Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen kimsin ki beni rezil edeceksin ? :)

Takımının kaptanına hakaret edip karaktersiz dersen tepkide yersin

Adama saygın yoksa renklere olsun.Var mı o saygı sende ?

Mesela demişsin ki Selçuk'un ne olduğunu herkes biliyor anlatta bilelim ?

Antremanları takip et bakalım Sneijder yanından ayrılmıyor niyeyse.Benfica maçında golden sonra Podolski Selçuk'a doğru koşuyor golü kutlamak için.Şimdi gelelim siz bu adamı nelerle suçluyorsunuz ;

Siz bu adamı çetecilikle suçluyorsunuz.Yabancılara karşı tavır almakla suçluyorsunuz.Hoca göndermekle suçluyorsunuz.Başkan göndermekle suçluyorsunuz.Hatta ileri gidip transferlere bile karıştığını söylüyorsunuz

4 yılda 3 kere şampiyon olurken orta saha tandeminde oynarken başarılı bir oyun ortaya koyarken başarıyı Melo'ya biçiyorsunuz(Şaşırmadım) Çünkü aynı adamlar geçen senede başarıyı Sneijder ve Musleraya biçtiler.Bazılarına göre bu adamlar bizi tek başlarına şampiyon yaptı :D

Kimse Hakan Baltanın attığı kafa golünü,Yasinin çıkışını,Burak'ın 15-16 golünden bahsetmek istemiyor

Şimdi size soruyorum biz mi yerli seviciyiz yoksa siz mi yabancı sevicisiniz ?

Hadi bakalım cevap bekliyorum
Selcuk kim bana anlatiyorsun sen Selcugu ?

Keyfi gelince oynayan, formaya armaya saygisi eksik, hoca begenmeyen , Sabri kadrodisi birakilinca Prandellinin kuyusunu kazan, cikarci , icten pazarlikli kisiligi egitimiyle dogru orantili bir sahsiyet.

Ben Selcuga kaptanim gozuyle bakmiyorum benim kaptanim Sneijderdir.

Sent from my HTC One using Tapatalk

Linnes gibi 11 adam bul...ligi dağıtır ve maliyet az olur.

Paramız var mı ? Eh pek yok
Altyapı iy mi ? Hayır

Geriye gerçekten sadece Scoutluk kalıyor. Gerekirse scoutlara 10m ver yillil ama adam gibi profesyoneller al.

Sent from my Nexus 6P via Tapatalk

Burakla Selcuk gibi karaktersizlerin şözlesmelerini kim 5 seneyle uzatti

2013/14 2 oyuncu satilmasi gerekirken bizim ultravizyonlu başgan bunlarla 5 sene uzatti

Manyak yillik ücretle

şimdi Burak neden 3m avroluk maaşini biraksin

Bak sana birşey söyleyeyim.Selçuktan tam emin değilim ama kulüp Burakı gerçekten göndermek istiyorsa çok rahat gider.Burakı kadrodışı bıraktığın an senden boservisini ister.Gerçekten gitmesini istiyorsan çok rahat gider.

aydın şu selçuk sevdan çok gıcık be kardeş,yani bazen çok sıkıcı oluyor.

Son düzenleme:

Keyfi gelince oynayan, formaya armaya saygisi eksik, hoca begenmeyen , Sabri kadrodisi birakilinca Prandellinin kuyusunu kazan, cikarci , icten pazarlikli kisiligi egitimiyle dogru orantili bir sahsiyet.

İşte bu dediklerini kanıtla nerden biliyorsun yaptığını ?

Ben sana orada örnekler verdim mesela takip et dediklerimi görebilirsin.Seninkilere neye dayanıyor bir organa mı ?

Yahu ozamanlar cikip dedinmi selcuk burak niye 5 yillik anlasildi diye.Burda yabanci sinirlamasi varken selcuk ilk geldiginde ya da burak hepimiz bayram etmistik.Suan boş yapiyosun ozamanin kosullarini yok sayiyosun.Yabanci sinirlamasinin serbest kalacagini nerden bilebilirdi adamlar.

Discovery Elite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tabi dedim

ikisi bok gibilerdi

burada ikisine ''sabotajci'' bile deniliyordu

uzatma anlarim ama 5 yil 18 yasinda oyunculara yapilir, burak ve selçuk kadar yasli oyuncular degil

hem yabanci siniri vardi diye piyasada baska yerli yok muydu?

Tekrar söylüyorum güldürmeyin insani

Selcuk iyi bir futbolcu olabilir. Gollerine bende seviniyorum lakin iyi bir futbolcu olmasi demek iyi bir kaptan olmasi demek degil. Volkan ayisi Sneijderin ustune yururken adam izledi resmen. Boyle kaptan mi olur ? Ingilizce bilmeyen kaptanimiz var helehelehele

Millet doumbia aliyor biz Buraki kime kakalayacagiz derdindeyiz saka gibi.

He ben salliyorum like you :)

Yalnız burada bir maddi hata var. Ümit Karan vb bir kaç kişi de söylediki Selçuk Burak gibi adamların Sabri ile arası yokmuş. Yemeklerde yanına bile oturuyorlarmış.

Selcukun eksikligini hissetmiyoruz su an ahim sahim orta sahaci da degil.Gitse eksikligini hissetmeyiz.

Selcuk iyi bir futbolcu olabilir. Gollerine bende seviniyorum lakin iyi bir futbolcu olmasi demek iyi bir kaptan olmasi demek degil. Volkan ayisi Sneijderin ustune yururken adam izledi resmen. Boyle kaptan mi olur ? Ingilizce bilmeyen kaptanimiz var helehelehele

Buda laf bitince ortaya atılan bir mevzu :D

Kaptan olmak sadece hırs yapmak,taraftarı ayağa kaldırmak değildir

Takımda sözü geçiyor ki demek ki kaptan :)

Efendiliğinden,adamlığından bahsetmeye gerek yok.Efendi diye tepki vermiyor diyen adamlar Alex'i efendi diye yere göğe sığdıramıyorlardı oda ayrı bir mevzu :) Şu son 1 ayda kanser tedavisi gören gençlere nasıl destek verdiğini görebilirsiniz.Takımı bir amaç etrafında toplamak sadece oyunculara baskı kurmakla olmaz.Sosyal sorumlulukta bir amaçtır.NBA'de felan neden yapılıyor sanıyorsunuz bunlar ?

Selcugu sevmiyorum ve saygida duymuyorum. Kaptanliga da hic yakistirmiyorum benim kendi fikrim budur.

tabi dedim

ikisi bok gibilerdi

burada ikisine ''sabotajci'' bile deniliyordu

uzatma anlarim ama 5 yil 18 yasinda oyunculara yapilir, burak ve selçuk kadar yasli oyuncular degil

hem yabanci siniri vardi diye piyasada baska yerli yok muydu?

Tekrar söylüyorum güldürmeyin insani
Selcuk bize geldiginde 26 burak geldiginde 27 yasindaydi.26 ve 27 senin icin yasli ise baska seyler konusalim.Yabanci sinirlamasi var diye baska yerli yokmuydu lafini da acalim.Mesela kimler vardi.Selcuk ve burakdan daha iyi.Ayrica burada selcugu xavi ile kiyasladiklarinda karsi cikmisligin varmi?Suan baska seylere sinirlenip bence gecmisi inkar ediyorsun

Bak sana birşey söyleyeyim.Selçuktan tam emin değilim ama kulüp Burakı gerçekten göndermek istiyorsa çok rahat gider.Burakı kadrodışı bıraktığın an senden boservisini ister.Gerçekten gitmesini istiyorsan çok rahat gider.
Aynen. Önümüzde Euro 2016 var.

Sen yönetim olarak adama rest çekmelisin, seni süresiz kadro dışı bırakırız gitmezsen diye. Bak bakalım o zaman nasıl bavullarını topluyor.

Etik metik umrumda değil, bu adamdan kurtulmak için bazı şeylerden feragat edeceksin. Mesela ülkenin tüm eleştiri Okları sana yönelecek, sallamayacaksım bile böyle şeyleri. Medya seni (Galatsarayı) yerden yere vuruyorsa bil ki doğru yoldasın.

Gına geldi artık bu kazmadan, bu herif gitmediği için de doğru dürüst forvet alınmıyor takıma yok küsmesin etmesin diye. Ya küseceksen s.olup gidersin ju kadar kolay, iyice çiftliğe döndü kulüp.

Adamlar başımıza ağa kesildi son yıllarda. Kankalar istediği gibi at koşturuyor.

Gesendet von meinem GT-I9195 mit Tapatalk

Renkdaslar sakin olun. Birbirinizi yemeyin. Su zor günlerde Galatasaray'in en büyük gücü olan taraftarlari bir olmalidir

Selcuk bize geldiginde 26 burak geldiginde 27 yasindaydi.26 ve 27 senin icin yasli ise baska seyler konusalim.Yabanci sinirlamasi var diye baska yerli yokmuydu lafini da acalim.Mesela kimler vardi.Selcuk ve burakdan daha iyi.Ayrica burada selcugu xavi ile kiyasladiklarinda karsi cikmisligin varmi?Suan baska seylere sinirlenip bence gecmisi inkar ediyorsun

Burak Galatasaray'daki en kötü sezonu 2013/14 sezonuydu. O kadar kötüydü ki Mevlüt Erdinç bile Buraktan daha çok katki saglardi.

Selçuk yerine ayni oyuncu olmasa Inler alinabilirdi. Veya Chedjou'yu satip Tasci getirebilirdik

Imkanlar vardi

Burada 5 yil uzatmayi dogru buluyorsan seninle tartismanin anlami yok

iyi forumlar

@Aydin Aslan

Ben Selcugu sevmiyorum saygida duymuyorum haz da etmiyorum kendisinden..

Sen ise tapma derecesinde seviyorsun , abinmis edasiyla kusurlu ortasaha yanpas ustadi adami Xavi edasiyla savunuyorsun. Simdide iyilik melegi yaptin adami.

O yuzden selcuk konusunda ssnle sabaha kdr konussak bos konusma yapmis oluruz. Ben selcuga sovmemis gibi farzet . Sende ovmemis gibi..

@Aydin Aslan

Ben Selcugu sevmiyorum saygida duymuyorum haz da etmiyorum kendisinden..

Sen ise tapma derecesinde seviyorsun , abinmis edasiyla kusurlu ortasaha yanpas ustadi adami Xavi edasiyla savunuyorsun. Simdide iyilik melegi yaptin adami.

O yuzden selcuk konusunda ssnle sabaha kdr konussak bos konusma yapmis oluruz. Ben selcuga sovmemis gibi farzet . Sende ovmemis gibi..

Belki de aramizdaki gizli Selcuk İnandir sovdurmuyor kendisine.Aydin adiyla Fake heaabi olabilir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt