Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Albers serefsizi komisyon pesinde

Toplanti falan yapmasinlar o seytanla,Sneijder kalacaksa direk slovakya'ya gecsin toplantiya gerek yok

Bein vankör ile anlaştığımızi söylüyor ki bence de yesek bekletiyor ve konop ile de anlaştığımızi söylüyor. Schalke ile anlaşırsak kiralık olarak aliriz bence . Vankör ve konop gelir gibi

SM-N920C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dur daha yeni mekan açtı orayla ilgilenmesi lazım. Ne acelemiz var

Orası daha önemli 5 milyon euroyu oradan kazanıyor zaten
Bu eleştirileri kesinlikle yadırgamıyorum bende sinirleniyorum bazen ama o değeri kaybetmek değil kazanmayı seçmeliyiz.

Şenol -Q7 örneği gibi
Sneijder daha bitmiş değil 1-2 aktif futbol oynayabilir taraftarda sonuna kadar onun yeteneklerinden faydanlanmak istiyo.

TapaTalK

Lemina bu kadar uzadığına göre gelmez gibi. Vanqueir ve Konop alsak bile çok iyi zaten. Sneijder parayı seçip gitmeyecektir. Bu nedenle ofansif bir sağ bek alıp transferi kapatabiliriz . Büyük iş başarmış olur geldiklerinden bu yana ilk defa yönetim

Muslera???? Maicon Serdar Carole
Lemina Vainquer
Garry/Belhanda Belhanda/Sneijder Konoplyanka
Gomis

Istatistikler herşeyse son 2 sezon 20 gol ve 7 assist yapan Selçuku eleştirmeyelim bence.

Valla sukru ben lens ve taliscadan ahim sahim performans gormedim bizde herseyi abartiyolar. Adami bitik ilan ediyolar bitik hali bile ortada yani buyuk maclarda bise yapmadi Anadolu takimlarina karsi gol atti asist yapti diyolar ovdukleri adamlarda ayni seyleri yaptilar.

Vainquer Konop Corchia ve sol bek transferi olursa süper olurdu

Valla sukru ben lens ve taliscadan ahim sahim performans gormedim bizde herseyi abartiyolar. Adami bitik ilan ediyolar bitik hali bile ortada yani buyuk maclarda bise yapmadi Anadolu takimlarina karsi gol atti asist yapti diyolar ovdukleri adamlarda ayni seyleri yaptilar.
Talişka dediğin adam sezon ortası ciddi sakatlık geçirdi. Sneijderden oyun içinde kat kat daha iyiydi. Benim anlamadığım Sneijder savunucuları sürekli istatistiki konuşuyor. Son 6-7 maça kadar hayalet gibi sahada dolaşan adam Yossi Kohen miydi?

Talişka dediğin adam sezon ortası ciddi sakatlık geçirdi. Sneijderden oyun içinde kat kat daha iyiydi. Benim anlamadığım Sneijder savunucuları sürekli istatistiki konuşuyor. Son 6-7 maça kadar hayalet gibi sahada dolaşan adam Yossi Kohen miydi?

Afedersin de talisca dedigin adam da macin icinde kayboluyo macin icinde ruh gibi geziyo . arada bi cikiyo yapistiriyo talisca kahraman oluyo. sneijder'den ne farki var

Talisca net overrated

Aydın arslanı hakediyor gsc bunu net olarak söyleyebilirim

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt