Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne zihniyeti kardeşim bu malları artık görmek istemiyorum takımda geçen senede çok kez dedim Hamza mal dedim bu adam kalacaksa gelmesin 4.yıldiz dedim yasin mal dedim kızdılar adam mal mal son vuruş sıfır çalım yeteneği sıfır forvete bişe demek istemiyorum agzımı bozmak istemiyorum ıkına ıkına oynanan futbol görmek istemiyorum mal olup milyon eurolari görmek istemiyorum artık takıma 4-5 takviye şart ama taş gibi adamlar olcak çöp değil ceza alcaz kacari yok transfer cezası alırsak iyice s.ctik coplerle ilk 7 ye oynarız artik

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

fm life

Galatasaray, Burak Yılmaz'ı West Ham'a 10 milyon €'ya satıp, Luiz Adriano'yu kadrosuna katacak. [Mediaset]

guido albers bu gece istanbula gelecekmiş , muhtemelen sneijdere gelen teklifleri yönetime iletecek ve geleceği hakkında konuşacak

Bugün Denizli açıklamalarından sonra kızmayın, hazırlıklı olun

Sent from my iPhone using Tapatalk
12383269_1670986309841941_1702490262_n.jpg

Ben kendimi Ronaldo olarak düşünüp hazirlaniyorum.

bugün yayıncı kuruluşta fanatik tinercinin teki "Galatasaray burak ylmazın yerini musleradan daha zor doldurur" gibi laflar kullandı

artık yüzsüzlükte sınır tanımıyorlar bizi iyice batırmak için komuoyu oluşturma çabalarında

uçuruma gidiyoruz ama hala evlatçılık oynayan dinazorların elinde oyuncak durumundayız galatasarayımızı bizim aşkımızı canımızı kimse bu duruma düşüremez taraftarın yüzde 90 ı gidişatın çok vahim olduğunun farkında ama kabak çekirdeği taraftarları arenada evlatları alkışlama derdinde

Son düzenleme:
guido albers bu gece istanbula gelecekmiş , muhtemelen sneijdere gelen teklifleri yönetime iletecek ve geleceği hakkında konuşacak

Yav he he gitmezse Onunda .... Adamlar kalsın elimizde.(sabriler, Umutlar, Buraklar, Jemler, Tarıklar hariç) (renktaş sana lafım yok alınma lütfen.)

Hayal mi ?

hem cöp istemiyorsun, hem 4-5 gibi tas gibi takviye istiyorsun, hemde 5 gün icerisinde. peki sana sorum bu, sence kac tane tas gibi futbolcu alinir su son gunlerde?
0

guzel.
illa bos bos para harcasinlar diye gidip transfer yapmasinlar diyorum bende, adamlar adam gibi futbolcu alamaz bu saatden sonra hangi kulub satar?

aydin aslan ceza yemis
onun yoklugunda bu yakisir

kuveykeeeeeee

hem cöp istemiyorsun, hem 4-5 gibi tas gibi takviye istiyorsun, hemde 5 gün icerisinde. peki sana sorum bu, sence kac tane tas gibi futbolcu alinir su son gunlerde?
0

guzel.
illa bos bos para harcasinlar diye gidip transfer yapmasinlar diyorum bende, adamlar adam gibi futbolcu alamaz bu saatden sonra hangi kulub satar?
Dünyanın en iyi scoutu bizdeymis ya bulsunlar işleri ne parayi bastimi her türlü alırsın iyi topçu zaten battık kacari yok transfer cezası yersek iyice bittik.

Dünyanın en iyi scoutu bizdeymis ya bulsunlar işleri ne parayi bastimi her türlü alırsın iyi topçu zaten battık kacari yok transfer cezası yersek iyice bittik.

hala ayni seyi soyleyip duruyorsun ki haklisin suc sende
tartisma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt