Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mehmet demirkol ''galatasaray'da seviye çok düştü'' diyor...Aklınca burakı hafiften tehdit eden sinan gümüşün başarısını küçümseyecek..

Peki demirkol madem galatasarayda seviye düştü diyorsun kadro olarak 6 ay öncesinin aynısı neden o zaman bu takım lige konsantre olamaz ama AVRUPADA İŞ YAPAR diyordun...Evet bu adam sene başında bu takım için avrupada başarılı olur diyordu.Sonra bunlar büyük yorumcu....
satılmış gazeteci demirkola, demirkol yakışır ..

Dun denizli bi oyuncuyla gorusuyozmu dedi mactan sonra?

~tap

kaputzka forvete de luiz adriano tadından yenmezz nefret ettiğim kapuska yemeğini yerim gelirse
___________Muslera
Linnes Chedjou Denayer Carole
_____________Donk
Sinan ___Sneijder ___Kaputzka
_______Adriano Podolski

4-1-3-2 akarız :D

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Real ve Porto nun Benitez'i istemesi cok normal. Cocuk cidden yetenekli, cok seyler verirdi bize.

Ulan be :(

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Real ve Porto nun Benitez'i istemesi cok normal. Cocuk cidden yetenekli, cok seyler verirdi bize.

Ulan be :(

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
bende Hakan nerde diyodum hemen pusuda bekliyomuş Benitez ismini duyunca Noray nakış edasında geldi foruma :)

Kapuşka gelsin zaten yahu

Sinan Sneijder Kaputzka
______Podolski

Yaparız.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Ya kardeş sen ciddi ciddi burakın kesileceğini mi zannediyorsun..Adamı bir maç kessen daha santrada burakı arıyor galatasaray diyecek adamlar var medyada...

Aynen fazla birşey istemiyoruz. İnşallah olur. Başından beri istediğimiz bu zaten ama verem ettiler.
olursa güzel olur ben Spalvise bile okeydim ama luiz adriano beklentilerimin üstünde olur ki sanmıyorum bizimkiler son ana kadar pazarlık yapar alamazlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt