- 31 Ağustos 2010
- 10.390
- 47
- 1.213
kaputzka haberleri çoğaldı twitter duyuming tarafından ihtimal bile vermiyorum buna daL.Adriano nın uçağı nezamand hava ya kalkacak Milanon dan ?
Sent from my Nexus 6P via Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kaputzka haberleri çoğaldı twitter duyuming tarafından ihtimal bile vermiyorum buna daL.Adriano nın uçağı nezamand hava ya kalkacak Milanon dan ?
Kapuşka gelsin zaten yahukaputzka haberleri çoğaldı twitter duyuming tarafından ihtimal bile vermiyorum buna da
satılmış gazeteci demirkola, demirkol yakışır ..Mehmet demirkol ''galatasaray'da seviye çok düştü'' diyor...Aklınca burakı hafiften tehdit eden sinan gümüşün başarısını küçümseyecek..
Peki demirkol madem galatasarayda seviye düştü diyorsun kadro olarak 6 ay öncesinin aynısı neden o zaman bu takım lige konsantre olamaz ama AVRUPADA İŞ YAPAR diyordun...Evet bu adam sene başında bu takım için avrupada başarılı olur diyordu.Sonra bunlar büyük yorumcu....

kaputzka forvete de luiz adriano tadından yenmezz nefret ettiğim kapuska yemeğini yerim gelirseKapuşka gelsin zaten yahu
Sinan Sneijder Kaputzka
______Podolski
Yaparız.
Ama 2 büyük Tabakkaputzka forvete de luiz adriano tadından yenmezz nefret ettiğim kapuska yemeğini yerim gelirse
KaynakkkkKaputska bu gün itibarıyla Türkiye'ye geldi diyorlar.
Ama adam gibi bir defansif orta saha almadıktan sonra bu gemi yürümez...
___________Muslerakaputzka forvete de luiz adriano tadından yenmezz nefret ettiğim kapuska yemeğini yerim gelirse
Kapuşka oDun denizli bi oyuncuyla gorusuyozmu dedi mactan sonra?
~tap
KAputzka o isim ama onu bile alamaz bu yiğitcivanlar anca alırsa jem paul kazmacanDun denizli bi oyuncuyla gorusuyozmu dedi mactan sonra?
~tap
kaputzka forvete de luiz adriano tadından yenmezz nefret ettiğim kapuska yemeğini yerim gelirse
bende Hakan nerde diyodum hemen pusuda bekliyomuş Benitez ismini duyunca Noray nakış edasında geldi forumaReal ve Porto nun Benitez'i istemesi cok normal. Cocuk cidden yetenekli, cok seyler verirdi bize.
Ulan be
Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk
Kapuşka gelsin zaten yahu
Sinan Sneijder Kaputzka
______Podolski
Yaparız.
olursa güzel olur ben Spalvise bile okeydim ama luiz adriano beklentilerimin üstünde olur ki sanmıyorum bizimkiler son ana kadar pazarlık yapar alamazlarAynen fazla birşey istemiyoruz. İnşallah olur. Başından beri istediğimiz bu zaten ama verem ettiler.
Kapuşka o
Bitmiş.
H.o.
Menajer tipinde bir arkadaş dan haber aldım.Arif kardeş kaynağın varmı. Umarım doğrudur.