Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
katiliyorum.

acikcasi ben bu ffp olayina pek de inanmiyorum; daha dogrusu dursun'un agzindan cikan hicbir söze itibar etmiyorum. yalancinin önde gideni oldugunu her defasinda kanitladi.
Ceza muhabbetine hiç inanmıyorum dursun yalan söylüyor ulan bizden beter durumda olanlar var ceza sadece bizemi işliyo

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Torres Burağın İspanyol versiyonu

Gelse aynı sorunları yaşardık

Dünkü Açıklamalar eksik verilmiş bugün tamamına baktın Denizli Benitez olmadı 2. 3. Altenatifleri olur mı bilmiyorum Bakıyoruz demiş sonra Benitez dışında biri ile daha görüşme devam ediyor demiş . Buradan da Benitez ve başka futbolcu ile görüşme olduğu Benitez olmayınca alternatiflere bakıldığı Anlaşılıyor . Yani 2 oyuncu gelirse de şaşırmayın kimse gelmezse de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Dünkü Açıklamalar eksik verilmiş bugün tamamına baktın Denizli Benitez olmadı 2. 3. Altenatifleri olur mı bilmiyorum Bakıyoruz demiş sonra Benitez dışında biri ile daha görüşme devam ediyor demiş . Buradan da Benitez ve başka futbolcu ile görüşme olduğu Benitez olmayınca alternatiflere bakıldığı Anlaşılıyor . Yani 2 oyuncu gelirse de şaşırmayın kimse gelmezse de

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu takimda oldugun surece devre arasi kimse gitmeyecek kimse de gelmeyecek dedi.

Denizli: "haziran ayini pas gecmeyi planliyorduk"

bu demek oluyor ki burak & umut ile kanser olmaya devam.

taraftar olarak bunlari göndermezsek, sittin sene gitmez bu kazmalar.

laaaan gervinhonun gittigi hebei china fortune para saciyo.
gervinhoyu 15e aldilar onu normal karsiladimda diger transferleri gördünüzmü??
29yas cinli oyuncu degeri 200bin alinan fiyat 8bucuk milyon euro
yine bi 24yasinda cinliye 200bin deger 7bucuk milyon
alin alin buragi alin 15verin sneijderi alin 20verin nolursunuz cok iyi reklam yaparsaniz bunlarla ??????

Fb tv spikerinin değişmesi lazım çok mal gördüm ama bu kadar malını görmedim

luis adrianoyu kiralıyolarmı, satınmı alıyorlar alsınlar başka adama gerek yok

yanliz su bizim bebe Recep Gül'ü begendim beyler

laaaan gervinhonun gittigi hebei china fortune para saciyo.
gervinhoyu 15e aldilar onu normal karsiladimda diger transferleri gördünüzmü??
29yas cinli oyuncu degeri 200bin alinan fiyat 8bucuk milyon euro
yine bi 24yasinda cinliye 200bin deger 7bucuk milyon
alin alin buragi alin 15verin sneijderi alin 20verin nolursunuz cok iyi reklam yaparsaniz bunlarla ?
Burnuma pis kokular geliyo

Yonetim ile denizli arasinda ciddi gorus ayriliklari var.

Hamza mali Umut yuzunden kovuldu Denizli bunagi da Burak denen karaktersiz kazma yuzunden kovulacak insallah.

Dunya uzerinde bu 2 forveti savunacak max 3 teknik adam vardir 2 sine 1 sene icinde sahit olduk.

Bu adamlar nasil savunulur hala aklim almiyor.

Sizce sabri ve emre teklif aldigi ve sezon sonu sözlesmeleri bittini halde neden simdi gitmiyorlar? acaba diyorum kalin sezon sonu sizle masaya oturacagiz garantisi mi oldilar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt