Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar ooncelikle haklısınız ama iyi bbilinci mesele ne denizli nede ddursun bbaskan ssiz mmustafa ddenizliyi kım onerdı*sanıyorsunuz sıze ipucu başkanın danışmanına bbakın kı o danışman ddenizlinin ılk ddöneminde vardı ggelelim neden dursun bbaşkan ggöreve ggetirildi mmeselesine bunun ssebebini hırsız llısecı lerin adayı ve bazı taşınmazları kkendilerine sosyal ttesis oolarak ttesis eedilmesi mmaalesef Galatasara aacıda olsa taraftarını yolup onu kkulüpten ddışlayan bir kkulüptür

La transfer kapanmadimi denizli biseymi dedi

~tap

Fransa 2. ligten futbolcu alamayacak kadar paramiz yoksa ya kapatsinlar dukkani yada arsalari satip borclari bitirsinler. Yoksa biz bjk gibi feda isini beceremeyiz bu dinozorlarla.
Feda deyip gecmeyin. Cok ince iscilik isteyen bir duzen. Ucuza kaliteli oyuncu alman gerekir. Onlari yetistirebilmen gerekir. Bizde bunu yapacak ne yonetim nede td var.

Bunak 90 dk umut oynatiyor ama alt yapidan 1 dk bile Volkan Pala'yi oynatmiyor. ABV

Son düzenleme:
Famara başka takımda kiralık değil mi nasıl alıyoruz o çocuğu yahu.

başka takımda kiralık ama sochox teklifi kabul etti kirada oldugu takım kabul etmiyor diyorlardı buraya kadar dogrudur

muhtemelen dolmuşçu ve hırsız kardeşi kiradaki takıma para vermek istemedi razı etmek için

Şaka maka Hamza'yı sevmeyenlerden biri olarak o adam gene şampiyonluk kazandırıyordu bu onu da yapamıyor ama diğer her şeyleri Hamza ile aynı . Allah belanızı versin , başka bir şey demiyorum .

Sent from my iPhone using Tapatalk

Denizliye ragmen burakı satarsa bu yonetim fena olur ki dursun cok dengesiz ne yapacağı belli değil ben birkaç güne herşeyi bekliyorum denizli istifası bile olabilir

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Benitez nasil olmaz ulan, ligin icinden gececekti :(

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

şampiyon olamamaktan daha çok koydu açıkçası 17 numaralı karaktersizin kalması herif kol gibi sokacak bize adi pisik

Bari yazın sözleşmesi biteceklerle ya da yeni sözleşmesi bitmiş olanlarla şimdiden anlaşılsın.

espinoza nedir ya yine mi belli olmayan herife gidip para dolduracaklar. ontiveroyu oynat o zaman ya.

taraftarin gözünü boyamak icin bile transfer yapamiyor bu dursun vay arkadas sen ne kadar beceriksiz ciktin.

O zaman Burak diye ağlamasın ben hem Burak hem de yeni forvet istiyorum desin saygı duyulsun. Eğer giydirip bir genç kanat alacaksa yemişim onun blöfünü.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Ya galiba Umut'u da o yuzden birakmadi. Yeni biri gelmeden satmak istemiyor olabilir. Bu da cok mantikli aslinda.

Ha, FFP'den bahsedilirken ne olursa olsun Burak gibi bir oyuncu satilmalidir. Finansal yuku hafifletir. Umut o kadar da degil. Zaten sene sonu gidiyor.

Denizli'de ciddi bir Burak takintisi var. Ben ilk once laf oyunu yapiyor zannediyordum ama cidden cok buyuk bir yetenek olarak goruyor herhalde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt