Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
basin toplantisi ne zaman?

habertürk,sporcope ...ulan ne lanetten bi medya var ya.kıcından uyduruyolar,taraftar inanıyor.resmi açıklama olmadan kimseye itibar etmeyin.

Baskan Dursun oldugundan haber kesinlikle "yalan" bile diyemiyorum..

Onu bunu bilmem ama en kötü ismi geçen gençlerden bir tanesini alacaklar. Bu şekilde davranarak fiyat ta düşürüyor olabilirler. Tabi ki bu ben çok iyimser düşüncelerim.. Umarım Böyle olur. Aksi halde durumumuz hiç iç açıcı değil. Düşünseler heyecan verecek 1-2 futbolcu alsalar parasını zaten çıkaracak.Aksi halde maçlara giden bile olmayacak. Taraftarı verem edecekler.

bu konu başlığının fiili olarak bittiği gün oldu bugün.taraftar geleni boşver giden olsa sevinecek o hale geldi.o kadar gereksiz dolu takım hala giden yok diyor adam.en çok sene sonu sabriyle sözleşme uzatılınca kahrolacak taraftar.aha da yaz bi yere bunlar sene sonu sabriyle uzatmazlarsa bi şeyde bilmiyorum

Ya sabır sabır allahım sabır lan bunlar bizimle dalga geçiyo allahsiz kitapsizlar sınıyolar bizi

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin arkadaşlar sakin. Sinirlenmemiz birşey ifade etmiyor onlar için.Kendinizi lütfen heder etmeyin. İçimizdeki Galatasaray sevgisini, bağımlılığı alamazlar. Maçlara giden olmayınca göreceğiz yönetimi. Elinde kaba tabirle mal olmazsa nasıl kazanabilirsin.Bunu anlamaları gerekiyor.

Ulan anladık transfer yok ona eyw. Hani lan Budama hani lan şerefsiz

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Denizli'ye kızmayın . Başkanımız 1 transferin dahi zor olduğunu söyledi dedi. Bu başkan taraftarı kandırıyor ya senin Allah belanı versin . Hayatımda etmediği küfürleri etmek istiyorım ama saygım el vermiyor . Niye kandırıyorsun lan insanları.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Moderatör tarafında düzenlendi:
sabah da yazdım aynı şeyleri..bizi bitiren ffp değil başımızdaki çapsız hoca ve yönetim.. Ulan sadece yayın geliri sponsorluk vs.'ye güvenip transfer mi yapılır...Oyuncu satarsın elinde bütçe oluşur yine transfer yaparsın..Soruyorum size şu an itesen burakı 6-7'den aşağı satar mısın ? Yasini min.5'e okutmaz mısın(çin veya katara).. Adamlara diyeceksin kardeşim benim sizle işim yok kapı orada hadi defolun gidin yoksa forma yüzü göremezsin.. burak ne kadar karaktersiz de olsa o bile tamam ulan gidiyorum der.. Şunlar 1-2 çöpü daha satsak 1'e 2'ye min.15 milyon bütçe çıkar...Bu parayla da hem forvet hem kanat alırız eksiklerimizi gidermiş oluruz..

Ama ffp işin bahanesi beyler..bunların gönlü yok burakı satmaya nedenini ben de bilemiyorum artık beynim yandı burak-yasin umut selçuk gibi adamların mason olduğunu düşünmeye başladım..30'una gelmiş iş yapmayan adamların takımda tutulmasına başka türlü anlam veremiyorum

Mehmet Demirkol: "Fenerbahçe, Doumbia'yı % 95 aldı. Çok iyi bir transfer yaptılar. Doumbia kaliteli bir hücum oyuncusu."

bende denizliye kızmıyorum, çünkü transfer lazım, eminim yasini yüz kere uyarmış pas at diye adam atmıyor ne yapmak lazım yasini gönderip yerine adam almak lazım, başkan bozuntusu almıyor..forvetlerimiz gol atmıyor, gol atan forvet lazım adam almıyor.. Donku uzun boylu ayağı türkiye ligini biliyor diye aldı patladımı evet patladı ama zaten donk yerine oynayacak oyuncu yoktu mecbur.

Herşey yönetimde bitiyor, ben şaşıyorum bu adam bu zeka bu akıla bu konuşma tarzıyla nasıl başkan olmuş, hele bir yalapşap deyişi varki beni benden aldı:)

sabah da yazdım aynı şeyleri..bizi bitiren ffp değil başımızdaki çapsız hoca ve yönetim.. Ulan sadece yayın geliri sponsorluk vs.'ye güvenip transfer mi yapılır...Oyuncu satarsın elinde bütçe oluşur yine transfer yaparsın..Soruyorum size şu an itesen burakı 6-7'den aşağı satar mısın ? Yasini min.5'e okutmaz mısın(çin veya katara).. Adamlara diyeceksin kardeşim benim sizle işim yok kapı orada hadi defolun gidin yoksa forma yüzü göremezsin.. burak ne kadar karaktersiz de olsa o bile tamam ulan gidiyorum der.. Şunlar 1-2 çöpü daha satsak 1'e 2'ye min.15 milyon bütçe çıkar...Bu parayla da hem forvet hem kanat alırız eksiklerimizi gidermiş oluruz..

Ama ffp işin bahanesi beyler..bunların gönlü yok burakı satmaya nedenini ben de bilemiyorum artık beynim yandı burak-yasin umut selçuk gibi adamların mason olduğunu düşünmeye başladım..30'una gelmiş iş yapmayan adamların takımda tutulmasına başka türlü anlam veremiyorum

Git diyemedigimiz gibi bi de Yasin'in tribini cekiyoruz.
Maasinda artis istiyormus.

Galatasaray transfere Muhtaç değilmiş Hamza olsun x olsun sorun anlaşıldı

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt