Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
SON DAKİKA |
Konoplyanka ile görüşmesinden olumlu sonuç alan Galatasaray, Sclhalke ile görüşmelere başlıyor.
(beIN Sports) https://twitter.com/RedReport_/status/881503408439660544/photo/1
Bu eleştirileri kesinlikle yadırgamıyorum bende sinirleniyorum bazen ama o değeri kaybetmek değil kazanmayı seçmeliyiz.Dur daha yeni mekan açtı orayla ilgilenmesi lazım. Ne acelemiz var
Orası daha önemli 5 milyon euroyu oradan kazanıyor zaten
Bide adama o kadar küfür ettiler salaklar![]()
Istatistikler herşeyse son 2 sezon 20 gol ve 7 assist yapan Selçuku eleştirmeyelim bence.
Neden takipten cikarip likelerini geri almis oyleyse?SON DAKİKA |
Konoplyanka ile görüşmesinden olumlu sonuç alan Galatasaray, Sclhalke ile görüşmelere başlıyor.
(beIN Sports) https://twitter.com/RedReport_/status/881503408439660544/photo/1
sonucta kiralik gelicek bu adam ve taraftari tepki gösterdi sosyal medyadan uyari gelmistir muhtemelenNeden takipten cikarip likelerini geri almis oyleyse?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talişka dediğin adam sezon ortası ciddi sakatlık geçirdi. Sneijderden oyun içinde kat kat daha iyiydi. Benim anlamadığım Sneijder savunucuları sürekli istatistiki konuşuyor. Son 6-7 maça kadar hayalet gibi sahada dolaşan adam Yossi Kohen miydi?Valla sukru ben lens ve taliscadan ahim sahim performans gormedim bizde herseyi abartiyolar. Adami bitik ilan ediyolar bitik hali bile ortada yani buyuk maclarda bise yapmadi Anadolu takimlarina karsi gol atti asist yapti diyolar ovdukleri adamlarda ayni seyleri yaptilar.
Neden takipten cikarip likelerini geri almis oyleyse?
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Talişka dediğin adam sezon ortası ciddi sakatlık geçirdi. Sneijderden oyun içinde kat kat daha iyiydi. Benim anlamadığım Sneijder savunucuları sürekli istatistiki konuşuyor. Son 6-7 maça kadar hayalet gibi sahada dolaşan adam Yossi Kohen miydi?