Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sabri'yi kovmak düsünülüyorsa ondan önce veysel (sabri'den kötü bir oyuncu) ve eboue (yabanci kisitlamasindan dolayi) gönderilmesi gereken oyunculardir.

ayrica önce tarik'i bir alsinlar, bakalim tarik nasil bir performans sergiliyor sonra sabri ile ne yapacagimizi düsünürüz.

sabri yedek de otursa sorun cikarmaz. sabri'nin "emniyet kemeri" olarak kadroda kalmasinin kimseye bir zarari oldugunu düsünmüyorum.

ps: sabri ile recep'i kiyaslamak tam bir komedi. sabri'nin kimseye bir zarari yok. silah zoruyla'da kimseye beni oynatin demiyor.

Chelsea maçını izlemedin galiba. İvanoviç Tellesi fiziği ile ezip geçti maç boyunca solda Telles sağda Tarık bu fizikle madara ederler bizi avrupada. Sabri'de hiç birşey yoksa en azından ikili mücadelede ayakta kalma durumu var.

Telles de hiziyla teknigiyle gecsin. Vucut guclenir yetenek gelismez yetenek zaten vardir duzgun kullanilmasi lazim. Tarik iyi bir yerlidir alinmasi gerekir

Bizim taraftarlari anlamak güç, yıllardır Sabri gitsin gitsin derler adam kadro dışı kalır sırf muhalefet olmak icin yanlış karar demeye başlarlar.

Sabri takima ne kalmıştı gidince yeri dolmayacakmis anlamış değilim ( iyi oynadigi zamanlar olmuştu hakkini yemeyim ama artık gitme vakti gelmisti)

Darisi Emre ve Aydin'a

★★★》☆

Telles de hiziyla teknigiyle gecsin. Vucut guclenir yetenek gelismez yetenek zaten vardir duzgun kullanilmasi lazim. Tarik iyi bir yerlidir alinmasi gerekir

Bak konu yetenek değil. Kuyt denen adamda yetenek mi var? Sabri'de de yok ama mücadele var en önemlisi ruh var adam karşı takımı baskı altına alabiliyor atar yapıyor kavga ediyor. Tarık bunların ne kadarını geldiği gibi yapabilecek?

Kanat olarakta yeterli hıza sahip değil orta sahada Alex gibi ileriye yönelik defanstan topu alıp dağıtma rolü daha iyi gibi en azından geri pas mantığı yok Hamitte.

hamit'in özü ofansif orta saha oyuncusu. hamit ilk patlamasini orada yapti ve schalke'ye transfer oldu. schalke'de yine o pozisyonda oynayip cok basarili bir grafik cizdikten sonra münih'e transfer oldu. münih'te onu orta sahada oynatmamak icin sag kanada attilar. olanlar ondan sonra oldu. hamit'in performansi gittikce düstü.

hamit orta sahada iyi top dagitan, dikine oynayan, pas kabiliyeti yüksek ve özellikle cok iyi sutlari olan bir arkadasimiz. hamit'in gercek pozisyonu sneijder'in oynadigi 10 numara pozisyonudur.

bence hamit o mevkide sneijder'den daha verimli olur bizde, cünkü topu tutan ve topu ileriye tasiyan bir yapisi var. sneijder gibi tek pas üzerine endeksli degil.

tarık ve zapata alınsın yeter!

muslera

veysel semih zapata telles

tarık melo selçuk olcan

sneijder

burak

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bak konu yetenek değil. Kuyt denen adamda yetenek mi var? Sabri'de de yok ama mücadele var en önemlisi ruh var adam karşı takımı baskı altına alabiliyor atar yapıyor kavga ediyor. Tarık bunların ne kadarını geldiği gibi yapabilecek?

Tarik muthis caliskan bi adam . Sol bek sag bek oynayabilen kac turk var dunyada . Kendini surekli gelisyiriyor . Kondisyonu iyi . Sans verilirse Galatasarayin gokhan gonulu olabilir.

Sabri'yi hic izlememis gibi seyler yaziyorsun. Gecen sene kac macta Sabri yuzunden gol yedik. Ileri ciktigi zaman hic geri donemiyordu ve surekli ileri cikiyordu. Surekli pozisyon hatalari yapiyordu.

Sabri nin yanına Hakan Balta yı koyup göndersek Prandelli gelir gelmez benim için efsane olur.Sabri kötü geçen senede yüreğiyle oynadıgı ıcın taraftar tarafından sevilir onun dışında iyi bir Galatasaray da yeri yok çünkü dağınık oynuyor bazen çok iyi bazen berbat.Hakan Balta nın pozisyon bilgisi dışında hiçbir numarası yok.

Sabrinin takima katkisinin buraktan daha fazla olduguna inanan kafadan istiyorum. Tamam bende cok.tutmam burak i ama su.durumda sabrinin mi yeri daha.cabuk ve.ucuza dolar burak in mi. Futboldan az anlayan.adam sabri der.

Sabri mucadelesi ve takim icindeki ruhu ile galatasarayda oynamayi hak ediyor herzaman ayrıca yillardir bu takimin kaptani galatasarayinda ruhunu yasatabilen yegane futbolcusu evet yeteneği cok fazla yok evet ilk 11de direk gozun kapali yazabilecegin kapasitesi belkide yok ama sabriye gelene kadar gidecek olan gozu kapali yazabilecegin oyuncu bollugu var galatasatayda ayrica sag kanatta ozelliklede bekte ligde her turlu goturur yetenegin olmadığı yerde cesaretle on plana cikmak gerekir oda sabride mevcut bence reis kalsin iyidir sabri reis

Tarik muthis caliskan bi adam . Sol bek sag bek oynayabilen kac turk var dunyada . Kendini surekli gelisyiriyor . Kondisyonu iyi . Sans verilirse Galatasarayin gokhan gonulu olabilir.

Türkiyede kıstas aldığımız adam bile avrupada nal topluyor maks. modern futbola uyan bir bek değil bence Gökhan Gönül , Robben vari oyuncular Gökhan gibi oyuncular karşısında akar gider.

Ben Tarık'ın yeteneğine birşey demiyorum inşallah alınır ve bir an önce o patlamayı yapar ancak Sabri'nin gönderilmesi hata olur.

Türkiyede kıstas aldığımız adam bile avrupada nal topluyor maks. modern futbola uyan bir bek değil bence Gökhan Gönül , Robben vari oyuncular Gökhan gibi oyuncular karşısında akar gider.

Renktas turkiye futbolu iyi olsa on yilda bir yirmi yilda bir sampiyonalara katilmayiz. Turk futbolculari da o kadar iyi degil dogal olarak. Sabri milli takim kadrosunda yok artik . Tarik var ve genc gelisebilir.

Hasan Tankaya ‏@HasanTankaya 52 sn.

işte Prandelli'nin kadroya almadığı oyuncular: Eboue,Gökhan Zan,Ontıvero ,Sercan,Yiğit Gökoğlan ve Sabri Sarıoğlu kadro dışı!!!

Tarık olacak belli ki.Eskisehir bizden 3 milyon+Gökhan veya Emre'den birini istiyordu.Sabri'de yoksa bu isi bugün yarın bitirirler.Hoca Gökhan'ı da cizmis.Ben Sener'i istiyordum ama Tarık'da is yapar.

Sabri'yi hic izlememis gibi seyler yaziyorsun. Gecen sene kac macta Sabri yuzunden gol yedik. Ileri ciktigi zaman hic geri donemiyordu ve surekli ileri cikiyordu. Surekli pozisyon hatalari yapiyordu.

Sabri geçen sezon yer aldığı maçların yarısında sol kanat oynadı. Bek oynadığı zamanlarda da sadece geçen sezon değil 10 senedir büyük hatalar yaptı çok golde yedik ama benim anlatmak istediğim Sabri yeteneksizde olsa pozisyon bilgisi olmasa da bu takımın ruhunu taşıyor. Bazı maçlarda hiç beklenmeyecek kadar müthiş performansları da oluyor. Yabancı sınırı bek sıkıntısı olan şu günlerde Sabri'nin gönderilmesi hata olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt