Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yok yani suanki Almanyada oynayan türk kökenli oyunculardan hangisi 2018 milli takima girer sence?

Çalhanoglu, Yesil, Kaan Ayhan var...

Bizi secerlerse (Yesil - Kaan), onlar kesinlikle girer kadroya. Iyi oyuncular.

Toprak, Nuri, Calhanoglu, Cigerci vs. Milli takim bu oyunculardan olusmali.

Muslera ve wes giderse ki istemem, kadro soyle olsun isterim

Onur

Tarik semih astori telles

Olcan Melo selcuk bruma

Burak balotelli

Balotelli yerine Osvaldoyu tercih ederim Balotelli başımızı çok ağrıtır burda adam bizim bildiğimiz delilerden değil aşmış kendini

Balotelli´ye o paralar verilmez, zaten Türkiye´de kontrol edemezsin bu adami.

Türkiye´yi hepimiz biliyoruz. Rakiplerin tutumunu da biliyoruz.

Hocalarin ilk direktifi "Balotelli´nin üstüne oynayin, tahrik edin, itin kakin" olacaktir.

3 mac arka arkaya oynayacagini sanmiyorum acikcasi. Hele bu TFF varken, en az 2 kere 7-8 maclik cezalar yer.

Son Dakika bombasi Fotomac tan :asd: (gercekten bunlar coluk cocuk mi kandiriyor)

*Beşiktaş, bonservisi Chelsea'de olan 21 yaşındaki Romelu Lukaku için girişimlere başladı.*

Balotelli falan batırır bizi artık bundan sonra.

Akıllandı demiştim ama o paraları hak etmediğini gösterdi bu dünya kupasında.

Bize is ahlaki, kazanma arzusu yuksek oyuncular lazim, (bknz Sneijder), problemli adama ihtiyac duymuyoruz, kim olursa olsun. Winner lazim yani, Loser degil..

Golu yedikten sonra kafasini egip yere bakan degil, kafasini dik tutan adamlar yani..

4-3-1-2

4-3-3

4-3-2-1

sistemiz bu sekilde degiskenlik gosterecek. bana gore bu sistemi oynamamizin sebebi selcuk un oyun kurucu ozelligini ortaya cikarmak. bunun icinde yorulmak nedir bilmeyen presci bir orta saha veya elmander tarzi biri sart

R.Madrid,Raul ve Guti,Chelsea, Lampard,Arsenal Henry,Manu Vidic'i yolladı.Biz ise Sabri gibi yeteneksizi yolluyoruz,millet isyan ediyor.Allah akıl fikir versin.

4-3-1-2

4-3-3

4-3-2-1

sistemiz bu sekilde degiskenlik gosterecek. bana gore bu sistemi oynamamizin sebebi selcuk un oyun kurucu ozelligini ortaya cikarmak. bunun icinde yorulmak nedir bilmeyen presci bir orta saha veya elmander tarzi biri sart

Kötü sistem degil de Sneijder orta sahada oynayamaz o zaman.

Sabri ilk bir kaç sene oynadıktan sonra bir sakatlık geçirip o şuursuz senelerine denk geldi..

Fatih Terim gelene kadar berbattı kabul ama Fatih Terim geldikten sonra her yedekten girdiğinde takıma katkı verdi(seyri değiştirdi) , nerde oynatırsan oynadı , sahiplendi , abilik yaptı.

La Liga'dan talipleri vardı umarım yurt dışına gider .

Sabri gider de Umut , Gökhan , Hakan Balta , Engin gibi isimler kalırsa çok yanlış olur..

Kadro şişmişken hepsi gitmeli o zaman.

Umut yedekten girip ne yapabiliyor. Sakatlık sorunu olan Muhammet Demir'i tercih ederim.En azından sakatlığı atlatırsa iyi iş yapar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt