Davide Astori transferi için Cagliari'ye takasta verelim üstüne 3-4 Mn € eklersek gerçekten çok iyi bir işe imza atmış oluruz.
Davide Astori'ye Lazio'nun önerdiği yıllık ücret 1.2 Mn € , biz ise 1.5 Mn € önerecekmişiz , yıllık olarakta uygun bence bu transferi çok istiyorum şahsen.
aynen ya. ontivero'dan cacik olmaz. olacak olsa simdiye olmustu. elin oglu 20'sine basmadan belli ediyor kalitesini. bu oynayacak takim bulamiyor.
bu cocukta emre colak tayfasina uyar gider yani sabah aksam twitter'da gezen adamdan ne hayir gelir
Yedek yabanci: Bruma
![]()
bruma nın oynaması lazım ama nasıl
6 yabanci olsa hic sorun olmayacak. 5 yabanci olmasi isi arap sacina dönüstürüyor. yönetim aslinda büyük hata yapti bruma'yi almakla. 10 milyon ödedigimiz oyuncudan faydalanamiyoruz. sonucta bos transfer oldu. sadece bruma + hijarovic = 15 milyon cöpe.
alternatif olarak telles kesilebilir ve onun yerine tarik transfer edilebilir. ama ona da gönlüm razi gelmez. hem telles ofansif olarak cok katki sagladi takima. sneijder ile de cok iyi anlasiyor. bu sezon cok daha iyi olacagini düsünüyorum.
6 yabanci olsa hic sorun olmayacak. 5 yabanci olmasi isi arap sacina dönüstürüyor. yönetim aslinda büyük hata yapti bruma'yi almakla. 10 milyon ödedigimiz oyuncudan faydalanamiyoruz. sonucta bos transfer oldu. sadece bruma + hijarovic = 15 milyon cöpe.
alternatif olarak telles kesilebilir ve onun yerine tarik transfer edilebilir. ama ona da gönlüm razi gelmez. hem telles ofansif olarak cok katki sagladi takima. sneijder ile de cok iyi anlasiyor. bu sezon cok daha iyi olacagini düsünüyorum.