Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
nöbet tam basladiginda ki hayaller kapustka gelir ins'e düsdükapustka gelir,transfer kapanır.
sabah da yazdım aynı şeyleri..bizi bitiren ffp değil başımızdaki çapsız hoca ve yönetim.. Ulan sadece yayın geliri sponsorluk vs.'ye güvenip transfer mi yapılır...Oyuncu satarsın elinde bütçe oluşur yine transfer yaparsın..Soruyorum size şu an itesen burakı 6-7'den aşağı satar mısın ? Yasini min.5'e okutmaz mısın(çin veya katara).. Adamlara diyeceksin kardeşim benim sizle işim yok kapı orada hadi defolun gidin yoksa forma yüzü göremezsin.. burak ne kadar karaktersiz de olsa o bile tamam ulan gidiyorum der.. Şunlar 1-2 çöpü daha satsak 1'e 2'ye min.15 milyon bütçe çıkar...Bu parayla da hem forvet hem kanat alırız eksiklerimizi gidermiş oluruz..
Ama ffp işin bahanesi beyler..bunların gönlü yok burakı satmaya nedenini ben de bilemiyorum artık beynim yandı burak-yasin umut selçuk gibi adamların mason olduğunu düşünmeye başladım..30'una gelmiş iş yapmayan adamların takımda tutulmasına başka türlü anlam veremiyorum
Hamza olsun x olsun sorun anlaşıldı