Transfer Nöbeti (ARŞİV 4)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Prandelli adam eder :livid:

Töre gelmeyecek ve gelmemeli zaten.

Boşuna beklemeyin çakma gangsteri.

Baslatmayin su mali konusundaki negatif yorumlariniza. Burak gibi topu kontrol dahi edemeyen adamla daha bir ay once yillik 4 milyon eu uzerinden kontrat uzatildi, hangi mali krizden bahsediyorsunuz?

Kotu haberlerle ve belirsizliklerle gecen 2 aydan sonra nihayet umut verici gelismeler oluyor ama, bir de su sponsor meselesinin cozume kavustugunu gorsem cok rahatlayacagim.

Mancini'nin yaptığı garip denemelerden biri başarılı oldu bence. Semih'den sağ bek yaratabiliriz, iyi de oynamıştı sağ bekte. Sabri , veysel, hamit'den iyi oynar.. stopere zaten lider özellikli bir yabancı şart. chedjou'yla olmaz.

Sabri Reisin takımda kaldığına dair haberler çoğalmaya başladı, hadi inşallah.

tam kurtulduk diye sevinirken ne inşallahı yaw.bir adam sırf gs li diye gs de top oynamamalı.gs bu kadar küçük bir takım değil.aydın ve sabri yi artık şu takımda görmek istemiyorum.olmuyor bu adamlardan hiç bir şey işte ne alemi var hala inat etmenin.

feneri ptt 1.lige düşürdüm peste pizza mı aldım yanıma kıs kıs gülüyorum

sabri,gökhan zan,aydın,ontivero,dany,endoğan,eboue,chadjou,ceyhun,furkan özçal,yiğit,sercan,ibrahim coçkun,emre can,

bunların hiç birisi gs de oynayacak kapasitede değiller.verilen paraya yazık bunlara.hajrovici eklemedim zari zaten yok ortalarda.hajrovic le beraber tam 15 tane isim ha engin ve kalecileride yazsan giden kalecileri 18 isim yapıyor ve bunlar takıma hiç bi şey vermeden para alıp duruyorlardı.bence yeter artık şu anda en doğrusu yapılıyor boşa para alıp duran adamları yolla işte.bir değişim şartı bu takımda ki bu arkadaşlara ivedilikle teşkkür edilmeliydi artık.

ve şu takımda yıllık ücretleri kim belirliyorsa ltf yaw bi aynaya bi dünya futboluna bakın artık yaw.saçma sapan paralar veriliyor yıllık olarak sonra da gönderemiyoruz fos çıkınca hiç bir yere.yabancılar için demiyorum zira onlara o paraları vermezsen gelmiyorlar tr ye.ama umut bulut un aldığı yıllık en basiti,ve keza artırılan semih kaya nın ücreti.evet semih ii topçu tamam hakediyoreda bu kadarınıda değil yaw.sen 500 bin euro alan semih in ücretini hangi akılla 1.5 milyon euro yapıyorsun yaw.keza selçuk ve burak ın aldğı ücretlerde çok saçma.bol keseden dağıtıyoruz paraları bakalım allah sonumuzu hayreyleye.

ve şu takımda yıllık ücretleri kim belirliyorsa ltf yaw bi aynaya bi dünya futboluna bakın artık yaw.saçma sapan paralar veriliyor yıllık olarak sonra da gönderemiyoruz fos çıkınca hiç bir yere.yabancılar için demiyorum zira onlara o paraları vermezsen gelmiyorlar tr ye.ama umut bulut un aldığı yıllık en basiti,ve keza artırılan semih kaya nın ücreti.evet semih ii topçu tamam hakediyoreda bu kadarınıda değil yaw.sen 500 bin euro alan semih in ücretini hangi akılla 1.5 milyon euro yapıyorsun yaw.keza selçuk ve burak ın aldğı ücretlerde çok saçma.bol keseden dağıtıyoruz paraları bakalım allah sonumuzu hayreyleye.

Turkiyede ücretler inanilmaz yüksek. Bence genel bir durum. Sadece bize özel bir durum degil. Ligin marka değeri yüksek degil ve yabanci siniri var. İlk faktör, yabancilarin maaslarinin yüksek olmasina neden oluyor. 2.faktör yerlilerin maaslarinin yüksek olmasina neden oluyor. Takim ici dengeler vs derken, maas yükü acayip artiyor.

kerem yeni transfer yapsan neyse adamın hala bizle 3 yıllık anlaşması var ama biz 5 yıla çıkartıp üstüne adamlara zam yapıyoruz.ne gereği var anlamıyorumki.zaten 3 yıllık daha sözleşmleri var bunların nereye gidecekler oynamayıp ki gittiği yerde vermeyecek okadar para bunlara yurt dışına gitseler hayatta zaten almazlar o kadar para.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt