Transfer Nöbeti (ARŞİV 5)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bu sicaka bukadar agir idman yaparken, bir oyuncunun özel sepepler (Bar isletmek, tatil) ile katilmadigini görsem, adama karsi kinlenirim. Sneijder´e operasyon yapilsa, daha basarilisi yapilamazdi.

Sneijder de gayet profesyonel. O kariyerle buraya gelip son derece profesyonelce oynadı. Evet geçen sene belki biraz kötüydü ama buna göre ligin asist kralı oldu şu rezalet takımda.

Hagi ile kıyaslamam ben hiçbir oyuncuyu zaten. Ama Sampdoria vazgeçti diye kendince Galatasaray'ın Muslera ile beraber en iyi oyucusuyla dalga geçip, ona lakaplar takanlar 1996'da olsa çok büyük ihtimalle Hagi iyi oyuncu olsa tek teklifi Meksika'dan almazdı derlerdi.

Ya abi bir takmışsınız asist kralı oldu. Ne önemliymiş be anasını satayım. O zaman Olcan'da Akhisarda şov yaptı. Onu niye yolladık. Asist asist yeter artık.

DDuvKTzXUAAXXdC.jpg:large

tiplere bak gebermişler :D az bile

Tudor hocamiz kendisiyle ilgili gitsin atletik takimi calistirsin diyenlere inat takimi atletik pistinde calistiriyor

Helal

Sneijder de gayet profesyonel. O kariyerle buraya gelip son derece profesyonelce oynadı. Evet geçen sene belki biraz kötüydü ama buna göre ligin asist kralı oldu şu rezalet takımda.

Hagi ile kıyaslamam ben hiçbir oyuncuyu zaten. Ama Sampdoria vazgeçti diye kendince Galatasaray'ın Muslera ile beraber en iyi oyucusuyla dalga geçip, ona lakaplar takanlar 1996'da olsa çok büyük ihtimalle Hagi iyi oyuncu olsa tek teklifi Meksika'dan almazdı derlerdi.

Neresi profesyonel ya...

10298_oc291.jpg

Suç Sneijder'de değil bu tip izinler veren bunlara müsamaha gösterenlerde

Talisca'nın tek farkı "Takım olgusu oluşmuş" bir takımda oynaması.

TapaTalK

Bir önceki sayfada yazılanları okurken tam da bunu yazmaya hazırlamıştım kendimi. Beşiktaş'ın takım olarak performansı yüksek. Sneijder'i de Talisca'nın yerine koysak şöyle:

------- Atiba Oğuzhan
Quaresma Sneijder Babel
--------- Aboubakar

Beşiktaşlılar baş tacı ederdi yeni kulüp efsanesi falan olurdu. Ama yanda Yasin'le, ileride Eren'le arkada Selçuk-Tolga ile bu hücum katkısı çok bile.

Talisca Sneijder'den iyi görünmesinin nedeni bizde bütün sistem Sneijder'in üstüne kuruluyken Bjk'de işi başkaları yapıp Talisca son hareketi yapan oyuncu olmasından kaynaklanıyo bana göre.

Ha önümüzdeki yıl da oyunu Sneijder üzerine kurmalımıyız o konuda ben şahsen emin değilim. Sebebi zaten defalarca söylendi fiziksel zayıflığı. Yıllardır kendisi iyiyse takım iyi, kötüyse takım kötü oluyo. Ve son sezon istatistiği iyi olsa da asıl ihtiyaç duyulan maçlarda hiç yoktu. Kendisine kızdığım konu bunun farkında olmasına rağmen(bence) bu yılki antreman kampına türlü bahanelerle geç geliyo olması. Tabi kulup özellikle gelme diyosa o ayrı ama sanmıyorum o kadarını da.

Bir yandan da düşünüyorum bu adam Melo gittğinden beri kötüleşti ve fizik eksikliği göze batmaya başladı(en azından benim gözüme). Dolayısıyla çakı gibi bi ön liberoyla acaba eski Sneijder'i izler miyiz acaba. Çok kararsızım şahsen.

D5803 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

vay arkadaş, ne abarttınız Sneijder'in mevzusunu, gelmemiş de neden gelmemiş disiplinsizmiş. Adam izin almış yok işte, hiçbir futbolcu izin alamıyor mu? Bu kalitedeki oyuncular böyle nazlı oluyor diyelim, hemen katılmıyor kampa diyelim. Ne yapalım takımı 11 tane Selçuk 'la mı dolduralım?

Erzurumspor'un yeni transferi Selim Aydemir: Geçen sezon Beşiktaş'a transferim gündemdeydi, olmadı.

Artık pes ediyorum zira yalan ve yanlışla başedebilecek bir veri ve analiz öğrenemedim henüz. İstatistik Talisca'da işe yarar Wesley'de yaramaz. Disiplinsizli (ki yok) Quaresma'da göze görülmez Wesley'de iftira ile görülür, maliyet Belhanda'da bile görülmez Wesley'de görülür. Oyun içi etkinlik ile ilgili tüm datalarda da Talisca'dan üstün olduğunu ortaya koyarsın yine görünmez, bu sezon hariç tüm büyük maç ve derbilerde skor katkısı vermiştir ortaya koyarsın görülmez ama 1 senede rezalet takımla yapamadığı etki(sanki bütün derbileri o alacak gibi) göze batar.

Yalan ve yanlışla, kara propaganda ile başetmenin tek yolu Sneijder'in kalmasını dileyip ona saldıranları çok uzun süredir üzdüğü gibi yine bu sene de üzmelerini sağlamak.

Son söyleyeceğim Sneijder birçoğunuzu iki günlük Juve maçında da, sağa sola salladığında da daha sene başındaki Süper Kupa maçında da üzmüştür. Kalırsa daha çok üzmeye devam edecektir. Sallamaya devam edebilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt